-
Jerzysław
Witka..
Tak powoli zbliża się inauguracja II semestru.. I powoli możnaby się zacząć tym interesować..
Z tego co wiem, to zaplacić można w dniu rozpoczęcia nawet (trzeba mieć tylko potwierdzenie wpłaconej kwoty) i się wchodzi bez przeszkod...
Tylko mam pare pytań:
na zdjeciach np. widziałem, ze na inauguracje ludziki ubierają się w fajne ubranko takie... Czy my tez mamy o takowe się zatroszczyć??
Na stronce ECEa narazie brak informacji... takie milczenie...
No jakby co to piszę zeby rozruszać trochę ... i dowiedziec się z kim też to przyjdzie mnie studiowac
Pozdrawiam, Jerz -
Raq
chyba wypadaloby sie zatroszczyc, a co do kasy to mozna wplacic i pozniej... nawet po inauguracji... wiec o to sie nie martw... w tym roku placilem dopiero po miesiacu chodzenia, a niektorzy dopiero w polowie... tyle ze jak sie nie zaplaci to sie nie dostaje stempelka w legitce... -
Anonim
Na inauguracje zasadniczo ludzie przychodzą ładnie ubrani, no bo to uroczysty moment, itd :] Chyba, że przez 'fajne ubranko takie' masz na myśli jakieś wykręcone akademickie stroje z takimi togami śmiesznymi i czapeczkami, to wtedy odpowiedź brzmi: nie :]
W kwestii opłaty: teoretycznie musisz zapłacić przed rozpoczęciem. Praktycznie: dowód wpłaty jest wymagany do otrzymania legitymacji studenckiej, więc dopóki nie jest Ci ona potrzebna, to nie musisz się fatygować z dowodem wpłaty (jednakże rozwiązanie to jest obciążone ryzykiem, za którego skutki redakcja nie odpowiada;).
Jeśli chodzi o ludzi, z którymi przyjdzie Ci studiować: doświadczenie pokazuje, że ludzie na ECE są przeważnie bardzo w porządku, powyżej przeciętnej wydziałowej; ) Posiadamy poza tym prężne forum dla wszystkich semestrów, bogatą bazę materiałów oraz liczną reprezentację w Samorządzie, z przemiłym opiekunem anglojęzycznych na czele (to ja;).
Zresztą, wszystkiego się dowiecie osobiście już na początku semestru :) -
Raq
nic dodac, nic ujac... pieknie ujete, czeslaw...
i od razu forum nasze wypromowane... -
-
◄ Michal ►
Szczególnie na forum jest dużo informacji, ale coś znaleźć, to też jest jakaś sztuka, chyba że już jest gdzieś magiczny button: szukaj, słyszałem o nim dużo, ale jeszcze nie widziałem.; )
Pozdr. -
Anonim
-
Anonim
-
pabi
-
pabi
-
Ricardo da Lima Gutierrez Rojas
-
pabi
wwwwrrrr... kur... dzieki :] ja sie jeszcze jakos nie zalamalem, ale blisko, blisko jestem... -
Raq
-
Anonim
-
AMB
-
Vilq
-
Raq
-
Anonim
eee tam. trza wczesniej w domu raprty jako tako przygotowywac, wnioski psiac itp. a wejsciowki jesli nie z berlinem to sa do przewidzenia :)
-
pabi
na 6 labek, 5 bylo z berlinem... w tym 4 ostatnie :] i jak to kurwa mamy zdac, bo ja nie wiem?? poza tym powiedzial, ze ostatnie raporty sa jego zdaniem zle i prawdopodobnie wszystkie wyzeruje... -
Vilq
cholera! i w przyszłym semestrze będę musiał oglądać jego wredną uśmiechniętą mordę. Ryli?! -
Anonim
ojoj pabij. nie wiedzialem :/ ale oczywiscie zycze ci jak najlepiej zeby ci sie tym razem udalo. trzymam kciuki :)