Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • inżynieruję się :)

Nie ma egzaminu w ten piatek z Maszyn dzisiaj to powiedział na Zerowce Przyborowski czyli pierwszy termin bedzie 22.VI a nastepny bedzie ustalony na pierwszym terminie.
  • Hab

A jakie pytania były na tej zerówce i ile osób przyszło?
  • *Rubik*

Przeszly wszytkie osoby ktore pisaly do konca (dwie oddaly na poczatku). Pytania:
    1.Schemat zastepczy trafo.
    2.Silnik indukcyjny - charakterystyki mechaniczne (i jeszcze jakies)
    3.silnik komutatorowy 1-fazowy pradu przemiennego - charakterystyki
    4.Silnik pradu stalego - bocznikowy - charakterystyki schemat
    5. Synchronizacja maszyny synchronicznej z siecia sztywna (warunki)

Jakos tak szly te pytania. Tak czy siak trzeba znac schematy zastepcze, charakterystyki (kazdego silnika), podstawowe wzory.
    Trzeba tez umiec opisac co sie dzieje na tych wykresach.
    Na ustnym pyta z tego co sie napisalo i nienapisalo na pracy.'
    Powodzenia
  • ChrustAA

Pojawily sie 100% pewniaki (u obydwu prowadzacych) pozdro
  • Orzech

CZY JEST KTOŚ CHĘTNY ZDAWAĆ TERAZ MASZYNY U PROF. PRZYBOROWSKIEGO?? BYŁEM DZIŚ U NIEGO I POWIEDZIAŁ ZE MAM ZEBRAĆ LUDZI A WTEDY ZROBI EGZAM W JAKIŚ CZWARTEK.
    CZEKAM NA WIADOMOŚCI, POZDRAWIAM
  • Anonim

ja tez bylem i powiedzial mi to samo wiec jak cos to ja sie pisze;D
    tylko oczywiscie nie w najblizszy czwartek;P
  • |_| -> |-|

ja bym byl chetny, tak od polowy kwietnia
  • Orzech

kiedy są egzaminy z maszyn u Przyborowskiego??
  • Anonim

26.06 9.00 GG 226
    30.06 14.00 GG226 i chyba jeszcze jakiś termin na ustny 1.07
  • inż. Sylweeczek

Co było na terminie '0'?
  • Rybosom 80S

Uwaga!

Rozmawiałem dziś z doktorem Przyborowski i jest opcja na termin egzaminu z maszyn na początku kwietnia (tydzień przed lub tydzień po Wielkiej Nocy). Egzamin (wstępnie) odbywałby się w czwartek lub piątek.

Wszystkich. którzy reflektują takie rozwiązanie, proszę o kontakt via PM lub e-mail: ryba.zhp[at]wp.pl, bo do uzgodnienia konkretnego terminu potrzebna jest lista chętnych. Do nazwiska dopiszcie specjalność!

Listę zamykam w środę (11/03) wieczorem.
  • Rybosom 80S

Podbijam temat.
    Na razie zgłosiły się 22 osoby.
    Listę zamykam jutro (środa) koło 22.
  • .........t.....

mysle ze lepszy termin bezdie tydzien po swietach; ]
    pozdr
  • Longer

Tez wolałbym termin po świętach :p
  • Hugo

weź nie pier... jeden z drugim tydzień po świetach akurat wypadają połowiczne zaliczenia i tak jak my mamy na energetyce EAZy Zwarcia I Stabilność i jeszcze maszyny w to wje... i będzie idealnie... nie ma co tego przedłużać przed świętami i będzie z głowy a Longer pouczysz się raz w akademiku bo ja nie mam czasu na świętach się uczyć tak jak Ty:P
  • Oko

Wszyscy są za tym żeby to było po świętach. Skoro będziesz potrafil się nauczyć jeszcze przed świętami to co to dla Ciebie za różnica? Najwyżej będziesz miał jeszcze 2 tygodnie na przypominanie sobie i utrwalanie wiedzy.....;]
  • Stefan_Zenek -

wole po swietach, do swiat nie mam czasu sie tego uczyc, przez swieta ogarne; ]
  • Rybosom 80S

Przed... po.... terminu nie gwarantuję, nie jestem złotą rybką ani nawet rybą denną.
    Zapisało się łącznie 27 osób, do wszystkich w jakieś formie wysyłałem potwierdzenia dopisania do listy. Zapisałem też ewentualne preferencje tych, co zaznaczali, kiedy chcą pisać (na wypadek podziału na 2 grupy).

Informacje o ewentualnym terminie podam, jak tylko uda się coś uzgodnić (jak da radę, to i jutro).
  • Rybosom 80S

Po dzisiejszej rozmowie z dr-em Przyborowskim stanęło na następującym terminie:

23/ 04/ 2009 r. (czwartek), godzina 16, SK 108.

Osoby z mechatroniki, z którymi się nie kontaktowałem, a którym termin pokrywa się z laborkami, proszę o kontakt via e-mail: ryba.zhp[at]wp.pl
  • Anonim

Termin maszyn dla osób z elektromechatroniki PRAWDOPODOBNIE odbędzie się 22.04.09r o godz. 12.00 ale szczegóły dopiero po świętach wielkanocnych. Rozmawiałem dzisiaj z p.Przyborowski i dla osób którym nie pasuje (ja mam laborke do 17.45) termin będzie we środę.
  • 1
  • 2
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)