-
Rybosom 80S
To jest właśnie ta kwestia, w której prosiłem o ewentualny kontakt osoby z EM na maila. Kuba wstępnie ustalił dodatkowy termin, ale tu uwaga: nie traktujcie tego jako alternatywy. Termin jest dla tych, co nie mogą ze względu na pokrycie z innymi zajęciami, np laborkami.
Kilka osób pytało się już mnie, czy da radę dopisać. Przysyłajcie mi dane, w przyszły czwartek pójdę i spróbuję dać kolejną listę. Myślę, że nie będzie specjalnego problemu, ale nic w stanie obiecać nie jestem. -
Rybosom 80S
Byłem dziś ponownie u dra Przyborowskiego w sprawie osób, które chcą dopisać się do listy egzaminacyjnej.
Jeśli są osoby, które nie zapisały się na pierwszą listę (nie zdążyły, nie wiedziały, nie były pewne), a chcą iść na termin 23/04/09r., to proszę o kontakt i dane: imię, nazwisko, specjalność i ewentualnie nr albumu. Będę składał listę uzupełniającą.
Preferuję kontakt via mail na ryba.zhp[at]wp.pl
Na ten moment na listę uzupełniającą zapisali się kol. Jaroń i kol. Skrzypi. -
Rybosom 80S
Ostatni raz podbijam wątek w kwestii zapisów. Na razie na uzupełnienie listy są koledzy j/w. Jeśli ktoś ma zamiar się jeszcze zgłosić, proszę o info na PM lub via mail.
Później ewentualne zapisy na własną rękę u dr-a Przyborowskiego. -
Rybosom 80S
Informacja odnośnie terminu ogłoszenia wyników:
Wyniki będą w środę, 29/04 około godziny 13 (licząc, że będę rozsyłał po powrocie do domu, to będzie koło 16, no chyba, że ktoś pofatyguje się osobiście).
Dogrywki, czyli odpytka ustna:
- środa 29/04 od godziny 13 (czyli od razu po ogłoszeniu wyników) - max. 10 osób,
- środa 29/04 od godziny bodajże 18 (na konsultacjach),
- czwartek 30/04 od godziny 14:15 (także termin konsultacji).
Dla ciekawych dzisiejsze tematy:
1. trafo w stanie obciążenia: schemat zastępczy, równania I-U, charakterystyki z komentarzem,
2. silnik indukcyjny 3-fazowy: regulacja prędkości, charakterystyka M=f(n), schemat zastępczy, równania I-U,
3. prądnica synchro: warunki synchronizacji, charakterystyka regulacyjna,
4. silnik bocznikowy DC: schemat, równania U-I, charakterystyki bodajże n=f(U) przy różnych prądach wzbudzenia oraz druga, ale nie pamiętam w tej chwili,
5. silnik komutatorowy AC w stanie jałowym: schemat, równania no i charakterystyki z interpretacją. -
-
Rybosom 80S
Wyniki rozesłałem zainteresowanym via e-mail lub PM. Jeśli do kogoś nie dotarły (chyba nie pominąłem nikogo), to proszę o kontakt ryba.zhp[at]wp.pl
Terminy zaliczeń ustnych j/w. Dopuszczone do ustnego zostało 16 osób. -
Hugo
dr Przyborowski kazał przekazać osobom, które jeszcze nie były na egzaminie ustnym, że jutro jest ostateczny termin zaliczania od godziny 14 do godziny 16... w innym przypadku egzaminy pisemne tych osób są unieważnione.
-
Rybosom 80S
Dostałem dziś informację od jednego z chłopaków, którzy byli u Przybora, że będzie pytał też w środę 20/05 w godzinach konsultacji (czyli koło 17:50).
UWAGA:
Nie ręczę za tę informację - do potwierdzenia. -
Marcin
-
zbyszek
4 czerwiec - termin "0" o 13;
18 czerwiec - termin pierwszy o 9;
25 czerwiec - termin drugi też chyba o 9.
Sal jeszcze nie podał odnośnie terminów, a zerówka jest w SK 107a.
Mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat egzaminu?? Czego spodziewać się na zerówce i czy notatki wystarczą do zaliczenia. -
Citellus Suslicus
wystarcza, wystarcza. na ustny tylko trzeba znac na blache dlaczego charakterystyki przebiegaja tak a nie inaczej. -
Oko
-
seb198718
Ktoś jest może chętny na egzamin u Przyborowskiego w sesji zimowej 2010?? jeśli tak proszę o kontakt: seb1987@interia.pl -
horrible dream
Czy wiadomo już coś o terminach nadchodzących u Przyborowskiego? Pod dziekanatem na razie nic nie wisi (a przynajmniej w piątek rano jeszcze nie wisiało), ale może obecny 2 rok coś już wie? -
JJ
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl
Miejsca grona (3)
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
RiO Club & Lounge Pańska, Warszawa