Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Patryk

Czy możecie w swoim kręgu rozejrzeć się za testami i zadaniami jakie dawał? Jeśli udałoby się komuś niech wrzuci linka na grono !!
  • ChrustAA

Dokladnie jak ktos co ma niech wruca. Przedmiot totalnie z d....y na 4 roku studiow... archaiczna nauka bez sensu. Kogo obchodziktora cecha jest mantysa czy czy calka z jakiegos kosmosu wynosi tyle co calkameulera czy lagrangea.... Wstyd
  • !***Jaruś***!

Tez jestem zainteresowany wpisaniem na liste . Troche pózno ale zawsze; ) Wróblewski Jarosław
  • Crazy_Ivan

Jak mozna to i ja tez - Lukasz Kowalczuk
  • dropsik23

Wiadomo coś w sprawie terminu poprawkowego ???
  • Patryk

Termin będzie prawdopodobnie na początku kwietnia. Negocjacje co do konkretnego dnia będą ustalone w poniedziałek.
    Lista osób zainteresowanych:
    1. Mazek Patryk
    2. Piotr Brzuzek
    3. Tomasz Karpiński
    4. Marcin Kowalczyk
    5. Konrad Białobrzeski
    6. Chrustowski Piotr
    7. Mateusz Pytel
    8. Karol Sokół
    9. Bukalski Arkadiusz
    10. Wróblewski Jarosław
    11. Lukasz Kowalczuk
    12. Łukasz Wielgołaski

Jeśli kogoś nie dodałem proszę zgłoście to.
  • Anonim

jeśli się da to niech to nie będzie w pierwszym tygodniu bo jestem na nartach... :/ Please.....
  • Patryk

"Wszystko jest w porządku, listę zamieszczę na stronie, termin ustalę dziś i jak sądzę, będzie to któryś marcowy (20 lub 27) piątek do południa.

WK "
  • Patryk

"Ogłaszam egzamin poprawkowy dla grupy studentów z niniejszej listy w dniu 26 marca 2009r. (czwartek) o godz. 10.oo w GM103"

Mam nadzieje że koledze "--==Karol Sokół==--" odpowiada :D
  • Anonim

Dzięki za troskę :)
    Termin jak najbardziej odpowiada bo jadę 27 i już miałem wrażenie że mnie ominie ten egzamin...
  • Anonim

...a propos egzaminu to proponuję wydrukować tablice ze strony Kałata bo z tego co pamiętam to można je mieć na egzaminie i się przydają: http://kwnae.ee.pw.edu.pl/dydaktyka...
  • Tybur

Czy ktoś wie kiedy będzie pierwszy test z wykładu ze statystyki? Czy w ogóle w tym roku nadal jest możliwość zaliczania egzaminu 3 testami?
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)