-
Anonim
Czy jest może w tej sesji termin egzaminu z Miernictwa u Tumańskiego ? -
B@rtek
-
Anonim
-
Anonim
tego pewnie nikt nie wie ale lepiej sie tumana zapytac czy jest to wogole mozliwe albo zaliczyc we wlasnym zakresie, jak zalicze wszystko przed sesja to w trakcie sesji bede miarke katowal; ] -
-
Magdalena Stefaniuk
jak to? to mozna sie umawiac z nim indywidualnie? znaczy zdawac ustnie np? -
Anonim
no pewnie jak znajdzie czas i checi to moze kogos przyjmie, po egzaminie np mozna bylo do niego pojsc i obgadac swoja prace i o ile dobrze mi sie wydaje to ocey oscylowaly w przedziale 4-5 wiec chyba warto; ] mimo ze z egzaminu ludzie mieli 3-3.5 -
Anna
A kiedy mozna zlapac Tumanskiego i gdzie, wiecie moze??? :) Potrzebny mi wpis do karty :) -
Pyziu
-
Anonim
trzeba znac wzory i rysunki pisac nic nie trzeba; ] co do pytan to krazylo jakies 80 ale srednio sie trafialy -
Pyziu
-
Bananos
dosyć ciężko,ale dużo zalezy od jego humoru i szczescia:) (przynajmniej ciezko bylo w zeszlym roku:P) -
Pyziu
-
Anonim
Chyba 1 albo 2 kartkówki na wykładzie zrobił i nie pamiętam czy coś można było dzięki nim zyskać w ogóle. Po egzaminie nie chciał 2.99 do 3.0 zaokrąglać - serio! Oceniał każde pytanie oddzielnie - na 5 wymagań nie podał... - i z tego średnią przy czym czepiał się np. tego, że cechy np. pomiaru nie były wymienione w kolejności od naj do mniej. Potem zmiękł trochę i od 2.8 albo 2.7 zaliczał (na ostatnim terminie albo w ogóle we wrześniu), bo niektórzy ludzie mieli wszystko pozaliczane oprócz tego i dla niektórych tylko ten przedmiot stanowił sesję tak naprawdę... -
Anonim
dzieki kartkowka podciagal z 2.7 na 3
zeby zaliczyc wystarczy wkuc wzory i rysunki
zeby miec 5 trzeba isc na ustny -
Oko
-
Stefan_Zenek -
Pytania były na obu terminach takie same:
1. Niepewność pomiaru
2. Miernik magnetoelektryczny ( schemat, zasada działania, wykorzystanie )
3. Mostek niezrównoważony
4. Prostownik fazoczuły
5. Przetwornik TRUE RMS
6. Wzmacniacz niskich napięć ( stałych i zmiennych )
7. Przetwornik Delta/sigma albo przetwornik całkujący. ( do wyboru )
8. Ujemne sprzężenie zwrotne
9. Dyskretna Transformata Fouriera.
10.Filtry analogowe i cyfrowe
Więc duża szansa, że znów da te same.
Generalnie napisałem wszystko i dużo i zaliczylem na 3, niewiele brakowalo na 3,5 ale nie chcial naciagnac :) Generalnie on jakos dziwnie ocenia i niewiadomo czego oczekuje zeby napisać. Pytania sa bardzo ogolne, jedno pytanie co 10 minut. Ostatnio chyba z 2 czy 3 osoby zaliczyly na dwadziescia pare, z tych co pisały, pomimo tego ze wiadomo bylo ze pytania sie powtorza.
Powodzenia,
Pawel -
Oko
na ostatnim terminie nikt nie zaliczyl (ostatni czwartek) i 2 pytania były inne. Też napisałem dużo, myślałem że wystarczająco ale niestety nie zaliczyłem dlatego teraz chciałem sie przygotować "na blache" (za 4 razem te same pytania wypadałoby zaliczyć:D)
Dzięki za pytania
elo -
Stefan_Zenek -
No te pytania to są z sesji zimowej, nie wiedziałem, że on teraz jakies egzaminy robil; ) -
Bogdan
pisal ktos moze pytania jakie dawal na tych "kartkowkach" co tydzien na wykladzie zeby mozna bylo wiedziec czego sie spodziewac??:) -
levy
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne