Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał

Tak sobie pomyslalem,zeby moze zamiast POFA zadeklarowac EFWA i w zwiazku z tym mam pytanie: trudno sie to zalicza??:)
  • Ricardo da Lima Gutierrez Rojas

banał, nawet nie trzeba chodzić, tylko nauczyć się zadań z poprzednich lat
  • Anonim

nawet zadan nie trzeba sie uczyc; ] tylko powiedziec ze ma sie bilet na mundial i ze nie mozesz jutro przyjsc bo musisz byc na stadionie, i mimo bezobecnosci zaliczasz :)
  • Paco

he...to az tak sie zmienilo....ja jak to mialem to nie byl taki banal....tzn trzeba bylo przysiasc....no ale moze inny wykladowca teraz i dlatego...ja to mialem 2 lata temu;)
  • Michał

Deklaracja złożona:D Mam nadzieje ze w tym semestrze bedzie równie łatwo:)
  • Anonim

>Paco napisał
    >he...to az tak sie zmienilo....ja jak to mialem to nie byl
    >taki banal....tzn trzeba bylo przysiasc....no ale moze inny
    >wykladowca teraz i dlatego...ja to mialem 2 lata temu;)

nie no wykladowca ten sam chyba -> Malgorztata C-M. w sumie po prostu w tym roku, przedmiot ten miala elitarna grupa ECE Bang Squad i babka po prostu nie mogla nas uwalic :D

• Paco

no to Ten sam....u nas byla skopo tlumaczyla wszystko itd...ale ostro przykrecila nam gwint...po pierwszym terminie ledwo pol grupy przeszlo...ale pozniej sie wszystkim udalo...ale serio sie siedzialo i sie kulo...no ale to przeszlosc;)
  • Anonim

Bierut - a druga czesc ECE Bang Squad ta co madrzejsza jest i wogole elo elo to bedzie rowniez miec?
  • Anonim

ta druga GORSZA i w ogole niedorastajaca naszej LEPSZEJ polowie ECE Bang Squad'u tez to bedzie miala, ale Uwaga! babka powiedziala na koniec semestru ze musi wprowadzic jakies radykalne zmiany :D
  • Anonim

no i pewnie wprowadzi - zaliczenie za to ze sie jej indeks przyniesie... a jak ktos chce 5tke to musi poprawnie wpisac imie i nazwisko i ilosc godzin...
| |

Studies in Electrical and Computer Engineering at Faculty of Electronics and Information Technology ...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)