-
Tomek...
Osoby z grupy pościgowej, którzy nie zaliczyli ćwiczeń niech przyjdą w sobotę 31stycznia do sali 107 SK na godz. 16.30... Będziemy poprawiać wraz z Zaocznymi... Informacja pewna od samego Filipa.. -
Oko
-
;)
Dr Filipowicz jest chory na grypę... także wyników z soboty jeszcze nie ma i nie wiadomo kiedy będą. Jeśli jednak ktoś coś będzie wiedział to niech da znać. A dr szybkiego powrotu do zdrowia;) -
;)
-
-
Tomek...
są juz wyniki.. jest napisane tylko czy zaliczone czy nie.. nie ma oceny... kartka wisi chyba na 2 pietrze GE.. ja jej nie widziałem ale wiem ze zaliczyłem :) teraz tylko exam... -
Piotrek®
-
Szymo
a jak jest na laborkach, trzeba błyszczec zeby zaliczyc czy raczej wszyscy zaliczają??
Pzdr -
Bogdan
>Piotrek® napisał
>A może ktoś wie, kiedy następny termin poprawy z
>ćwiczeń?
ze Stefanem i Zygmuntem?? Bajka :) zawsze bedzie cos w sprawkach zle i zawsze beda dobrze oceniane nawet jak beda zle :) -
Uriel | FICAG
-
Barek
Mógłby mi ktoś napisać z II roku kto prowadzi w tym roku i kiedy ćwiczenia z teorii obwodów bo muszę je odrobić a chciałbym wylądować u Filipa a zbytnio nie chce mi się samemu sprawdzać:) dzięki za info -
Żylak
prof Filipowicz ma z gr 5 pon 14.16 gg-422
doc Filipowicz ma bodajze z 8 sr 10-12 sk-107a
wiecej mi nie wiadomo. -
Tomek
problem w tym że Bolek powiedział "nie dopisujemy do istniejących grup, a tworzymy nowe" więc nie wiem czy jest sens go szukać. -
dr3du
-
Bogdan
to samo uslyszalem od Zygmunta Filipowicza...ze nie ma dopisywania do grup i bedzie stworzona poscigowa jednak nic wiecej nie wiem...wiem tylko ze kumple poszli do jakiegos nowego kolesia w poniedzialek o 10 na toby z 2 rokiem i ich dopisal normalnie... wypadaloby sie dowiedziec szybciej co i jak bo juz polowa pazdziernika... -
Piotrek®
-
Anonim
jest w poniedziałki o 16 w starej kotłowni zdaje się. podobno Zygi jej nie prowadzi ale jakoś mi nie po drodze sprawdzić. jak by ktoś wiedział kto to prowadzi.. -
Tomek
prowadzi mgr. inż. Radosław Basiński jak macie do niego pytania to podał maila radek_rb@op.pl lub konsultacje w środę 15-16 gdzieś w GE nie zapisałem niestety konkretnego pokoju :) i zajęcia odbywają się jednak w środy od 16.15 do 18.15 ma być wywieszona kartka w jakiej sali. -
Misha
jest w środy o 16-18,nie wiem gdzie i nie prowadzi Zigi tylko jakiś nowy typ. Tylko jest problem,bo np mojej grupie [5] kompletnie ten termin nie pasuje.mamy laborke z maszyn w tym czasie i wiadomo,ze jej nie odpuscimy.jest lipa :/ -
dr3du
-
Anonim
korki
matma
chemia (do szkoły średniej włącznie, chyba że coś jest powtarzane na studiach - warto pytać)
fizyka (jw.)
teoria obwodów
termokinetyka
teoria sterowania (jeśli ktoś bardzo chce, to sobie przypomnę :)
możliwy dojazd
możliwe korki online - skype (zapłata z góry)
ceny konkurencyjne - negocjowane indywidualnie - w zależności od poziomu trudności, czasu dojazdu, liczby lekcji
Jestem studentem 5 roku (powtarzam go), a więc uczę także o egzotycznych godzinach - dzwońcie śmiało :)
511 023 272
piotrek.krzyzanowski@gmail.com
Polecajcie mnie znajomym. Warto!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne