Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Szpieg z krainy deszczowców

Takie pytanko mam. W związku z tym że mnie straszy siostra z UW że ona ma jakieś zapisy na zajęcia i bla bla bla i żebym się zainteresował tym bo mi się godziny głupie trafia. Szukałem ale nigdzie nie znalazłem czegoś takiego jak zapisy a raczej stałe plany zajęć z tym że na I semestr na AiR tego nie ma? stąd moje pytanie czy jest jakiś z góry ustalony plan zajęć czy trzeba się gdzieś rejestrować i zapisywać? A jesli jest plan to gdzie go znajdę. bo tu http://www.ee.pw.edu.pl/text/Plan/p... sa tylko parzystę? O.o
  • inż. Sylweeczek

Bo na UW, gdzie ludzie studiując, mogą sobie wybierać rodzaje filozofii, albo inne pierdoły z których potem będą zdawać egzaminy, muszą obierać przedmioty. (I to chyba też nie na wszystkich kierunkach... nie wiem dokładnie jak tam jest;P) Ja co prawda na AiR nie jestem, ale cały wydział (chyba) ma z góry ustalony plan, który zazwyczaj we wrześniu wisi już w gablocie pod dziekanatem... I zazwyczaj ktoś uczynny wrzuca foty tego planu na grono, a nawet w połowie października jest szansa na to, że na stronie wydziału pojawią się aktualne, znaczy nieparzysteXD A co do jakiś wyborów to ja dopiero na 3 roku wybierałem specjalność... Jedyne co musiałem wybrać, to na jaki w-f chcę chodzić, ale to jest do tego specjalne spotkanie jakoś w pierwszym tygodniu października i info o tym wisi także w znanej większości studentów gablocie.
  • Szpieg z krainy deszczowców

dziękuje bardzo:) jeszcze tylko pytanie czy I roczni są jakoś zwolnieni z opłaty za indeks czy coś bo takie newsy wyczytałem na ogólnym politechniki ale na wydziałowej nic o tym nie ma:P
  • inż. Sylweeczek

Nie bardzo pamiętam jak to było... Za legitke płaciłem coś na pewno i chyba za indeks też... Ogólnie nie były to wielkie pieniądze, chyba coś koło 30pln. Jeżeli chodzi o zwolnienia z opłat to pierwsze słyszę, ale zawsze warto zapytać pani w dziekanacie;P Kiedyś chyba nie sprawdzali opłat przy wydawaniu indeksów i legitek, ale potem nie chcieli dawać rejestracji na kolejny semestr... Tak mi się wydaje że było kilka osób, które opłaty wnosiły już po rozpoczęciu semestru, ale nie mówię nic na pewno...
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)