Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy jest może w tej sesji termin egzaminu z Miernictwa u Tumańskiego ?
  • B@rtek

dla Ciebie nie bedzie niczego :)
  • Anonim

biegnij lamusie, nie Ciebie pytam :P
  • Anonim

tego pewnie nikt nie wie ale lepiej sie tumana zapytac czy jest to wogole mozliwe albo zaliczyc we wlasnym zakresie, jak zalicze wszystko przed sesja to w trakcie sesji bede miarke katowal; ]
  • Magdalena Stefaniuk

jak to? to mozna sie umawiac z nim indywidualnie? znaczy zdawac ustnie np?
  • Anonim

no pewnie jak znajdzie czas i checi to moze kogos przyjmie, po egzaminie np mozna bylo do niego pojsc i obgadac swoja prace i o ile dobrze mi sie wydaje to ocey oscylowaly w przedziale 4-5 wiec chyba warto; ] mimo ze z egzaminu ludzie mieli 3-3.5
  • Anna

A kiedy mozna zlapac Tumanskiego i gdzie, wiecie moze??? :) Potrzebny mi wpis do karty :)
  • Pyziu

jakies pytania ktore sie powtarzaja na examach u tego Pana?:>
  • Anonim

trzeba znac wzory i rysunki pisac nic nie trzeba; ] co do pytan to krazylo jakies 80 ale srednio sie trafialy
  • Pyziu

aCIEZKOuNIEGOzaliczyc?
  • Bananos

dosyć ciężko,ale dużo zalezy od jego humoru i szczescia:) (przynajmniej ciezko bylo w zeszlym roku:P)
  • Pyziu

a_robil_u_Was_zejsciowki?jak_t ak_to_jak_na_nie_patrzy
  • Anonim

Chyba 1 albo 2 kartkówki na wykładzie zrobił i nie pamiętam czy coś można było dzięki nim zyskać w ogóle. Po egzaminie nie chciał 2.99 do 3.0 zaokrąglać - serio! Oceniał każde pytanie oddzielnie - na 5 wymagań nie podał... - i z tego średnią przy czym czepiał się np. tego, że cechy np. pomiaru nie były wymienione w kolejności od naj do mniej. Potem zmiękł trochę i od 2.8 albo 2.7 zaliczał (na ostatnim terminie albo w ogóle we wrześniu), bo niektórzy ludzie mieli wszystko pozaliczane oprócz tego i dla niektórych tylko ten przedmiot stanowił sesję tak naprawdę...
  • Anonim

dzieki kartkowka podciagal z 2.7 na 3
    zeby zaliczyc wystarczy wkuc wzory i rysunki
    zeby miec 5 trzeba isc na ustny
  • Oko

pamięta ktoś wszystkie pytania z ostatniego terminu?
  • Stefan_Zenek -

Pytania były na obu terminach takie same:

1. Niepewność pomiaru
    2. Miernik magnetoelektryczny ( schemat, zasada działania, wykorzystanie )
    3. Mostek niezrównoważony
    4. Prostownik fazoczuły
    5. Przetwornik TRUE RMS
    6. Wzmacniacz niskich napięć ( stałych i zmiennych )
    7. Przetwornik Delta/sigma albo przetwornik całkujący. ( do wyboru )
    8. Ujemne sprzężenie zwrotne
    9. Dyskretna Transformata Fouriera.
    10.Filtry analogowe i cyfrowe

Więc duża szansa, że znów da te same.

Generalnie napisałem wszystko i dużo i zaliczylem na 3, niewiele brakowalo na 3,5 ale nie chcial naciagnac :) Generalnie on jakos dziwnie ocenia i niewiadomo czego oczekuje zeby napisać. Pytania sa bardzo ogolne, jedno pytanie co 10 minut. Ostatnio chyba z 2 czy 3 osoby zaliczyly na dwadziescia pare, z tych co pisały, pomimo tego ze wiadomo bylo ze pytania sie powtorza.

Powodzenia,
    Pawel
  • Oko

na ostatnim terminie nikt nie zaliczyl (ostatni czwartek) i 2 pytania były inne. Też napisałem dużo, myślałem że wystarczająco ale niestety nie zaliczyłem dlatego teraz chciałem sie przygotować "na blache" (za 4 razem te same pytania wypadałoby zaliczyć:D)
    Dzięki za pytania
    elo
  • Stefan_Zenek -

No te pytania to są z sesji zimowej, nie wiedziałem, że on teraz jakies egzaminy robil; )
  • Bogdan

pisal ktos moze pytania jakie dawal na tych "kartkowkach" co tydzien na wykladzie zeby mozna bylo wiedziec czego sie spodziewac??:)
  • levy

buahahahaha
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)