- 1
- 2
-
Paweł
Rozpoczyna sie kurs na uprawnienia pomiarowe, eksploatacyjne, dozorowe, Spotkanie informacyjne w dniu 04.03.2009, godz 17:45, w sali 107 SK -
Anonim
czy ktos moglbystrescic co sie tam dzis dzialo na tym spotkaniu? ja niestety nie dotarlem...
najbardziej interesuje mnie cena kursu i do kiedy jakies zapisy; > -
Anonim
300 zl a zapisy to nie wiem do kiedy i jak? dzisiaj byla jakas lista, a czy mozna sie dopisac to nie wiem. -
=D
Wery,
Żynde bardziej interesują ceny pomiarowego... a te nie są jeszcze znane :)
Pozdrawiam; ] -
-
Paweł
rozpoczynają się kolejne kursy na uprawnienia eksploatacyjne, pomiarowe i dozorowe. DZISIAJ SPOTKANIE INFORMACYJNE. więcej w załączonym pliku
-
Anonim
-
..:: Szeregowy ::..
-
Marcin
-
Dawid Zabrocki
-
Salwer
-
=D
E - 300zł (chyba), nie wiem kiedy się zaczyna
P - 450zł, zaczyna się 21
są to ceny samych kursów trzeba doliczyć 127,6 za każdy egzamin
Organizuje je Tomasz Karwat, z tego co mi wiadomo nie jest pracownikiem PW, a na naszym wydziale zajmuje się uprawnieniami chyba Pasternakiewicz (?)
Pozdrawiam -
dżon
-
matti123
Mógłby ktoś powiedzieć o Eksploatacji. Do kogo się zapisać, kiedy są wykłady, gdzie i do kiedy zapłacić? -
dżon
-
Salwer
>matti123 napisał
>Mógłby ktoś powiedzieć o Eksploatacji. Do kogo się
>zapisać, kiedy są wykłady, gdzie i do kiedy zapłacić?
napisz maila do patrycja@technicalmanagement.p l . Kurs się zaczyna jutro o 18 w GM011 i trwa przez 6 kolejnych czwartków. Kosztuje 300 zł(+ za egzamin jakieś 130 ), płacisz przelewem i przynosisz potwierdzenie i wypełniony wniosek który dostaniesz w mailu jak się zapiszesz
-
=D
-
Anonim
Czy ktoś mógłby powiedzieć tak w skrócie co było tydzień temu na kursie pomiarowym? -
Robert Paciorek
-
Anonim
-
Robert Paciorek
jako ze studiuje na WEiTI to bylbym wdzieczny jakby info pojawilo sie tez tutaj ...
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne