-
czubek
jak w temacie ... jutro mam i nie wiem zbytnio na co mam liczyc ... na 10 zadan i 20 zagadnien teoretycznych czy np bede mial sobie sam wybrac temat do rozmowy ?
z gory bardzo dziekuje za wpisy
Pozdrawiam
Krzysiek -
czubek
-
Anonim
Z magnesów Rawa ma swoje ulubione tematy które sie powtarzają na każdym pisemnym:
-przenikanie przez granicę nie ciągłości
-fala płaska w dielektryku (lub materiale doskonale przewodzącym)
-wszelkiego rodzaju kondensatory
-czasem pyta o jakąś indukcyjność
-wektor pointinga (przesył energii dielektrykiem)
Ale to na pisemnym jest zawsze na każdym terminie.
Bardzo prawdopodobne, że na ustnym poprostu spyta cię z tego czego nie napisałeś na pisemnym. Więc przede wszystkim tego się wykuj
-
aaaa!!!!
a jak jest na na TWN
znaczy zna ktos jego standardowe pytania na ustnym? -
-
Anonim
Mechanizm toczącej się kuli. Jeśli nie było na pisemnym to na 85% spyta o to na ustnym -
!***Jaruś***!
-
Anonim
tego to już nie wiem bo nigdy nie byłem u niego na ustnym:) A jak to wygląda wiem tylko z opowieści kolegów -
M R
Co do ustych magnesów
Powinieneś miec taką karteczkę z 30-40 pytaniami (?)..
Poprostu wybiera jedno z pytań.. Czasem prosi abyś podał numerek wiec warto wykuc ze dwa pytania perfekt i pamiętac ich numerki; -).. Tak na wszelki wypadek :D
Ustny jest dosyc luzacki. Musi wiedziec o co chodzi, podac podstawowy wzorek i zasade działania. Żadnych wyprowadzeń itp..
Przynajmniej to moje wspomnienia...
pzdr. -
czubek
a masz moze ta liste ? albo ktokolwiek ma z czytajacych to na kompie ? a jak nie na kompie to moze moze zrobic zdjecie i przeslac mi na magnesy@johnhetmond.com ?= ] pieknie dziekuje
-
krzysiek
witam, chciałbym ponowić prośbę o listę z pytankami na elektromagnesy, z góry dziękuje :)
-
Kruszynka
Jest tez czasem tak że samemu można zacząć rozmowę, mówiąc co się miało źle w pracy,a jak powinno być,super umieć 2 pytanka tak po prostu i zadać jakieś pytanie z niego, dalej temat rozwinąć,trzeba pokazać że zależy Ci na zdaniu, profesor zrozumie:)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne