-
Martino
Hej,
Ma ktoś materiały na najbliższe kolokwium, jak ono wyglada, moze sa jakies pytania na sieci no i oczywiscie odpowiedzi.
-
ChrustAA
-
Martino
-
;-)
Witam.
Czy ktos może udostępnić materiały na 2 kolokwium z Rachunku Ekonomicznego??? Byłbym dzięczny; ) -
-
;-)
Jeszcze jedno, czy ktoś może powiedzieć kiedy jest ten kolos?? Bo kilka osób mi mówiło, że w tym tygodniu jest, ale to nie są potwierdzone informacje. Dzięki z góry!!! -
-
Anonim
Kolos II jest dnia 30.04.2008 jak Stamina napisał, natomiast jeżeli ktoś nie zdał pierwszego, albo będzie miał problemy z drugim lub z dwoma to termin poprawy wstępnie jest ustalony na dnia 8.05.2008 w terminie konsultacji dr. Pawlęgi czyli od 10 do 12 w klatce C gmachu elektrotechniki. Proponuję, więc zrobić listę chętnych [ imię nazwisko grupa] na ten termin by określić jaka sala będzie potrzebna. Jak coś mogę stworzyć taką listę, więc proszę pisać. Jeżeli ten termin jest nieodpowiedni dla kogoś, gdyż straci wykład z przemian; ), też proszę pisać. Jeżeli ktoś ma bardzo mało punktów z 1 to już może pisać do mnie, bo z tego co się orientuję trzeba dwa mieć zaliczone lub przynajmniej ze 20 punktów z tego pierwszego, jeżeli się mylę proszę o sprostowanie. Pozdrawiam -
Na II. kolosa obowiązują wykłady Z6, Z7, Z8 tak?????
Łącznie z dwóch kolosów trzeba mieć 51pkt.
Pytałem się dr Pawlęgi czy mam przyjść na poprawę od razu jeśli słabo mi pszedł I. kolos. Nie należy przyjść na II. kolokwium i walczyć :].
Ja na 60% też wskoczę na tą listę
M.W. ee4
-
-
Hugo
posiada ktoś może testy z ubiegłego semestru??? Byłbym bardzo wdzięczny za udostępnienie. -
MKS! Jeszcze o Nas usłyszycie
a może ktoś sie wypowie na temat szeroko pojętego komfortu pisania kolosów u doktora? Stwarza problemy czy jest bardziej pomocny?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne