- 1
- 2
-
inżynieruję się :)
Nie ma egzaminu w ten piatek z Maszyn dzisiaj to powiedział na Zerowce Przyborowski czyli pierwszy termin bedzie 22.VI a nastepny bedzie ustalony na pierwszym terminie. -
Hab
-
*Rubik*
Przeszly wszytkie osoby ktore pisaly do konca (dwie oddaly na poczatku). Pytania:
1.Schemat zastepczy trafo.
2.Silnik indukcyjny - charakterystyki mechaniczne (i jeszcze jakies)
3.silnik komutatorowy 1-fazowy pradu przemiennego - charakterystyki
4.Silnik pradu stalego - bocznikowy - charakterystyki schemat
5. Synchronizacja maszyny synchronicznej z siecia sztywna (warunki)
Jakos tak szly te pytania. Tak czy siak trzeba znac schematy zastepcze, charakterystyki (kazdego silnika), podstawowe wzory.
Trzeba tez umiec opisac co sie dzieje na tych wykresach.
Na ustnym pyta z tego co sie napisalo i nienapisalo na pracy.'
Powodzenia -
ChrustAA
-
-
Orzech
CZY JEST KTOŚ CHĘTNY ZDAWAĆ TERAZ MASZYNY U PROF. PRZYBOROWSKIEGO?? BYŁEM DZIŚ U NIEGO I POWIEDZIAŁ ZE MAM ZEBRAĆ LUDZI A WTEDY ZROBI EGZAM W JAKIŚ CZWARTEK.
CZEKAM NA WIADOMOŚCI, POZDRAWIAM -
Anonim
ja tez bylem i powiedzial mi to samo wiec jak cos to ja sie pisze;D
tylko oczywiscie nie w najblizszy czwartek;P -
|_| -> |-|
-
Orzech
-
Anonim
26.06 9.00 GG 226
30.06 14.00 GG226 i chyba jeszcze jakiś termin na ustny 1.07 -
inż. Sylweeczek
-
Rybosom 80S
Uwaga!
Rozmawiałem dziś z doktorem Przyborowski i jest opcja na termin egzaminu z maszyn na początku kwietnia (tydzień przed lub tydzień po Wielkiej Nocy). Egzamin (wstępnie) odbywałby się w czwartek lub piątek.
Wszystkich. którzy reflektują takie rozwiązanie, proszę o kontakt via PM lub e-mail: ryba.zhp[at]wp.pl, bo do uzgodnienia konkretnego terminu potrzebna jest lista chętnych. Do nazwiska dopiszcie specjalność!
Listę zamykam w środę (11/03) wieczorem. -
Rybosom 80S
Podbijam temat.
Na razie zgłosiły się 22 osoby.
Listę zamykam jutro (środa) koło 22. -
.........t.....
-
Longer
-
Hugo
weź nie pier... jeden z drugim tydzień po świetach akurat wypadają połowiczne zaliczenia i tak jak my mamy na energetyce EAZy Zwarcia I Stabilność i jeszcze maszyny w to wje... i będzie idealnie... nie ma co tego przedłużać przed świętami i będzie z głowy a Longer pouczysz się raz w akademiku bo ja nie mam czasu na świętach się uczyć tak jak Ty:P -
Oko
Wszyscy są za tym żeby to było po świętach. Skoro będziesz potrafil się nauczyć jeszcze przed świętami to co to dla Ciebie za różnica? Najwyżej będziesz miał jeszcze 2 tygodnie na przypominanie sobie i utrwalanie wiedzy.....;] -
Stefan_Zenek -
wole po swietach, do swiat nie mam czasu sie tego uczyc, przez swieta ogarne; ] -
Rybosom 80S
Przed... po.... terminu nie gwarantuję, nie jestem złotą rybką ani nawet rybą denną.
Zapisało się łącznie 27 osób, do wszystkich w jakieś formie wysyłałem potwierdzenia dopisania do listy. Zapisałem też ewentualne preferencje tych, co zaznaczali, kiedy chcą pisać (na wypadek podziału na 2 grupy).
Informacje o ewentualnym terminie podam, jak tylko uda się coś uzgodnić (jak da radę, to i jutro). -
Rybosom 80S
Po dzisiejszej rozmowie z dr-em Przyborowskim stanęło na następującym terminie:
23/ 04/ 2009 r. (czwartek), godzina 16, SK 108.
Osoby z mechatroniki, z którymi się nie kontaktowałem, a którym termin pokrywa się z laborkami, proszę o kontakt via e-mail: ryba.zhp[at]wp.pl -
Anonim
Termin maszyn dla osób z elektromechatroniki PRAWDOPODOBNIE odbędzie się 22.04.09r o godz. 12.00 ale szczegóły dopiero po świętach wielkanocnych. Rozmawiałem dzisiaj z p.Przyborowski i dla osób którym nie pasuje (ja mam laborke do 17.45) termin będzie we środę.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl
Miejsca grona (3)
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-