ECE @EiTI [138]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Joey Tribbiani

Cześć,
    od października zaczynam na ECE. No i mój problem polega na tym, że nie wiem kiedy gdzie i po co mam iść. Totalny ze mnie laik w tym temacie. Wiem, że 30 jest immartykulacja i nawet nie wiem czy mam na to iść i po co itd. Poza tym co w poniedziałek? Skąd wezmę jakiś plan i dowiem się wszystkiego?

Przeszukałem stronę elki i nic nie znalazłem.
    Z góry dziękuje za odpowiedź.

pozdrawiam Grzesiek a.k.a Joey :)
  • J.

wiec tak w poniedzialek masz na 8
    pierwsze wyklady z analizy
    pozniej wyklady z programowania - pascal
    pozniej cwiczenia z analizy
    pozniej godzinna przerwa a pozniej godzine cwiczen z fizyki ale nie wiem ktora grupa wiec jakos sobie tam wybierzecie :)

http://www.elka.pw.edu.pl
    studia->informacje dydaktyczne dla pracownikow i studentow->plan zajec-> plany wzorcowe i w rubryce studia anglojezyczne (na samym dole )wciskasz sem-1 i ok :)

i jakie to wszystko proste :D
  • Ricardo da Lima Gutierrez Rojas

Przyzwyczaj sie lepiej, ze orezem wykladowcow na elce jest klamstwo i dezinformacja.
    Powodzenia
  • Joey Tribbiani

Dzięki wielkie za pomoc, troszkę techniki i człowiek się gu[p]bi.

Jakieś dodatkowe informacje, które powinienem znać, jako świeżak?
  • A.

Zarejstruj sie na sucharowym ece'owym forum - to podstawa naszej egzystencji; )
  • >!< Mati >!<

Wszystko zaczyna sie o 12:30 w Gmachu PW, potem ok 14:15 w budynku elektroniki (sala 108) bedzie rozdanie indeksow no i legitymacji (o ile zaplaciles za I sem)... Do zobaczenia w piatek... Pozdro
  • Joey Tribbiani

dzięki za informacje [co prawda, to już wcześniej wiedziałem, no ale teraz wiem na pewno :)]. W każdym razie jestem lekko przerażony, bo nowe miasto i nikogo nie znam.
  • pabi

spoko dzieciak, bedzie dobrze... wpadasz w towarzystwo wyzszych semestrow i juz my ci powiemy co i jak... dasz sobie rade... a warszawa to w gruncie rzeczy wcale nie takie duze miasto; )
  • >!< Mati >!<

;)... do pierwszej imprezy...
  • Joey Tribbiani

Kiedy następuje podział na grupy? I czy ma się na to jakiś wpływ? A jeśli tak, to czym się kierować?
  • Anonim

podzial na grupy prawdopodobnie juz nastapil :) dowiecie sie o tym kto jest w ktorej z tablicy informacyjnej ECE. ale tak na prawde tylko gierappa (labki z programowania) sie tego mocno trzyma. u traczyka albo pani ani jak kmus bardzo zalezy moze chodzic z druga grupa i nie ma problema.
  • pabi

podzial juz jest... wisi na tablicy... z tego co widzialem, to 29 osob, w tym sami faceci :]
  • J.

ale ogolnie przyjetych jest 29 osob i dziela je na dwie grupy czy 29 jest w kazdej grupie ???
  • Verges

29 na semestrze jest... dziwne.. mialo byc 40...
| |

Studies in Electrical and Computer Engineering at Faculty of Electronics and Information Technology ...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)