-
Anonim
dla wszystkich którzy jeszcze nie widzieli wiadomości:
http://www.ee.pw.edu.pl/text/303
termin składania 22.12.2008r. -
®εβυκ
-
Anonim
-
®εβυκ
-
-
.........t.....
-
lolbezczelny
>®εβυκ napisał
>wiadomo. Wybierajcie madrze, co by potem nie zalowac; ]
to może jakaś rada? :) a wie ktoś może jakie "progi" czy jak to nazwać były na poszczególne kierunki? tzn aik i energetykę bo chyba stosowana i elektromechatronika nie są tak oblegane? -
Niuman
Na energetykę musisz mieć max jeden przedmiot niezdany oraz średnią minimum 3,7, niżej nie przyjmują, a na AiK biorą każdego... -
lolbezczelny
A dziwne bo sam znam osobę która miała chyba ze 4 czy 5 niezaliczonych i jest na energetyce, poza tym słyszałem właśnie i to nie od jednej osoby ze na aik jest się ciężej dostać... kolega mi światopogląd burzy; ] -
duzzie oko
3,7 i max 1 przedmiot ... ja moze jestem jakis uposledzony :P ale popatrzmy na 1 potok ludzie ktorzy maja wyczyszczone wszystko to chyba mozna policzyc na palcach jednej reki (lub jeden egzamin w plecy) ... moze dwoch ...a srednia 3,7 coz ... trche za duza jak dla mnie :)
nie wiem jak jest na drugim potoku :P ale mysle ze podobnie
-
silv3str
Nie oszukujmy się. 2 potok jest łatwiejszy. I na pewno będzie więcej osób z taką średnią. A jak cię nie przyjmą na daną specjalność to piszesz odwołanie i tak do skutku.
P.S. Heh.... I tak wszyscy skończymy na farmach w Irlandii...; p -
Anonim
Przy specjalności nie ma większych problemów. Nie pamiętam jak to było dokładnie w mojej grupie ale nie przypominam sobie żeby były z tym problemy - może jakieś pojedyncze przypadki.
Przy wyborze specjalizacji było chyba więcej zamieszania - ale też bez jakiś specjalnych problemów.
Co do AiIKu to potwierdzam że łatwo się dostać. Wybierając AiIK i potem IKwE na pewno nie miałem tylko jednego egzaminu w plecy a nie wspominając już o średniej 3,7; ) -
.........t.....
>silv3str napisał
>Nie oszukujmy się. 2 potok jest łatwiejszy. I na pewno
>będzie więcej osób z taką średnią. A jak cię nie
>przyjmą na daną specjalność to piszesz odwołanie i tak
>do skutku.
>
>
>P.S. Heh.... I tak wszyscy skończymy na farmach w
>Irlandii...; p
jak taki latwy to trzeba bylo sie przepisac :> -
=D
zaraz się zacznie dyskusja o przewadze koloru różowego nad niebieskim... imo potoki są porównywalne; ) i jak ktoś chciał to mógł zaliczyć wszystko zarówno w I jak i II potoku.
a tym czasem skoro nic nie wiadomo o jakimś spotkaniu to może ktoś by się podjął krótkiego opisu tych specjalności... bo np.: dzisiaj się dowiedziałem, że na energetyce jest specjalizacja automatyka jakaś tam i programuje się mk... więc jak widać sama nazwa nie wszystko mówi...
Pozdrawiam; ] -
Anonim
> więc jak widać sama nazwa nie wszystko mówi...
to przejrzyj jeszcze program studiow http://www.ee.pw.edu.pl/text/86 -
Michał
Przemyślcie ten wybór. Wiem co mówię :)
Będziecie mieli albo łatwo, przyjemnie i żadnych problemów z zakończeniem. Bądź problemy o wszystko :) Popytajcie studentów i absolwentów. Na spotkaniach obiecują złote góry a jest jak zawsze :) -
>>aRtEk<<
Zapewne wszyscy byliby wdzięczni, żeby koledzy ze starszych lat opisali każdą specjalizacje :) -
Niuman
oczywiście, ŻARTOWAŁEM:) generalnie jeśli nie ma się zbyt dużo warunków dostajesz się gdzie chcesz;):):)hehe -
silv3str
Podobny wątek: http://grono.net/forum/topic/638318... -
Radek
Tak naprawdę to wszędzie jest łatwo się dostać. A jak nawet się od razu nie uda, to zawsze można napisać podanie do dziekana. W zeszłym roku sporo było takich podań na aik, więc w końcu dziekan zdecydował że stworzy trzecią grupę i chyba wszyscy się dostali.
Na energetykę też niby dużo kandydatów, a kolegę który wpisał stosowaną dziekan wrzucił do energetyki, więc nie ma się czym martwić; ) -
=D
problem polega nie na dostaniu się tylko na wyborze :/ jak kogoś informacje o energetyce interesują to na 1 piętrze w GM są ulotki na ten temat :]
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne