ECE @EiTI [138]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • >!< Mati >!<

Wpisujcie sie!
  • Ricardo da Lima Gutierrez Rojas

ja 5. sem; )
  • >!< Mati >!<

;) a kto na 1 sem ...
  • Marcin

no ja zaczynam od pazdziernika... i znany z niektorych postow Verges teez....
  • Anonim

I ja pojade na pierwszym ...
  • Verges

ja I sem tez...
  • pks

nie macie lepszych tematow? srodek wakacji a wy o 1 pazdziernika myslicie...
  • Anonim

elka to taki zajebisty wydział, że po prostu nie mogą się doczekać, gdy po raz pierwszy przekroczą jego próg jako studenci...

...bazując na doświadczeniu powiem Wam, że to miłe uczucie mija zaraz po przekroczeniu tego progu po raz pierwszy; )
  • Karol R

e tam, nie jest tak zle czesiu :]
  • Anonim

No pewnie, że źle nie jest... ale jak sobie myślę, przez co będą musieli przechodzić pierwszo- i drugo-semestrowcy, to ojezu... :)

BUHAHAHAAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHAA HAAHAHA!!!!
  • Anonim

Czesław, Ty weź wyluzuj, co?? Dobrze będzie... Wujek Berlin nie może być aż tak straszny.; )
    Dale pierwszego sema: !!!Practice horseriding!!!
    :D :D :D
  • Anonim

Hyhy, no Berlin nie jest taki straszny... Gestapowiec i Brudny Harry sa gorsi :D

BTW, mam komplet książek do ECLI, przetestowane juz (z sukcesem) przez dwa pokolenia ECE'owiczow, moge pozyczyc na semestr :)
  • Karol R

no moim zdaniem to Berlin byl najgorszy z nich wszystich. przynajmniej u nas(niektorzy moga to potwierdzic :)
  • pabi

wrrrrrrrrrrrrrrrrr....
  • Anonim

Czesiu Ty wiesz, że ja za Tobą nawet w ogień pójdę! <lol> A tak na serio - to chętnie je zagrabię.. Jakoś się dogadamy w październiku...
  • Anonim

Niestety, kobieta Cię wyprzedziła :)
  • pabi

muahahahaha :D za wolny stary jestes :P
  • Anonim

Ale cieszę się z deklaracji pójścia w ogień; ]
  • Karol R

jak chcecie moge podlozyc :]
  • Anonim

Ja jestem za... Najlepiej tej kobiecie, co mnie wyprzedziła... :>
| |

Studies in Electrical and Computer Engineering at Faculty of Electronics and Information Technology ...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)