Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *Rubik*

Jak w temacie. Czy jest na naszym wydziale kurs z AutoCad? Słyszałem kiedyś o czyms takim... że uczelnia dofinansowywuje. Nawet niewiwm gdzie o Takie żeczy sie dowiadywać... w dziekanacie??; ]
    Dzikei z góry za odpowieź
  • Kwas/ Kwachu

Owszem kursy są - sam jestem po podstawowym. Uczelnia dofinansowuje w dużej mierze. Dowiadujesz się w pokoju 210 lub 211 w Gmachu Głównym.
    Praktycznie niemożliwym jest to oblać - pod koniec masz "egzamin":P
    Nie pamiętam ile płaciłem, ale chyba coś koło 450zł. Albo mniej. Sam musisz się tego dowiedzieć.
  • Kruszynka

odrazu idz na rozszerzony na ktory zeby sie zalapac musisz zdac tescik z podstaw,jakby zebrala sie grupa chetnych na to..bo od tego zalezy rozpoczecie kursu to daj zanc...
  • Jarek

hehe a K.Polakowski prowadzi te kursy? mialem z nim Cada w ramach normalnych zajec,jest niezly:D
  • Student Travel

jak sie coś dowiesz konkretnego to napisz tutaj, może i ja się zapiszę, pewnie mój znajomy też się zapisze, nas by pewnie rozszerzony interesował.
  • *Rubik*

No mnie też raczej rozszeżony :]
    No to coś czuje że uda się zebrać troszke osób bo wiem że z mojej grupyu też chętnie pare osób by poszło.
    Jak się dowiem czegoś to napisze. A tak wogóle może wie ktoś co bardziej konkretnie wchodzi w skład tego "testu do kursu wyzszego wtajemniczenia" ... może to co było na kresce??
  • *Rubik*

Byłem u gości w GG 210. Powiedzieli że narazie mają bałagad i żebym przyszedł po 15.10. Podobno ludzi zawsze jest dużo. Mają problem bo zawsze mieli dwie sale teraz maja jedna. Jak się czegoś więcej dowiem to napisze.
  • Kruszynka

a do rozpoczęcia kursu trzeba tylko 15 osób- będzie wiecej...
  • STAMiNA™

też bym się pisał na ten kurs...
  • Anonim

Wlasnie ja tez sie pisze na kursik, jest jakas stronka z info czy cos?? Moze ktos wie czy poza dziekanatem mozna sie cos wiecej o tym dowiedziec i zapisac, bo slyszalem ze na czerwiec niema juz miejsc.
  • Anna

http://www.zkue.ime.pw.edu.pl/autod...
    Tutaj macie wiecej info.

A kursik polecam - mozna sie duzo nauczyc :)
  • Anonim

Dzieki, wlasnie o to mi chodzilo. Pozdrawiam ziomali elektrykow
  • Fojtek

Nie polecam, chyba, że ktoś ma za dużo pieniędzy i czasu.
  • STAMiNA™

>Fojtek napisał
    >Nie polecam, chyba, że ktoś ma za dużo
    >pieniędzy i czasu.

czemu??
  • Aslıgül özçelik

rozumiem,ze certyfikatow to sie po tym spodziewac nie mozna?
  • Aslıgül özçelik

ok,juz znalazlem. Faktycznie tak ciezko to oblac?
  • Pyziu

certyfikaty jak najbardziej sa :) i to z autodesku a nie jakies zwykle zaswiadczenia :) nawet po ang sa certyfikaty :)
  • Marcin P

Dokładnie!
    Certyfikat otrzymuje się po ukończeniu kursu. Są to kolejno numerowane certyfikaty Autodesku a nie jakieś kserówki z pieczątką PW.
  • Anonim

Organizuje się w ogóle jakaś grupa na najbliższy okres czasu? W sumie mógłbym iść na zaawansowany, ale nie upieram się...
  • STAMiNA™

No to może czas organizować grupę na kurs rozszerzony...
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)