Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ktoś ma pojęcie kiedy jest egzamin z tego przedmiotu? (najlepiej info o grupach, które mają w plecy to z zeszłego roku,...) pozdrawiam
  • zielko

przylaczam sie..
  • Anonim

Jezu to on jeszcze męczy tych pierszaków biednych?
  • Anonim

ten przedmiot to akurat nie była meka; )
  • zielko

nie przesadzalbym z tym meczeniem, my chcemy przeczekac i trafic w dobry moment.. :P
  • Kłamliwa Świnia.

egzamin i zaliczenie tego przedmiotu to była esencja mojego stylu nauki na PW
    ;]
  • lolbezczelny

No to jeśli już zaczęliśmy ten piękny temat to ja poprosiłbym o kilka informacji...
    1) jak wygląda u niego ta "przesławna" kartka na której będziemy pisać sprawdzian
    2) jaka jest szansa na zaliczenie tego w ciągu 1 semestru? (głupie pytanie ale dobra) no i w ciągu roku?
    3) czy da się tego wogule nauczyć?

egzamin będzie 12 albo 19 grudnia.
  • Kłamliwa Świnia.

heh

ktos kiedys mowil, ze ktos sie tego nauczył...

ale ja w to nie wierzę, a po drugie... po co? :|

szansa na zaliczenie tego juz w drugim terminie jest bardzo dużo (ja zaliczyłem za drugim razem, a tej książki nawet nie ruszyłem przed egzaminem ).

u nas chyba jacyś "wyjątkowi" zaliczyli to najpóźniej za trzecim razem. ja osobiscie to mile wspominam; ]

a ta kartka to wyglada normalnie...

trzeba na niej zapisać swoje współrzędne na sali..; ] ale on to bedzie tlumaczył.
  • Anonim

ja tam wyjatkowy nie bylem bo "zdany" egzamin mialem po roku ale za to jak....... na "5" .. :)
  • Kłamliwa Świnia.

no cóż...
    jak kto woli. ja miałem 3-
    :)
  • Anonim

ogolnie u Cwelińskiego jest tak, ze jak na dwoch terinach dostaniesz 2,5 czy tam 2+, to dostajesz 3 i masz zaliczone :) ja tak mialem. za pierwszym razem trafil mi sie temat i dostalem 2,5 a za drugim razem sciagalem i tez 2,5 :D trzeba serio sporo i na temat napisac, zeby dostac cos powyzej 2.

z tego co wiem, to Celinski mial juz wyleciec z Polibudy, bylo to juz pewne, ale zrzekl sie wynagrodzenia i teraz wyklada za darmo. tak slyszalem :D nie oplaca sie spisywac ych jego slajdow. wszystko to samo jest w jego ksiazce. na koniec wykladow da liste z pytaniami, ktore beda na zaliczeniu i tyle
  • Anonim

>lolbezczelny napisał
    >No to jeśli już zaczęliśmy ten
    >piękny temat to ja poprosiłbym o kilka
    >informacji...
    >1) jak wygląda u niego ta "przesławna" kartka na
    >której będziemy pisać sprawdzian
    >2) jaka jest szansa na zaliczenie tego w ciągu 1
    >semestru? (głupie pytanie ale dobra) no i w ciągu
    >roku?
    >3) czy da się tego wogule nauczyć?
    >
    >egzamin będzie 12 albo 19 grudnia.

da sie u niego zaliczyc, ale nie jest latwo :) pamietajcie na egzaminie wezcie przyniescie mu duuuzo roznych gazet (metropol, metro etc.), to wtedy zamiast chodzic i patrzec siedzi na dupie i czyta hehe :)

karta u Celinskiego wyglada normalnie... podpis, grupa, data :P jedyna roznica, to to, ze w prawym gornym rogu bedziecie musieli narysowac na niej duzy prostokat, a w nim "wspolrzedne" :) chodzi tu o miejsce na ktorych siedzicie. wiecie tak, jak gra w statki :P X i Y
  • lolbezczelny

aha.. no dzięki wielkie... czyli nie ma się czym przejmować mówicie? a jak jest ze ściąganiem? bardzo patrzy? no i z czego ściągaliście? z książki?
  • Anonim

ja osobiscie sciagalem z takiej sciagi, ktora znajdziesz tutaj http://longger.info/pw/materialozna...

gdzies tam sa opisane chociaz czesciowo pytania egzaminacyjne. wystarczy wydrukowac i mozna z tego sciagac :) ja dzieki temu zaliczylem hehe. trzeba u niego uwazac... sam osobiscie nie polecam sciagania, ale to byla wtedy ostatecznosc :P
  • Czaros

hehe , a moze ktos potrzebuje nabyc ksiazke Z. Celińskiego , wydanie 1998, jest juz nowsze ale to tylko okladka sie zmienia :) Mam takie dwie, wiec jednej moge sie pozbyc, i mam jeszcze wydrukowane i juz pociete sciagi na ezgamin (pewnie te same co mozna znalezc na stronie w linku powyzej - tu od lat nic sie nie zmienia;) ale mi np , nic nie pomogly, nie potrzebnie zmarnowalem noc przed egzaminem na ich drukowanie i ciecie; )
  • Ciec

Co do kartki, to trzeba wziac kartke A4 tylko podwójną, nie przyjmuje np 2 pojedynczych wyrwanych z zeszytu kołowego.
    Ja np zaliczyłem to uczciwie, jest lista 20 pytań o podwyższonej częstotliwości występowania na egzaminie i opracowałem tylko to, za 3 lub 4 razem trafiłem na nie i zdałem.
  • zielko

za czwartym, tzn za trzecim tez trafiles ale nie miales na czym pisac i musiales sie pozegnac z zaliczeniem; D
  • lolbezczelny

Eh... to spoko... czyli zdam... a i wiadomość z ostatniej chwili : pan Celiński się rozchorował i zaliczenie będzie dopiero 19 albo nawet po świętach w styczniu!!!
  • zielko

hmm.. domyslcie sie jaka byla moja reakcja...
  • Leszek

pewnie taka sama jak moja; ]
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)