Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Andzin San

Ktos wie dokladnie na kiedy ustalil Starojszczyk termin kolosa po weekendzie majowym?Na wykladzie mowil ze w drugim tygodniu po majowce,a slyszalem ze jakis madry kolega z 3 gr. przeniosl na pierwsze zajecia po majowce; > pytam sie w imieniu calego potoku,bo zeby nie bylo suprise,ze sie dowiedza na 3 dni przed kolosem; ] Pozdro
  • Staszek

Najpierw był przeniesiony na pierwsze zajecia po majówce, a dopiero potem wspólnie na wykładzie było ustalone, że kolos będzie w drugim tygodniu po weekendzie majowym. O ile mi wiadomo nic się od tego czasu nie zmieniło.
  • Bartek

Kolokwium ma być dwa tygodnie po weekendzie majowym.
  • NoЯmaN™

a co ma byc na tym pierwszym kolosie?
  • Bartek

Na wykładzie robił zadanie i mówił że podobne będzie na kolosie:
    Narysować przebiegi przed i po filtrze dolnoprzepustowym w układzie odtwarzania szeregowego 1kHz i 1Hz, fp=2,1kHz. Dla dwóch metod pobudzeń filtru (impulsem Diracka i prostokątem). Przypadek idealny i realny.
  • Maciejo Andrzejo

moze koledzy ktorzy przezyli CPS wypowiedza sie co on daje?
  • ®εβυκ

Jezeli ktos wie z czego ma byc ten kolos u Raka to niech sie tez wypowie:)
  • Anonim

Ponawiam pytanie kolegi ®εβυκ. Z czego to ma być dokładnie. Słyszałem, że chodzi o liczenie DTF... macie z tego jakieś notatki, albo owiany już legendą CPS w pigułce (to na iem odpada, nic z tego nie da sie zrozumieć chyba że patrzyłem nie na to co trzeba) Poratujcie jakimiś linkami do materiałów plz ^^
  • NoЯmaN™

w jaki dzien, o ktorej i gdzie to ma byc?
  • Anonim

jutro czyli w poniedzialek miedzy godzina 10 a 12 (jedna grupa 10-11, druga grupa 11-12). jakos tak
  • Domi

ma ktos rozwiazane te zadania co dal tym co nie zaliczyli??
  • Domi

blaaagam o pomoc...!!!!
  • pacidd

kiedy jest jakis najbliższy kolos z cpsow ?
  • Kłamliwa Świnia.

w poniedzialek :/
    wiadomo co jest na tym ostatnim kolosie u raka?
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)