-
Bogdan
Z racji tego iż zmieniły się troche zasady prowadzenia laboratorium Podstaw Elektromagnetyzmu, jeden z prowadzacych odesłał nas do prowadzącego przedmiot czyli Jacka Starzyńskiego. O co chodzi. Otóż teraz grupy na laborkach są 4-5 osobowe i nie ma raczej możliwości dopisania poprawkowiczów gdyż i tak to są duże grupy na prowadzenie laborki. Dlatego też wszyscy co maja niezaliczoną ta laborke i sa na 3 roku to niech napisza i sie wpisza to bedzie z wiekszą lista lepiej iść do prowadzącego żeby zrobił pościg. Pilne gdyż jeszcze nie od przyszłego ale juz za dwa tygodnie zaczynają się normalne zajęcia co tydzien z tej laborki. -
Anonim
-
Bogdan
>seba napisał
>ja musze zaliczyc te laborki
to sa 3 osoby ... czekam na wiecej i jesli nie zbierze sie to i tak pojde do Starzyńskiego pogadac ale wtedy pewnie trzeba bedzie na sile sie dopisywac do grup i beda zespoly 5 osobowe :D -
cantoro
-
-
zioro
nom to i ja i przynajmniej 5 jeszcze;]
Krzysztof Jeziorowski
Adam Wieczorek
Mirosław M.
Hubert Zieliniski
Piotr Augustyniak
P.Kuchcinski -
Bogdan
Krzysztof Jeziorowski
Adam Wieczorek
Mirosław M.
Hubert Zieliniski
Piotr Augustyniak
P.Kuchcinski
Piotr Bogusz
Kamil Nować
kto jeszcze? w poniedzialek trzeba by zaniesc liste...
-
dr3du
-
Anonim
-
Michał Duzzy
-
Bogdan
wczoraj nie mozna bylo zlapac dr.Starzynskiego wiec kumpel napisal mu email. zobaczymy co odpowie i czy wogole... -
Gruby
-
Uriel | FICAG
Jak dotąd nie dostałem odpowiedzi. Dzisiaj będziemy próbowali ponownie złapać J* na uczelni, bo widocznie na maile nie chce mu się odpisywać. -
Bogdan
>Uriel | FICAG napisał
>Jak dotąd nie dostałem odpowiedzi. Dzisiaj będziemy
>próbowali ponownie złapać J* na uczelni, bo widocznie na
>maile nie chce mu się odpisywać.
bylismy ale go nie spotkalismy....dr Korytkowski powiedzial ze zajecia poscigowe prowadzil bedzie nasz ulubiony Przemyslaw Płonecki i do niego trzeba sie zgłosić z listą podając emaile zeby dal znac co i jak kiedy... porazka...
-
zioro
-
Bogdan
>zioro napisał
>no to pieknie....... ; /
ja zaczynam wychodzic z zalozenia ze wszyscy majacy wspolnego cos z Elektromagnetyzmem specjalnie sa tacy a nie inni ( nie powiem brzydziej) i robia nam kolo d....y -
Bogdan
Wszyscy ktorzy sa na liscie do poprawiania magnesow laborki niech dopisza przy swoim imieniu i nazwisku , nr indeksu , rok studiow i e-mail gdyz musze odeslac poprawiona liste aby mgr.Płonecki mogl kazdemu wyslac wiadomosc o terminie zajec organizacyjnych i potem ustaleniu odpowiedniego terminu zajec laboratorium dla kazdego.
> Krzysztof Jeziorowski
> Adam Wieczorek
> Mirosław M.
> Hubert Zieliniski
> Piotr Augustyniak
> P.Kuchcinski
> Piotr Bogusz
> Kamil Nować
> Paweł Kurach
> Sebastian Kamionek
> Michał Dziedzicki
> Łukasz Rumiński
-
Uriel | FICAG
Pospieszcie się z tymi mailami.
No i niech te dwie osoby, które nie wpisały imienia lub nazwiska, to zrobią, bo jednak jenak litera nazwiska nie jest żadną informacją. -
WIECZÓR
Adam Wieczorek wypisuje sie z tej listy, nie bede poprawial laborki u ploneckiego pozdrawiam go.. -
zioro
-
Bogdan
>zioro napisał
>Krzysztof Jeziorowski 214842 zioro2@o2.pl
dobra a reszta osob ktore wpisales na liste?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne