-
╚ ╬ ╝
Wiecie może jakie mam możliwości jeśli wybieram się na 3 rok, a brakuje mi (o ile jutro 'bozia da') 2-3 punktów i mam jeden niezaliczony egzamin z pierwszego roku? Mam strasznie czarne wizje i koszmary w nocy, a pani z dziekanatu wcale mi nie pomaga. Czy mogę w takiej sytuacji złożyć podanie o powtarzanie roku, czy lepiej iść na egzamin komisyjny (osobiście wolałbym tego uniknąć, bo od samego słowa 'komisja' flaki mi się skręcają, nie mówiąc już o samym egzaminie)? -
M S
Komisy są spoko nie potrzebnie marudzisz. Byłem dwa razy to wiem. Potem jest co wspominac ....
-
M R
>M S napisał
>Komisy są spoko nie potrzebnie marudzisz. Byłem
>dwa razy to wiem. Potem jest co wspominac ....
>
Hehe, dobre :D
Podoba mi sie ta wypowiedź; -)
pzdr. -
╚ ╬ ╝
-
-
zielko
no no, proponuje zrobic manifetacje przed pokojem dziekana z malymi transparentami z napisem: "niewylewajcie barszcza!!" moze przejdzie, sa chetni??!! potrzeba wielka wiec uchylcie serca! -
Anonim
Jasne, że są chętni. Mnie piszcie za dwóch, bo przez wakacje urósł mi brzuch. No i cała reszta moich osobowości jest chętna: oprócz mnie to Opal, Piotrek O., mroczny Opal... więc już jest mały tłum. A i bankowo reszta AiR1 poprze; -) -
zielko
-
Wujaszek Lo
Jak Ci brakuje 2-3 punktów to chyba dałbyś radę dogadać się z dziekanem...
Po co komisa?
-
M R
A swoją droga wiecie jak z moją sytuacją?
Punktów mam aż za dużo. Jakies 170/180
Ale.. 2 niezaliczone egzaminy z 3 semestru, a powinienem iśc teraz na 7my..
Powinienem z kims gadac czy spac spokojnie?
pzdr. -
ChrustAA
Masz tak jak ja mialem (nim zaliczylem twn) Idz do dziekana na rozmowe (spij tez spokojnie) ale zostawiajac samo podanie w dziekanacie mzoelipa wyjsc -
Trzciniak
A wiadamo mniej więcej z czego każą pisać komisa? No ja mam cały pierwszy ale brakuje 3ech punktów. Jak mi z miarki by kazali to ja dziękuje :P -
M R
gdyby kazali pisac z miarki..
wiesz ile osób musiało by do niego podchodzic?; )
pzdr. -
Trzciniak
No właśnie wiem, dla tego ten pomysł mi się nie podoba. Jutro się przejde pod dziekanat zapytać co ze mną robią i jak coś do dziekana się spróbuje wbić. -
M R
Yhm
To może byc ciężkie; -)
Ja tez będe
Dowiedziałem sie od pani z dziekanatu, że jednak moja sytuacja nie jest ciekawa i tylko wyjątki przejdą z dwoma warunkami z trzeciego semestru (na 4ty rok)
pzdr. -
Kwiatek
-
M R
Nie wiem zalezy..
Może proponuje dziekankę
Mając 170/180 punktów dziwne żeby mnie wywalili z uczelni..
No nie wiem jakies jaja by były :P
A to, że Czajnik i Supron mają ciągle humory to każdy wie..
pzdr. -
Trzciniak
Jeszcze podania do o warunkowe przejście na następny rok nie zostały zaniesione... :/ -
A.D.HD
Z tego co pamietam to mojego kumpla w zeszlym roku wpuscili z tobami i supronem z 3go semestru i podejrzewam ze mial cos jeszcze z aktualnych rzeczy -
przemo
>A.D.HD napisał
>Z tego co pamietam to mojego kumpla w zeszlym roku wpuscili
>z tobami i supronem z 3go semestru i podejrzewam ze mial cos
>jeszcze z aktualnych rzeczy
Przechodził na 4. rok? To jego nie dotyczył system punktowy.
Oczywiście tym razem może być podobnie - czemu nie... Do UTC już wiadomo, że nikt się czepiał nie będzie, ale z większą ilością z 3 sem. trzeba być już nieco bardziej ostrożniejszym... -
Anonim
pierdzielicie ze az zal czytac...idzcie do Dziekana pogadajcie...a przynajmniej podanie zlozcie i po klopocie! Dziekan tez czlowiek. Powodzenia i do pazdziernika!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne