-
Joey Tribbiani
Cześć,
od października zaczynam na ECE. No i mój problem polega na tym, że nie wiem kiedy gdzie i po co mam iść. Totalny ze mnie laik w tym temacie. Wiem, że 30 jest immartykulacja i nawet nie wiem czy mam na to iść i po co itd. Poza tym co w poniedziałek? Skąd wezmę jakiś plan i dowiem się wszystkiego?
Przeszukałem stronę elki i nic nie znalazłem.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
pozdrawiam Grzesiek a.k.a Joey :) -
J.
wiec tak w poniedzialek masz na 8
pierwsze wyklady z analizy
pozniej wyklady z programowania - pascal
pozniej cwiczenia z analizy
pozniej godzinna przerwa a pozniej godzine cwiczen z fizyki ale nie wiem ktora grupa wiec jakos sobie tam wybierzecie :)
http://www.elka.pw.edu.pl
studia->informacje dydaktyczne dla pracownikow i studentow->plan zajec-> plany wzorcowe i w rubryce studia anglojezyczne (na samym dole )wciskasz sem-1 i ok :)
i jakie to wszystko proste :D -
Ricardo da Lima Gutierrez Rojas
Przyzwyczaj sie lepiej, ze orezem wykladowcow na elce jest klamstwo i dezinformacja.
Powodzenia -
Joey Tribbiani
Dzięki wielkie za pomoc, troszkę techniki i człowiek się gu[p]bi.
Jakieś dodatkowe informacje, które powinienem znać, jako świeżak? -
-
A.
Zarejstruj sie na sucharowym ece'owym forum - to podstawa naszej egzystencji; ) -
>!< Mati >!<
Wszystko zaczyna sie o 12:30 w Gmachu PW, potem ok 14:15 w budynku elektroniki (sala 108) bedzie rozdanie indeksow no i legitymacji (o ile zaplaciles za I sem)... Do zobaczenia w piatek... Pozdro -
Joey Tribbiani
dzięki za informacje [co prawda, to już wcześniej wiedziałem, no ale teraz wiem na pewno :)]. W każdym razie jestem lekko przerażony, bo nowe miasto i nikogo nie znam. -
pabi
spoko dzieciak, bedzie dobrze... wpadasz w towarzystwo wyzszych semestrow i juz my ci powiemy co i jak... dasz sobie rade... a warszawa to w gruncie rzeczy wcale nie takie duze miasto; ) -
>!< Mati >!<
-
Joey Tribbiani
Kiedy następuje podział na grupy? I czy ma się na to jakiś wpływ? A jeśli tak, to czym się kierować? -
Anonim
podzial na grupy prawdopodobnie juz nastapil :) dowiecie sie o tym kto jest w ktorej z tablicy informacyjnej ECE. ale tak na prawde tylko gierappa (labki z programowania) sie tego mocno trzyma. u traczyka albo pani ani jak kmus bardzo zalezy moze chodzic z druga grupa i nie ma problema. -
pabi
podzial juz jest... wisi na tablicy... z tego co widzialem, to 29 osob, w tym sami faceci :] -
J.
ale ogolnie przyjetych jest 29 osob i dziela je na dwie grupy czy 29 jest w kazdej grupie ??? -
Verges