-
Z B.Kamińskim
Jakie zazwyczaj daje pytania na wejściówce z ćw. "Napęd falownikowy"??
-
Marcin
Podłączę się do tematu.
Jak wygląda laborka z B.Ufnalskim? Robi problemy, wejsciówki, jakiekolwiek rady starszych kolegów? :)
-
Anusiak
Czy ktoś miał z panem Szulcem? Mam mieć jakies końcowe zaliczenie z całości... Może ktoś wie jak to wygląda? :) -
Anonim
>Anya napisała:
>Czy ktoś miał z panem Szulcem? Mam mieć
>jakies końcowe zaliczenie z całości...
>Może ktoś wie jak to wygląda? :)
Aniu wygląda to tak, że siadasz przed nim, patrzy w oceny i jak nie wychodzi ci 4.5 (co zwalnia z egzaminu) to na to 4.5 cię pyta. W tamtym roku cała moja grupa miała to 4.5 lub 5 więc nie ma się co stresować, chociaż słyszałem, że ponoć w tym roku jakoś dziwnie jest u niego bo sprawozdań nie oddajecie czy coś tam. W tamtym roku był luz -
-
atea
nie ma w tym roku zwolnień z egzaminu.
nie mieliśmy jeszcze żadnych ocen;>
więc jest tylko wielka niewiadoma -
Anusiak
No własnie, mieliśmy wejściówki których nie sprawdził, albo sprawdził ale nie mamy pojęcia co z tego dostaliśmy. Mam mieć jeszcze jakies zaliczenie na koniec. Z tego co wiem jutro ma to zaliczenie połowa grupy 8 wiec moze oni powiedza jak bylo :) (ja mam we wtorek). Jeśli chodzi o wykład to teraz juz sie go nie da zaliczyc laborką. -
Anonim
Witam.
Terminy zaliczeń zbliżają się nieuchronnie i co roku te same pytania padają :PP. Moje dotyczy labo z dr Przywarą a dokładniej testu który nas czeka. Być może gdzieś jest jakaś 'pomoc naukowa' do tego teściku?? Jak się ma sprawa z trudnością zaliczenia/ komfortu pisaia u tego prowadzącego??
Pozdrawiam. -
Anonim
-
Marq
Czy mógłby ktoś napisać czego można się spodziewać na zaliczeniu Laborki z Napędu u dr. Iwańskiego?
Jakie pytania daje najczęściej? -
Krolik
Pytania sa dosc ciezkie:P Zazwyczaj daje to co tlumaczyl na poczatku na swoich wykladach, praktycznie nic nie dawal ze skryptu, a oceny tez z dupy...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne