Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Luigi

Dzisiaj (19 maja) Pochanke powiedział że prawdopodobnie 2 czerwca będzie termin egzaminu z Aparatów. Sala jest jeszcze nie znana a jeżeli chodzi o godzinę to ma być bardziej popołudniowa czyli ok 16-18. Dodał żebyśmy sami zdecydowali o jakiej godzine chcemy pisać. Oprócz tego jest robiona lista na ten egzamin. Więc chcętnych prosze o zgłaszanie się (wpisywanie) oraz o podanie preferowanej godziny pisania (16-18).
  • Anonim

Krzysztof Reinfeld e4
    Przemysław Olszewski e4
    Mariusz Zaborowski e4
  • MKS! Jeszcze o Nas usłyszycie

Michał vel. Starosta Kalbarczyk
  • Anonim

Wiadomo coś o jakimś terminie? Będzie w sesji? Kiedy zapisy?
  • Ultramegaorzeł

Wie ktoś o której godzinie i w jakiej sali jest jutro ezgamin u prof. Pochanke?
  • JJ

15.15 - 16 pewnie w sk108
  • Luciano

Moze sie ktos podzielic informacja o ktorej i gdzie dokladnie jest jutro egzamin z aparatow?
  • ...:::Kozi:::...

• Marcin Piątek

Rozmawiałem z prof. Pochanke i powiedział, że na początku semestru wywiesi jakąś kartkę z terminem, na którym będzie można zaliczyć u niego między innymi aparaty
  • Robert

Dajcie znać jakby coś się pojawiło, p(l)is.
  • SuperKomor

Uwaga jutro tzn 18.03.2010 (czwartek) o godz 16.00 w GM 106 jest termin z aparatów u pochanke. Lista na ktorą sie nalezy wpisac jest wywieszona w GM na 1 pietrze
  • dr3du

kiedy on ma konsultacje?
  • Anonim

Kiedy jest egzamin z mechaniki lub aparatów u Pochanke ?
  • Siemiq

ja mam sprawe. ma ktoś zdjęcia wyników egzaminów z lutego, ale bez uwzględnienie laborki? tzn chodzi mi o te nabazgrane przez niego długopisem na kartce. interesują mnie nazwiska siemiński i pawłowski. Jakby ktoś miał to wrzućcie, bo koleś nie chce mi wpisać oceny bo zgubił gdzieś nasze wyniki:/
  • Ludi®

W ogóle nie wiem jak go można dopaść.
  • Mateusz Mączka

Pochanke wywiesił kartkę w GM na której informuje że wszystkie zaliczenia są 06.09 o godz. 9 w GM sala 103
  • ;)

jest jakiś egzamin z tego teraz?:P czy już był a jak będzie to kiedy?
  • Anonim

jak wiemy prof. Pochanke nie prowadzi już wykładu

w takim razie czy ktoś wie, kiedy będzie termin u dra Chmielaka?

• cantoro

3 i 10 luty godz 13.15 SK108
  • ;)

super:) dzieki za info

a czy są gdzies notatki czego nowi prowadzący wymagają na egz?:)
  • 1
  • 2
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)