-
Michał
Tak sobie pomyslalem,zeby moze zamiast POFA zadeklarowac EFWA i w zwiazku z tym mam pytanie: trudno sie to zalicza??:) -
Ricardo da Lima Gutierrez Rojas
banał, nawet nie trzeba chodzić, tylko nauczyć się zadań z poprzednich lat -
Anonim
nawet zadan nie trzeba sie uczyc; ] tylko powiedziec ze ma sie bilet na mundial i ze nie mozesz jutro przyjsc bo musisz byc na stadionie, i mimo bezobecnosci zaliczasz :) -
Paco
he...to az tak sie zmienilo....ja jak to mialem to nie byl taki banal....tzn trzeba bylo przysiasc....no ale moze inny wykladowca teraz i dlatego...ja to mialem 2 lata temu;) -
-
Michał
Deklaracja złożona:D Mam nadzieje ze w tym semestrze bedzie równie łatwo:)
-
Anonim
>Paco napisał
>he...to az tak sie zmienilo....ja jak to mialem to nie byl
>taki banal....tzn trzeba bylo przysiasc....no ale moze inny
>wykladowca teraz i dlatego...ja to mialem 2 lata temu;)
nie no wykladowca ten sam chyba -> Malgorztata C-M. w sumie po prostu w tym roku, przedmiot ten miala elitarna grupa ECE Bang Squad i babka po prostu nie mogla nas uwalic :D
-
Paco
no to Ten sam....u nas byla skopo tlumaczyla wszystko itd...ale ostro przykrecila nam gwint...po pierwszym terminie ledwo pol grupy przeszlo...ale pozniej sie wszystkim udalo...ale serio sie siedzialo i sie kulo...no ale to przeszlosc;) -
Anonim
Bierut - a druga czesc ECE Bang Squad ta co madrzejsza jest i wogole elo elo to bedzie rowniez miec? -
Anonim
ta druga GORSZA i w ogole niedorastajaca naszej LEPSZEJ polowie ECE Bang Squad'u tez to bedzie miala, ale Uwaga! babka powiedziala na koniec semestru ze musi wprowadzic jakies radykalne zmiany :D -
Anonim
no i pewnie wprowadzi - zaliczenie za to ze sie jej indeks przyniesie... a jak ktos chce 5tke to musi poprawnie wpisac imie i nazwisko i ilosc godzin...