Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał

raczej dla wszystkich, nie mowił że jest tylko dla 2 roku
  • Michał

ps. to można być na 3 roku bez zaliczonej 1 części tobów ? :D
  • JJ

mozna i nie jestem odosobnionym przypadkiem :D
  • Michał

a miałeś cos w plecy jeszcze poza tobami?
  • JJ

w sumie 9 przedmiotow
  • senner

O_O

a to można?

słyszałem że trzeba mieć cały 1 rok + ECTSów ile tam trzeba żeby być na 3 roku..

?
  • Dyzma

pewnie że można, na naszym wydziale przecież dzieją się cuda i to nie od dzisiaj a dziekanat to momentami istny bajzel na kółkach i raczej nie wygląda żeby się coś poprawiło w tym kierunku, w każdym razie nie jest źle :D często jak jesteś całkiem nieogarnięty to wyjdzie Ci na lepiej co nie zmienia faktu że czasem trzeba poruszyć cały dziekanat żeby się czegoś dowiedzieć albo żeby w końcu załatwili coś co odwlekali bo kawa była ważniejsza :]

wracając do tematu to z tego co mi wiadomo kolejna poprawka ćwiczeń z tobów 1 jest w czwartek 26 listopada a kolejna edycja egzaminu 30 listopada, godziny bliżej mi nieznane ale można samemu sprawdzić, kartka wisi w GE :]
  • Anonim

zaliczenie cwiczen 26.11 godz. 16.15 w GG306
    egzamin 30.11 godz. 16.15 w SK108
  • Anonim

korki

matma
    chemia (do szkoły średniej włącznie, chyba że coś jest powtarzane na studiach - warto pytać)
    fizyka (jw.)

teoria obwodów
    termokinetyka

teoria sterowania (jeśli ktoś bardzo chce, to sobie przypomnę :)

możliwy dojazd

możliwe korki online - skype (zapłata z góry)

ceny konkurencyjne - negocjowane indywidualnie - w zależności od poziomu trudności, czasu dojazdu, liczby lekcji

Jestem studentem 5 roku (powtarzam go), a więc uczę także o egzotycznych godzinach - dzwońcie śmiało :)

511 023 272
    piotrek.krzyzanowski@gmail.com

Polecajcie mnie znajomym. Warto!
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)