-
Magdalena Stefaniuk
-
Anonim
-
KaZiK
>Magdalena Stefaniuk napisała:
>a kiedy ma michalski? bo muszę go odwiedzić w czasie
>laborki..
z nami ma we wtorki o 12 15 -
Magdalena Stefaniuk
o dzięki wielkie, ułatwi mi to życie znacznie.
A jak kolega jest taki mądry to pewnie chodzi na wszystkie wykłady też i o wszystkim wie zawsze pierwszy z zajęć, a tu zagląda pośmiać sie z reszty? Niestety pracuje i nie mam czasu sie 2 razy z pracy zwalniac w tej samej sprawie.. -
-
Anonim
Oczywiście, tylko Ty na całym wydziale pracujesz.
Myślałem, że ta uczelnia ma uczyć rozwiązywania problemów, a nie liczenia na pomoc innym. Nie wpadałaś na pomysł, żeby zadzwonić do sekretariatu Instytutu? A jak nie tam, to do dziekanatu?
Najlepiej liczyć na to, że inni za Ciebie odwalą brudną robotę i jeszcze obrażać, gdy okaże się to niemożliwe.
PS: Nie żal się mi tu, że pracujesz i masz ciężkie życie. Don't care. -
Magdalena Stefaniuk
chodzenie na wlasne laborki to zajebiście ciężka robota :D zresztą jakbym tak nie napisala to by nikt nie pomogl. a tak prosze jaki odzew.
ps
znajdz sobie dziewczyne; P -
Magdalena Stefaniuk
-
Anonim
Pewnie wydaje Ci się, że zarzucając komuś homoseksualizm na tak zmaskulinizowanym wydziale, jakim jest EE, zrobisz na wszystkich wrażenie. Tylko tyle, że Twoje zdanie mnie kompletnie nie interesuje. -
Magdalena Stefaniuk
wiesz Słonko mi tam rybka kogo sobie znajdziesz, byleś znalazł. Bo ja poprostu myśle że potrzebujesz sie troche rozerwać, wiesz, wyjść z kimś do kina czy na wódke czasami :D to naprawde dobrze robi na nerwy :D
a obrone mam na grudzień, wiec nie ucz mnie studiowania Aniołku; *
pozdrawiam i bez odbioru -
Plateau
a wodki Ci zabraklo 18/11/2008 o godz 19:17? bo wtedy jakas wyluzowana nie bylas; ] mam dla Ciebie rade... znajdz sobie kogos bo to dobrze na nerwy robi; ]
zal... -
Magdalena Stefaniuk
tak tak masz racje, to ja jestem sfrustrowana i zła, a kolege juz przeprosilam na priv. to moze skończmy juz ten temat co? skasowałabym to i tamto ale za bardzo nie potrafie.. bo tu zaśmieca nieco grono.. -
Kłamliwa Świnia.
> To rusz dupę i sprawdź jego plan.
Co to kurwa w ogóle miało być?
Skoro już jesteś pomocny jak dupa to chociaż nie wychodź ze swojej jaskini.
Wracając do tematu michalskiego; ]
Tylko we wtorek ma lab? Dużo jeszcze wam laborek zostało?
dzięki! -
KaZiK
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne