ECE @EiTI [138]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • >!< Mati >!<

Planuje ktos jakas integracje?... W sensie impreze?
  • Karol R

zawsze
  • AMB

w sensie: nasz kierunek? z tego co widac to chyba niezbyt.
  • pabi

to chyba niewiele wiesz...
  • Anonim

nie ma takiej chwili zeby ECE imprezy nie planowalo :]
  • A.

planowało.. hehehe; )
  • pabi

nio nio nio... imprezki byly, a wasz semestr mial nawet na jednej reprezentacje; )
  • >!< Mati >!<

w sensie nasz kierunek... slucham propozycji! Powoli koniec wakacji... Panowie i Panie z ECE ...

..::..and you JERK IT OUT..::..
  • J.

widzisz... u nas to jest tak... nie ma znaczenia czy wakacje sa czy ich nie ma...

ECE imprezuje czesto.a mysle ze na jakas imprezke mozna sie wybrqac wI tygodniu zajec :) tylko prosze nie do c70 !!!! :)
  • Karol R

u nas nauka odbywa sie na noc przed kolosem i jak dobrze pojdzie na tydzien przed exameme :]
  • J.

i przynosi nawet efekty nie ?? :)
  • Karol R

chyba ze jakis profesorek strzeli focha za nie chodzenie na wyklady :P
  • AMB

no, propozycje mamy takie, ze sa imprezy tylko nikt o nich nie wie a profesorek strzela focha. wobec tego ja w piatek ide sie nawalic na trybunach (czy gdzies tam) w ramach "mega wypas integracji" (vide grono PW).

[mam dziwny humor]
  • Karol R

ja bym proponowal niedziele, albo sobota bardzo pozno :]
  • pabi

ja nie baluje, az bede pewien, ze mnie nie wyjebia...
  • Marek Krotiuk

Skoro pierwszy semestr już chyba w całości zna swój plan to ja ponawiam propozycje zeby wyskoczyć gdiześ tak jak było zaplanowane dzisiaj(a raczej to już było wczoraj) w pubie gdzieś w poniedziałek skoro wtorek ammy wolny :] Pozostaje jeszcze tylko kwestia gdzie ..ktoś ma jakieś propozycje?
  • Anonim

idzcie do studenta - jest niedaleko; )
  • AMB

to zalezy ilu chetnych sie zbierze. poza tym niewazne gdzie idziemy, piwo wszedzie jest tak samo rozwodnione. wyjdzie w praniu.
| |

Studies in Electrical and Computer Engineering at Faculty of Electronics and Information Technology ...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)