-
Andzin San
Ktos wie dokladnie na kiedy ustalil Starojszczyk termin kolosa po weekendzie majowym?Na wykladzie mowil ze w drugim tygodniu po majowce,a slyszalem ze jakis madry kolega z 3 gr. przeniosl na pierwsze zajecia po majowce; > pytam sie w imieniu calego potoku,bo zeby nie bylo suprise,ze sie dowiedza na 3 dni przed kolosem; ] Pozdro -
Staszek
Najpierw był przeniesiony na pierwsze zajecia po majówce, a dopiero potem wspólnie na wykładzie było ustalone, że kolos będzie w drugim tygodniu po weekendzie majowym. O ile mi wiadomo nic się od tego czasu nie zmieniło. -
Bartek
-
NoЯmaN™
-
-
Bartek
Na wykładzie robił zadanie i mówił że podobne będzie na kolosie:
Narysować przebiegi przed i po filtrze dolnoprzepustowym w układzie odtwarzania szeregowego 1kHz i 1Hz, fp=2,1kHz. Dla dwóch metod pobudzeń filtru (impulsem Diracka i prostokątem). Przypadek idealny i realny. -
Maciejo Andrzejo
-
®εβυκ
Jezeli ktos wie z czego ma byc ten kolos u Raka to niech sie tez wypowie:) -
Anonim
Ponawiam pytanie kolegi ®εβυκ. Z czego to ma być dokładnie. Słyszałem, że chodzi o liczenie DTF... macie z tego jakieś notatki, albo owiany już legendą CPS w pigułce (to na iem odpada, nic z tego nie da sie zrozumieć chyba że patrzyłem nie na to co trzeba) Poratujcie jakimiś linkami do materiałów plz ^^ -
NoЯmaN™
-
Anonim
jutro czyli w poniedzialek miedzy godzina 10 a 12 (jedna grupa 10-11, druga grupa 11-12). jakos tak -
Domi
-
Domi
-
pacidd
-
Kłamliwa Świnia.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne