ECE @EiTI [138]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jerzysław

Witka..
    Tak powoli zbliża się inauguracja II semestru.. I powoli możnaby się zacząć tym interesować..

Z tego co wiem, to zaplacić można w dniu rozpoczęcia nawet (trzeba mieć tylko potwierdzenie wpłaconej kwoty) i się wchodzi bez przeszkod...

Tylko mam pare pytań:
    na zdjeciach np. widziałem, ze na inauguracje ludziki ubierają się w fajne ubranko takie... Czy my tez mamy o takowe się zatroszczyć??
    Na stronce ECEa narazie brak informacji... takie milczenie...
    No jakby co to piszę zeby rozruszać trochę ... i dowiedziec się z kim też to przyjdzie mnie studiowac

Pozdrawiam, Jerz
  • Raq

chyba wypadaloby sie zatroszczyc, a co do kasy to mozna wplacic i pozniej... nawet po inauguracji... wiec o to sie nie martw... w tym roku placilem dopiero po miesiacu chodzenia, a niektorzy dopiero w polowie... tyle ze jak sie nie zaplaci to sie nie dostaje stempelka w legitce...
  • Anonim

Na inauguracje zasadniczo ludzie przychodzą ładnie ubrani, no bo to uroczysty moment, itd :] Chyba, że przez 'fajne ubranko takie' masz na myśli jakieś wykręcone akademickie stroje z takimi togami śmiesznymi i czapeczkami, to wtedy odpowiedź brzmi: nie :]

W kwestii opłaty: teoretycznie musisz zapłacić przed rozpoczęciem. Praktycznie: dowód wpłaty jest wymagany do otrzymania legitymacji studenckiej, więc dopóki nie jest Ci ona potrzebna, to nie musisz się fatygować z dowodem wpłaty (jednakże rozwiązanie to jest obciążone ryzykiem, za którego skutki redakcja nie odpowiada;).

Jeśli chodzi o ludzi, z którymi przyjdzie Ci studiować: doświadczenie pokazuje, że ludzie na ECE są przeważnie bardzo w porządku, powyżej przeciętnej wydziałowej; ) Posiadamy poza tym prężne forum dla wszystkich semestrów, bogatą bazę materiałów oraz liczną reprezentację w Samorządzie, z przemiłym opiekunem anglojęzycznych na czele (to ja;).

Zresztą, wszystkiego się dowiecie osobiście już na początku semestru :)
  • Raq

nic dodac, nic ujac... pieknie ujete, czeslaw...
    i od razu forum nasze wypromowane...
  • ◄ Michal ™ ►

Szczególnie na forum jest dużo informacji, ale coś znaleźć, to też jest jakaś sztuka, chyba że już jest gdzieś magiczny button: szukaj, słyszałem o nim dużo, ale jeszcze nie widziałem.; )

Pozdr.
  • Anonim

sercz juz jest od dawna :>
  • Anonim

ECE Bang Sqad rulezzz!!!; P
  • pabi

ba no ba :)
  • pabi

ale sie Squad pisze :P
  • Ricardo da Lima Gutierrez Rojas

Jezoo, jakbym miał jeszcze raz zaczynać to załamałbym się... (ecele)
  • pabi

wwwwrrrr... kur... dzieki :] ja sie jeszcze jakos nie zalamalem, ale blisko, blisko jestem...
  • Raq

dzieki, ja sie wlasnie mecze...
  • Anonim

dacie rade! a Berlin to ch.. i tyle!
  • AMB

radujcie
    sie poki mozecie
    bowiem niewiecie
    w co sie pakujecie

• Vilq

Super, już mi się micha cieszy :/
  • Raq

chyba jednak nie damy :((( przynajmniej za pierwszym razem...
  • Anonim

eee tam. trza wczesniej w domu raprty jako tako przygotowywac, wnioski psiac itp. a wejsciowki jesli nie z berlinem to sa do przewidzenia :)
  • pabi

na 6 labek, 5 bylo z berlinem... w tym 4 ostatnie :] i jak to kurwa mamy zdac, bo ja nie wiem?? poza tym powiedzial, ze ostatnie raporty sa jego zdaniem zle i prawdopodobnie wszystkie wyzeruje...
  • Vilq

cholera! i w przyszłym semestrze będę musiał oglądać jego wredną uśmiechniętą mordę. Ryli?!
  • Anonim

ojoj pabij. nie wiedzialem :/ ale oczywiscie zycze ci jak najlepiej zeby ci sie tym razem udalo. trzymam kciuki :)