Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • czubek

jak w temacie ... jutro mam i nie wiem zbytnio na co mam liczyc ... na 10 zadan i 20 zagadnien teoretycznych czy np bede mial sobie sam wybrac temat do rozmowy ?

z gory bardzo dziekuje za wpisy

Pozdrawiam
    Krzysiek
  • czubek

o magnesy chodzi nie o twny = ]
  • Anonim

Z magnesów Rawa ma swoje ulubione tematy które sie powtarzają na każdym pisemnym:
    -przenikanie przez granicę nie ciągłości
    -fala płaska w dielektryku (lub materiale doskonale przewodzącym)
    -wszelkiego rodzaju kondensatory
    -czasem pyta o jakąś indukcyjność
    -wektor pointinga (przesył energii dielektrykiem)

Ale to na pisemnym jest zawsze na każdym terminie.
    Bardzo prawdopodobne, że na ustnym poprostu spyta cię z tego czego nie napisałeś na pisemnym. Więc przede wszystkim tego się wykuj
  • aaaa!!!!

a jak jest na na TWN
    znaczy zna ktos jego standardowe pytania na ustnym?
  • Anonim

Mechanizm toczącej się kuli. Jeśli nie było na pisemnym to na 85% spyta o to na ustnym
  • !***Jaruś***!

A ile on daje pytanek na tym ustnym z TWN ? i jaka jest zadwalność ?
  • Anonim

tego to już nie wiem bo nigdy nie byłem u niego na ustnym:) A jak to wygląda wiem tylko z opowieści kolegów
  • M R

Co do ustych magnesów
    Powinieneś miec taką karteczkę z 30-40 pytaniami (?)..
    Poprostu wybiera jedno z pytań.. Czasem prosi abyś podał numerek wiec warto wykuc ze dwa pytania perfekt i pamiętac ich numerki; -).. Tak na wszelki wypadek :D
    Ustny jest dosyc luzacki. Musi wiedziec o co chodzi, podac podstawowy wzorek i zasade działania. Żadnych wyprowadzeń itp..
    Przynajmniej to moje wspomnienia...
    pzdr.
  • czubek

a masz moze ta liste ? albo ktokolwiek ma z czytajacych to na kompie ? a jak nie na kompie to moze moze zrobic zdjecie i przeslac mi na magnesy@johnhetmond.com ?= ] pieknie dziekuje
  • krzysiek

witam, chciałbym ponowić prośbę o listę z pytankami na elektromagnesy, z góry dziękuje :)

• Kruszynka

Jest tez czasem tak że samemu można zacząć rozmowę, mówiąc co się miało źle w pracy,a jak powinno być,super umieć 2 pytanka tak po prostu i zadać jakieś pytanie z niego, dalej temat rozwinąć,trzeba pokazać że zależy Ci na zdaniu, profesor zrozumie:)
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)