- 1
- 2
-
k
No właśnie, wie ktoś w jaki sposób w tym roku nalezy wypełnić indeksy? Zgodnie z kartą ocen, tj wpisujemy np. Fizyka (ćw) i Fizyka (wykł) czy jakoś inaczej? Podobno jakieś oceny zintegrowane wprowadzili... Ktoś ma jakies pojęcie o tym? Gdzieś są jakieś dobre dokumenty mówiące o tym?
Najlepiej gdyby ktoś z pirewszego roku elektrotechniki się wypowiedział :P -
-
k
a GZK, jest lab i proj - to też razem?
Bo jak rozumiem z matematyką będzie identycznie jak z przykładową fizyką. I tak samo z Podst informatyki (na karcie egz. i lab.) -
Wszystko co jest zdublowane na karcie ocen w indeksie ląduje jako jeden przedmiot.
Karty ocen są stare a wymóg nowy. -
-
k
-
Pyziu
dokladnie. mamy tylko jedna ocene za caly przedmiot nawet jezeli sklada sie on z laborek cwiczen i wykladow ( jesli chodzi o indeks) a na karcie wpisy sa tak jak tam jest napisane tzn za kazda czesc osobno -
(: Alicja :)
>-=STAMiNA=- napisał
>Wszystko co jest zdublowane na karcie ocen w indeksie
>ląduje jako jeden przedmiot.
>
>Karty ocen są stare a wymóg nowy.
szczerze to moja sis jest na pierwszym roku ale nie ten wydzial , chociaz w tej sprawie to nie ma roznicy w sumie, i ma NOWĄ karte! a na niej co ciekawsze ma miescje na wszytsko oddzielnie to jest:
jak ma laborke , cwiczenia i wyklad z przedmiotu jednego to ma az 4 rubryki na to 1 na lab, 1 na cw i 1 na wyklad + 1 na ocene skumulowana :)
tak wyglada nowa karta ! z tego co ja widzialam :D
a w indeksie wpisują wszystkie pozycje odzielnie każdą
-
Lolek Loozak
Każdą pozycję z karty przepisuje sie do indexu i dostaje sie osobne oceny z laborek, ćwiczeń oraz wykładów. Pozdro! -
Radek
A nam koleś od laboratorium kazał nie przynosić indeksów, bo ocenę wystawi wykładowca, a na kartę będzie wpisywać zal :D -
Lolek Loozak
Ja skończyłem laborki z fizy kilka tygodni temu i mam ocenę w indeksie.
Na poniedziałek indeksy kazał także przynieść koleś od laborek z informatyki, także chyba jednak wpisują oceny... -
Pyziu
-
Lolek Loozak
-
>-=STAMiNA=- napisał
>Wszystko co jest zdublowane na karcie ocen w indeksie
>ląduje jako jeden przedmiot.
No ale jeżeli ktoś ma 3 pozycje z karcie ocen to w indeksie też ląduje jedna pozycja z tego przedmiotu!! (Profesorowie liczą z tego średnią ważoną i wychodzi jedna ocena do indeksu)
Sprawdzone!!!
-
Bartek
Prawda jest taka ze w dziekanacie co innego a wykładowcy co innego.
W dziekanacie dzisiaj mi powiedzieli ze jak mam np. wykłady, laborki i ćwiczenia z teorii obwodów to wpisuje w pierwszej rubryce Toby dla wykładów a w drugiej Toby dla ćwiczeń i laborki (razem).
Natomiast Bolkowski mówił że wszystko razem.
Nikt nic nie wie! -
Radek
Bolek ma rację. Jedna ocena za wszystko... bo i punkty masz naraz za wszystko :D Najlepiej spojrzeć na listę punktów ects i od razu widać ile pozycji ma być. Prowadzący zajęcia dostali niedawno pismo od dziekana Maciołka. Osobiście go nie czytałem, ale z tego co mówił prowadzący to do indeksu jedna ocena, a na karcie wpisuje zal. Inny chce robić tak samo bo nawet nie kazał indeksów przynosić. -
Anonim
czyli np
toby
laborka + cwiczenia + egzamin
w indexie jedna ocena za całosć
a na karcie
w rubryce gdzie jest ocena z egz wposuje wykładowca ocene z całego przedmiotu
a w rybrykach dla cwiczen i laborki ma byc wpisane zal.?
jeżeli tak to musze rowinskiego złapać:] -
*Rubik*
A u nas Kowalik powiedział że wpisze nam laborki i egzamin oddzielnie i niech się dziekanat zastanawia co z tym zrobić, więc mam 2 wpisy. Poza tym za laborkę niektórzy wpisują ZAL. a niektórzy OCENE.... jedno wielkie BAGNO!!! :D -
-
Radek
>QBX napisał
>czyli np
>toby
>laborka + cwiczenia + egzamin
>w indexie jedna ocena za całosć
>a na karcie
>w rubryce gdzie jest ocena z egz wposuje wykładowca
>ocene z całego przedmiotu
>a w rybrykach dla cwiczen i laborki ma byc wpisane zal.?
>jeżeli tak to musze rowinskiego złapać:]
Właśnie tak; ) Ja już mam zal od Rowińskiego i jak na razie wszyscy prowadzący wpisują zal z laborek i ćwiczeń. Pozdro; ) -
*Rubik*
no a ja z 3 wpisanych tylko jedna laborka na ZAL. A mnie to wali co i jak .... to panie w dziekanacie beda miec zagwostke najwyzej ...hehehe
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne