-
góral
-
Ricardo da Lima Gutierrez Rojas
Oj, chłopaku. Nie dość że nie wspomniałeś (nie wiesz?) o ece.suchar.net, nie mówiąc o filemanagerze, to jeszcze popieprzyłeś nazwę kierunku. -
góral
W formie sprostowania
link do ece.suchar.net już na gronie jest, o filemanagerze niestety nie slyszalem, moze dlatego ze niedawno rozpocząłem naukę na pw, a stronka ece.xt.pl nie jest mojego autorstwa więc za błędy nie odpowiadam, ja tylko podalem adres. -
Anonim
rikardo, nie jedź kolegi :)
Dopiero jutro się pierwszosemestrowicze dowiedzą o istnieniu ece.suchar.net - i mam nadzieje, że u nas się im spodoba :) -
-
Pchła Szachrajka
Wydaje mi się, że nie ma sensu się izolować i zakładać kolejnych stron, skoro tyle ciężkiej pracy już czesio i inni włożyli w to, żeby nowym pokoleniom ułatwić naukę. -
Kuba
ta, na prawde to jest dla Waszego i Naszego wspolnego dobra ( jako student 2 semu cos o tym wiem, zaczynalem od pazdziernika wiec niewiele mi do Was) -
góral
ja tylko podalem link do strony, który dostalem od kogos a kazdy pisze jakbym robił konkurencje :) -
aburn
ja nie mogę...
Na sucharze nie ma upload'ów, jest to czyste forum...
Stronka, którą podał kolega pozwala na wrzucenie czegokolwiek związanego z naszymi studiami na serwer... i jak się nie podoba to się nie rejestruj i nie używaj... ale Brać z LUTEGO może skorzysta...
Poza tym na sucharze już trochę bajzel się zrobił po pierwszym semie...
Zawsze dla pierwszaków wydzielane jest nowe forum, ale o lutym nikt nie pomyślał... stąd inicjatywa...
A za błąd w nazwie sorki... Zdarza się... W końcu się jest z polski "NIE?" -
Anonim
Przecież dla pierwszaków jest nowe forum - "I sem - Ogólne". Uploady są, na filemanagerze, który jest podlinkowany z forum na sucharze. Poza tym ludzie często wrzucają treści do postów albo na imageshack lub własne serwery. -
aburn
-
Pchła Szachrajka
ja znam tego pana Aburna z widzenia i powiem że to pajac jakich mało, a mądrzy się niemożebnie (szkoda że mu wiedza tak łatwo nie podchodzi) więc nie dziw się czesiu że tylko spojrzy i od razu będzie krytykował, taki typ człowieka ^ ^