Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Martino

Hej,

Ma ktoś materiały na najbliższe kolokwium, jak ono wyglada, moze sa jakies pytania na sieci no i oczywiscie odpowiedzi.

• ChrustAA

Z kim to jest bo moze ja cos mam na plycie ?
  • Martino

Pawlęga
  • ;-)

Witam.
    Czy ktos może udostępnić materiały na 2 kolokwium z Rachunku Ekonomicznego??? Byłbym dzięczny; )
  • ;-)

Jeszcze jedno, czy ktoś może powiedzieć kiedy jest ten kolos?? Bo kilka osób mi mówiło, że w tym tygodniu jest, ale to nie są potwierdzone informacje. Dzięki z góry!!!
  • STAMiNA™

Ja mam zapisane II kolos REwE --> 30.04.08...
  • Anonim

Kolos II jest dnia 30.04.2008 jak Stamina napisał, natomiast jeżeli ktoś nie zdał pierwszego, albo będzie miał problemy z drugim lub z dwoma to termin poprawy wstępnie jest ustalony na dnia 8.05.2008 w terminie konsultacji dr. Pawlęgi czyli od 10 do 12 w klatce C gmachu elektrotechniki. Proponuję, więc zrobić listę chętnych [ imię nazwisko grupa] na ten termin by określić jaka sala będzie potrzebna. Jak coś mogę stworzyć taką listę, więc proszę pisać. Jeżeli ten termin jest nieodpowiedni dla kogoś, gdyż straci wykład z przemian; ), też proszę pisać. Jeżeli ktoś ma bardzo mało punktów z 1 to już może pisać do mnie, bo z tego co się orientuję trzeba dwa mieć zaliczone lub przynajmniej ze 20 punktów z tego pierwszego, jeżeli się mylę proszę o sprostowanie. Pozdrawiam
  • STAMiNA™

Na II. kolosa obowiązują wykłady Z6, Z7, Z8 tak?????

Łącznie z dwóch kolosów trzeba mieć 51pkt.
    Pytałem się dr Pawlęgi czy mam przyjść na poprawę od razu jeśli słabo mi pszedł I. kolos. Nie należy przyjść na II. kolokwium i walczyć :].

Ja na 60% też wskoczę na tą listę

M.W. ee4
  • STAMiNA™

Niech ktoś wrzuci Z5.doc ... :]
  • Hugo

posiada ktoś może testy z ubiegłego semestru??? Byłbym bardzo wdzięczny za udostępnienie.
  • MKS! Jeszcze o Nas usłyszycie

a może ktoś sie wypowie na temat szeroko pojętego komfortu pisania kolosów u doktora? Stwarza problemy czy jest bardziej pomocny?
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)