- 1
- 2
-
Anonim
jako ze nieuchronnie zbliza sie termin zaliczenia mikrokontrolerow (aik 3rok) moze ktos ma jakies pytania z tamtego roku PLUS opracowania, obecnie obowiazuja procesory 80251, 196KD, oraz 167
albo cokowiek co pomoze to zaliczyc, jakies rady, sugestie, da sie u tego pana podkladzik pierdolnac? -
Anonim
a wogóle to zbrodnią jest, że tego przedmiotu nie prowadzi.... Oskwarek :D, albo chociaż Winek -
Anonim
podpisuje sie pod prosba...
a tak przy okazji kiedy jest to zaliczenie?; ) -
Anonim
ja nie wiem, mam tylko nadzieje ze nie na ostatnim wykladzie, tylko pod koniec sesji, moze sie czegos zdaze nauczyc :/ -
-
Anonim
Mieszkasz w akademiku i nie masz materiałów do kalickiego???
Jak już będziesz miał to daj znać:)
Sam bym podkład jakiś zrobił:D -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
w takim razie zapraszam na sierre, w jednej ze sciezek jest plik txt z takim oto oświadczeniem:
"Brak ocen pozytywnych. Kalicki"
koniec pliku
słabo, na tym terminie zdawał mój znajomy, razem z nim ok 20/30 osób... -
Anonim
hmm... to faktycznie daje do myślenia...
ktoś mi mówił, że u niego po napisaniu pracy, jak się nie zaliczy to można później "poprawiać" (dopisywać) tylko to czego się nie ujęło w pierwszej pracy, ale nie wiem czy to prawda... -
Anonim
A nie pomylilo Ci sie przypadkiem ze Staroszczykiem?
Choc byloby milo gdyby okazalo sie to prawda... -
Anonim
mozna mozna, system u kalickiego to napisac cos na terminie a potem po jednym procku zaliczac na konsultacjach/usntych/wizytach tylko ciekawe jak to ma wygladac w naszym przypadku, bo wczesniej ten przedmiot byl na sem. ziomowym i miales caly letni zeby sobie to zal. wychodzic, a tu co? w wakacje chyba trzeba bedzie pielgrzymowac :/
a moze do dziekana uderzyc? :> -
Anonim
rozmawiałem z kumplem
on miał to w poprzednim semestrze
nie chodził na wykłądy, na egzaminie też nie był, ale mówi żę podkładów nie da rady zrobić bo podpisuje kartki
przepisywać też nie da rady bo ponoć pilnuje
wszystko trzeba pisać z głowy, a jest bardzo mało czasu na to:] -
Anonim
dokladnie, trzeba napisac ze 12 stron przynajmniej a masz na to chyba 2h, kolega kiedys napisal 4 strony to on nawet na to nie spojrzal, z gory zalozyl ze to na pewno za malo
slabo? -
Anonim
do dupy jest!!!
ja to sobie zostawię na wrzesień... tzn. teraz spróbuję ale pewnie nic nie wyjdzie!!!
p.s. Czy Ty ciągle siedzisz na tym gronie?? -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
też nie:)
ale do Ciebie miałem podjerzenia:D
aha... ten kumpel który mi mówił o tym egzaminie to się okazało, że miał z kalickim, ale troszkę inny przedmiot:D (nie chodził na wykłady - mógł nie wiedzieć:) ) -
Anonim
właśnie tak to jest z tymi plotami, nie wiadomo od kogo pochodzą, czy od jakiegoś lesera czy np. swetra; ) -
Anonim
-
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne