Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

dla wszystkich którzy jeszcze nie widzieli wiadomości:

http://www.ee.pw.edu.pl/text/303

termin składania 22.12.2008r.
  • ®εβυκ

To jeszcze szmat czasu macie :)
  • Anonim

mimo to warto się zainteresować; )
  • ®εβυκ

wiadomo. Wybierajcie madrze, co by potem nie zalowac; ]
  • .........t.....

a zadnego spotkania organizacyjnego nie bedzie ?
  • lolbezczelny

>®εβυκ napisał
    >wiadomo. Wybierajcie madrze, co by potem nie zalowac; ]

to może jakaś rada? :) a wie ktoś może jakie "progi" czy jak to nazwać były na poszczególne kierunki? tzn aik i energetykę bo chyba stosowana i elektromechatronika nie są tak oblegane?
  • Niuman

Na energetykę musisz mieć max jeden przedmiot niezdany oraz średnią minimum 3,7, niżej nie przyjmują, a na AiK biorą każdego...
  • lolbezczelny

A dziwne bo sam znam osobę która miała chyba ze 4 czy 5 niezaliczonych i jest na energetyce, poza tym słyszałem właśnie i to nie od jednej osoby ze na aik jest się ciężej dostać... kolega mi światopogląd burzy; ]
  • duzzie oko

3,7 i max 1 przedmiot ... ja moze jestem jakis uposledzony :P ale popatrzmy na 1 potok ludzie ktorzy maja wyczyszczone wszystko to chyba mozna policzyc na palcach jednej reki (lub jeden egzamin w plecy) ... moze dwoch ...a srednia 3,7 coz ... trche za duza jak dla mnie :)

nie wiem jak jest na drugim potoku :P ale mysle ze podobnie
  • silv3str

Nie oszukujmy się. 2 potok jest łatwiejszy. I na pewno będzie więcej osób z taką średnią. A jak cię nie przyjmą na daną specjalność to piszesz odwołanie i tak do skutku.

P.S. Heh.... I tak wszyscy skończymy na farmach w Irlandii...; p
  • Anonim

Przy specjalności nie ma większych problemów. Nie pamiętam jak to było dokładnie w mojej grupie ale nie przypominam sobie żeby były z tym problemy - może jakieś pojedyncze przypadki.
    Przy wyborze specjalizacji było chyba więcej zamieszania - ale też bez jakiś specjalnych problemów.

Co do AiIKu to potwierdzam że łatwo się dostać. Wybierając AiIK i potem IKwE na pewno nie miałem tylko jednego egzaminu w plecy a nie wspominając już o średniej 3,7; )
  • .........t.....

>silv3str napisał
    >Nie oszukujmy się. 2 potok jest łatwiejszy. I na pewno
    >będzie więcej osób z taką średnią. A jak cię nie
    >przyjmą na daną specjalność to piszesz odwołanie i tak
    >do skutku.
    >
    >
    >P.S. Heh.... I tak wszyscy skończymy na farmach w
    >Irlandii...; p

jak taki latwy to trzeba bylo sie przepisac :>
  • =D

zaraz się zacznie dyskusja o przewadze koloru różowego nad niebieskim... imo potoki są porównywalne; ) i jak ktoś chciał to mógł zaliczyć wszystko zarówno w I jak i II potoku.

a tym czasem skoro nic nie wiadomo o jakimś spotkaniu to może ktoś by się podjął krótkiego opisu tych specjalności... bo np.: dzisiaj się dowiedziałem, że na energetyce jest specjalizacja automatyka jakaś tam i programuje się mk... więc jak widać sama nazwa nie wszystko mówi...

Pozdrawiam; ]
  • Anonim

> więc jak widać sama nazwa nie wszystko mówi...

to przejrzyj jeszcze program studiow http://www.ee.pw.edu.pl/text/86
  • Michał

Przemyślcie ten wybór. Wiem co mówię :)
    Będziecie mieli albo łatwo, przyjemnie i żadnych problemów z zakończeniem. Bądź problemy o wszystko :) Popytajcie studentów i absolwentów. Na spotkaniach obiecują złote góry a jest jak zawsze :)
  • >>aRtEk<<

Zapewne wszyscy byliby wdzięczni, żeby koledzy ze starszych lat opisali każdą specjalizacje :)
  • Niuman

oczywiście, ŻARTOWAŁEM:) generalnie jeśli nie ma się zbyt dużo warunków dostajesz się gdzie chcesz;):):)hehe
  • silv3str

Podobny wątek: http://grono.net/forum/topic/638318...
  • Radek

Tak naprawdę to wszędzie jest łatwo się dostać. A jak nawet się od razu nie uda, to zawsze można napisać podanie do dziekana. W zeszłym roku sporo było takich podań na aik, więc w końcu dziekan zdecydował że stworzy trzecią grupę i chyba wszyscy się dostali.

Na energetykę też niby dużo kandydatów, a kolegę który wpisał stosowaną dziekan wrzucił do energetyki, więc nie ma się czym martwić; )
  • =D

problem polega nie na dostaniu się tylko na wyborze :/ jak kogoś informacje o energetyce interesują to na 1 piętrze w GM są ulotki na ten temat :]
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)