-
>!< Mati >!<
-
Karol R
-
AMB
-
pabi
-
-
Anonim
-
A.
-
pabi
nio nio nio... imprezki byly, a wasz semestr mial nawet na jednej reprezentacje; ) -
>!< Mati >!<
w sensie nasz kierunek... slucham propozycji! Powoli koniec wakacji... Panowie i Panie z ECE ...
..::..and you JERK IT OUT..::.. -
J.
widzisz... u nas to jest tak... nie ma znaczenia czy wakacje sa czy ich nie ma...
ECE imprezuje czesto.a mysle ze na jakas imprezke mozna sie wybrqac wI tygodniu zajec :) tylko prosze nie do c70 !!!! :) -
Karol R
u nas nauka odbywa sie na noc przed kolosem i jak dobrze pojdzie na tydzien przed exameme :] -
J.
-
Karol R
chyba ze jakis profesorek strzeli focha za nie chodzenie na wyklady :P -
AMB
no, propozycje mamy takie, ze sa imprezy tylko nikt o nich nie wie a profesorek strzela focha. wobec tego ja w piatek ide sie nawalic na trybunach (czy gdzies tam) w ramach "mega wypas integracji" (vide grono PW).
[mam dziwny humor] -
Karol R
-
pabi
-
Marek Krotiuk
Skoro pierwszy semestr już chyba w całości zna swój plan to ja ponawiam propozycje zeby wyskoczyć gdiześ tak jak było zaplanowane dzisiaj(a raczej to już było wczoraj) w pubie gdzieś w poniedziałek skoro wtorek ammy wolny :] Pozostaje jeszcze tylko kwestia gdzie ..ktoś ma jakieś propozycje? -
Anonim
-
AMB
to zalezy ilu chetnych sie zbierze. poza tym niewazne gdzie idziemy, piwo wszedzie jest tak samo rozwodnione. wyjdzie w praniu.