- 1
- 2
-
Ziomisław Paliblant
jak w temacie, czy wiecie do kiedy i gdzie trzeba oplacic studia?? Sorry za troche beznadziejny temat ale niestety nie doczekalem sie odpowiedzi od pracownikow z polibudy:( -
Anonim
Uczymy się korzystać z internetu:
http://www.ire.pw.edu.pl/zejim/ece/...
:>
Ale żeby skrócić historię:
Faculty of Electronics and Information Technology
Nowowiejska 15/19
00-665 Warsaw, Poland
Bank PEKAO S.A. IV o/Warszawa,
81 1240 1053 1111 0000 0500 5664
Z dopiskiem ECE
Opłata to 2000 zł i należy zapłacić do rozpoczęcia roku akademickiego (przynajmniej w teorii).
W praktyce - jeśli chcesz legitymację, musisz pokazać dowód wpłaty. -
Anonim
-
Anonim
-
-
Grono.Net
Z placeniem mozna sie duuuzo spozniac, tylko mozna przez to nie miec legitymacji podbitej. Przynajmniej kiedys tak bylo, moze teraz wczesniej wymagaja.
-
Ziomisław Paliblant
-
Anonim
-
Ziomisław Paliblant
-
Verges
dostalem z dziekanatu kartke
z nr konta i jest on inny niz ten ktory tutaj podajecie....
o co chodzi??? -
pabi
70 1240 1053 5111 1030 0010 0091, tak?
ja zawsze wlasnie na ten wplacalem i nie za bardzo wiem, skad sie tamten numer wzial... -
pabi
po prostu nie ma to jak uczelnia techniczna - informatyczna co nie aktualizuje danych na stronach -_-' -
Verges
jjuz wiem... ten mr konta jest dla obcokrajowcow...
polacy placa na 70 1240 1053 5111 1030 0010 0091 -
Joey Tribbiani
-
pabi
to nie powinno byc problemu, bo to takze konto polibudy... powiesz, ze przeczytales na stronce o tamtym koncie, pokazesz dowod wplaty i powinno byc okej... -
Joey Tribbiani
uff :). Strona Politechniki rządzi... naćpana informacjami a i tak pewnie większość świeżaków [tak jak ja] nic z niej nie kuma :). -
Joey Tribbiani
-
pabi
powiedzialem "powinno", wiec nie wierz mi na 100%... a jak nie bedzie, to sie wyklocisz; ) -
Anonim
-
Anonim
BTW:
"Remittances in Polish currency (zloty) should be transferred to the Warsaw University of Technology bank account:
Bank PEKAO S.A. IV o/Warszawa,
account number:
81 1240 1053 1111 0000 0500 5664
Please add "ECE Study" followed by the full name of the student. "
To strona jest nie aktualna, jak rozumiem? -
pabi
- 1
- 2