-
Pyziu
mam pytanie do starszych rocznikow: czy mial ktos z was doczynienia z prof. Kazmierkowskim na egzaminie? jak tak to czy mozecie powiedziec jak to wyglada u niego i podzielic sie ogolnie info o tych egzaminie -
-=AnDrEw=-
powiem tyle ze...glupio zrobiles nie zaliczajac tego laborka (no chyba ze nie miales takiej mozliwosci). Ja popelnilem ten sam blad i sie teraz z tym bujam..na egzaminie poki co nie bylem. teoretycznie mozna sie z nim na ustny umawiac ale sporadycznie robi etz pisemne. Podobno nie jest latwo z tym egzaminem... ale nie bylem wiec nic wiecej nie powiem; p -
owiec
-
Pyziu
-
-
ambor ambor
Ja byłem w wakacje na ustnym to... stwierdził ze jest za gorąco i przepisał oceny z laborki;). Na sieci akademickiej sa zestawy jakie daje na egzaminie (sam nie byłem na pisemnym wiec nie wiem czy sie powtarzają!)
pozdrawiam
ambor -
Pyziu
a masz moze dostep to sieci akademickiej bo ja nie jestem w akademiku i ciezko by mi bylo zdobyc te materialy? -
ambor ambor
-
Pyziu
-
ambor ambor
-
Pyziu
witam,
moze ktos pomoc i podrzucic przykladowe examy do Pana Kazmierkowskiego ? bardzo bym byl wdzieczny :D -
atea
na którym ty jesteś roku? przecież egzamin/zaliczenie jest po laborce na 4 semestrze -
A.D.HD
jest zestaw zagadnien(chyba z 7 ich jest) do kazmierkowskiego ktorych trzeba sie wykuc i tyle. Zwykle podaje podczas wykladow pojedyncze pytania ktore sie powtarzaja na egzaminie. Zestaw krazy rowniez gdzies po sieci akademickiej. Mi weszly z niego 4/5 pytan i dostalem 4 z egzamu -
Pyziu
a nie masz tych zestawow gdzies u siebie na kompie? bo kumpel szukal na sieci akademickiej i niby znalazl dla 6 sem. a ja na 3 jestem wiec chyba to nie to :) a fajnie by bylo dostac taki zestaw :) -
Pyziu
>atea napisała:
>na którym ty jesteś roku? przecież
>egzamin/zaliczenie jest po laborce na 4 semestrze
u nas powiedzial ze moze bedzie po 4 a moze po 3. wiec zawsze lepiej wiedziec cos wczesniej tak na wszelki wypadek :) -
A.D.HD
Hmm zestawow juz niestety nie mam ale wydaje mi sie, ze kiedys elektronika byla na 6stym semestrze w starym programie nauczania, wiec to co znalazl twoj kumpel powinno byc ok. Pamietam napewno ze wsrod zagadnien byl stabilizator impulsowy i wzmacniacz operacyjny rozniczkujacy lub calkujacy. -
Pyziu
oki doki :) a duzo tam pytan bylo ? bo ja to w sumie cos juz mam i jest ze 20 pytan moze jakie byly -
Pyziu
a jaka trzeba bylo miec ocene z laborek zeby Kazmierkowski zwolnil z egzaminu ? -
Anonim
-
Marcin
-
Camil
Koledze chodziło o egazm Sterowanie i Monitoring Przekształtników, który Kaźmierkowki prowadzi na AIKu na 7sem
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne