Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pyziu

mam pytanie do starszych rocznikow: czy mial ktos z was doczynienia z prof. Kazmierkowskim na egzaminie? jak tak to czy mozecie powiedziec jak to wyglada u niego i podzielic sie ogolnie info o tych egzaminie
  • -=AnDrEw=-

powiem tyle ze...glupio zrobiles nie zaliczajac tego laborka (no chyba ze nie miales takiej mozliwosci). Ja popelnilem ten sam blad i sie teraz z tym bujam..na egzaminie poki co nie bylem. teoretycznie mozna sie z nim na ustny umawiac ale sporadycznie robi etz pisemne. Podobno nie jest latwo z tym egzaminem... ale nie bylem wiec nic wiecej nie powiem; p
  • owiec

Bo na ustnym trzeba wiedzieć o co ho a nie na pałę wykuć.
  • Pyziu

wiec polecacie pisemny bardziej niz ustny ?
  • ambor ambor

Ja byłem w wakacje na ustnym to... stwierdził ze jest za gorąco i przepisał oceny z laborki;). Na sieci akademickiej sa zestawy jakie daje na egzaminie (sam nie byłem na pisemnym wiec nie wiem czy sie powtarzają!)

pozdrawiam

ambor
  • Pyziu

a masz moze dostep to sieci akademickiej bo ja nie jestem w akademiku i ciezko by mi bylo zdobyc te materialy?
  • ambor ambor

...juz nie mam
  • Pyziu

a nie znasz kogos kto moglby podrzucic takie materialy ?
  • ambor ambor

zapytaj sie kogos z grupy kto mieszka w akademiku...
  • Pyziu

witam,
    moze ktos pomoc i podrzucic przykladowe examy do Pana Kazmierkowskiego ? bardzo bym byl wdzieczny :D
  • atea

na którym ty jesteś roku? przecież egzamin/zaliczenie jest po laborce na 4 semestrze
  • A.D.HD

jest zestaw zagadnien(chyba z 7 ich jest) do kazmierkowskiego ktorych trzeba sie wykuc i tyle. Zwykle podaje podczas wykladow pojedyncze pytania ktore sie powtarzaja na egzaminie. Zestaw krazy rowniez gdzies po sieci akademickiej. Mi weszly z niego 4/5 pytan i dostalem 4 z egzamu
  • Pyziu

a nie masz tych zestawow gdzies u siebie na kompie? bo kumpel szukal na sieci akademickiej i niby znalazl dla 6 sem. a ja na 3 jestem wiec chyba to nie to :) a fajnie by bylo dostac taki zestaw :)
  • Pyziu

>atea napisała:
    >na którym ty jesteś roku? przecież
    >egzamin/zaliczenie jest po laborce na 4 semestrze

u nas powiedzial ze moze bedzie po 4 a moze po 3. wiec zawsze lepiej wiedziec cos wczesniej tak na wszelki wypadek :)
  • A.D.HD

Hmm zestawow juz niestety nie mam ale wydaje mi sie, ze kiedys elektronika byla na 6stym semestrze w starym programie nauczania, wiec to co znalazl twoj kumpel powinno byc ok. Pamietam napewno ze wsrod zagadnien byl stabilizator impulsowy i wzmacniacz operacyjny rozniczkujacy lub calkujacy.
  • Pyziu

oki doki :) a duzo tam pytan bylo ? bo ja to w sumie cos juz mam i jest ze 20 pytan moze jakie byly
  • Pyziu

a jaka trzeba bylo miec ocene z laborek zeby Kazmierkowski zwolnil z egzaminu ?
  • Anonim

Kiedy egzamin?
    jeździ po jakiś konferencjach i nigdy go nie ma
  • Marcin

A przypadkiem teraz nie Fabijański prowadzi pierwszy potok ?
  • Camil

Koledze chodziło o egazm Sterowanie i Monitoring Przekształtników, który Kaźmierkowki prowadzi na AIKu na 7sem
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)