Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bogdan

Z racji tego iż zmieniły się troche zasady prowadzenia laboratorium Podstaw Elektromagnetyzmu, jeden z prowadzacych odesłał nas do prowadzącego przedmiot czyli Jacka Starzyńskiego. O co chodzi. Otóż teraz grupy na laborkach są 4-5 osobowe i nie ma raczej możliwości dopisania poprawkowiczów gdyż i tak to są duże grupy na prowadzenie laborki. Dlatego też wszyscy co maja niezaliczoną ta laborke i sa na 3 roku to niech napisza i sie wpisza to bedzie z wiekszą lista lepiej iść do prowadzącego żeby zrobił pościg. Pilne gdyż jeszcze nie od przyszłego ale juz za dwa tygodnie zaczynają się normalne zajęcia co tydzien z tej laborki.
  • Anonim

ja musze zaliczyc te laborki
  • Bogdan

>seba napisał
    >ja musze zaliczyc te laborki

to sa 3 osoby ... czekam na wiecej i jesli nie zbierze sie to i tak pojde do Starzyńskiego pogadac ale wtedy pewnie trzeba bedzie na sile sie dopisywac do grup i beda zespoly 5 osobowe :D
  • cantoro

jeszcze ja i przynajmniej jeszcze 2 osoby z mojej grupy
  • zioro

nom to i ja i przynajmniej 5 jeszcze;]
    Krzysztof Jeziorowski
    Adam Wieczorek
    Mirosław M.
    Hubert Zieliniski
    Piotr Augustyniak
    P.Kuchcinski
  • Bogdan

Krzysztof Jeziorowski
    Adam Wieczorek
    Mirosław M.
    Hubert Zieliniski
    Piotr Augustyniak
    P.Kuchcinski
    Piotr Bogusz
    Kamil Nować

kto jeszcze? w poniedzialek trzeba by zaniesc liste...

• dr3du

Paweł Kurach
  • Anonim

Sebastian Kamionek

daj znac potem co i jak z tymi laborkami
  • Michał Duzzy

jak mozecie dopisac:
    Michał Dziedzicki
  • Bogdan

wczoraj nie mozna bylo zlapac dr.Starzynskiego wiec kumpel napisal mu email. zobaczymy co odpowie i czy wogole...
  • Gruby

Łukasz Rumiński też potrzebuje zaliczyć tą laborkę
  • Uriel | FICAG

Jak dotąd nie dostałem odpowiedzi. Dzisiaj będziemy próbowali ponownie złapać J* na uczelni, bo widocznie na maile nie chce mu się odpisywać.
  • Bogdan

>Uriel | FICAG napisał
    >Jak dotąd nie dostałem odpowiedzi. Dzisiaj będziemy
    >próbowali ponownie złapać J* na uczelni, bo widocznie na
    >maile nie chce mu się odpisywać.

bylismy ale go nie spotkalismy....dr Korytkowski powiedzial ze zajecia poscigowe prowadzil bedzie nasz ulubiony Przemyslaw Płonecki i do niego trzeba sie zgłosić z listą podając emaile zeby dal znac co i jak kiedy... porazka...

• zioro

no to pieknie....... ; /
  • Bogdan

>zioro napisał
    >no to pieknie....... ; /

ja zaczynam wychodzic z zalozenia ze wszyscy majacy wspolnego cos z Elektromagnetyzmem specjalnie sa tacy a nie inni ( nie powiem brzydziej) i robia nam kolo d....y
  • Bogdan

Wszyscy ktorzy sa na liscie do poprawiania magnesow laborki niech dopisza przy swoim imieniu i nazwisku , nr indeksu , rok studiow i e-mail gdyz musze odeslac poprawiona liste aby mgr.Płonecki mogl kazdemu wyslac wiadomosc o terminie zajec organizacyjnych i potem ustaleniu odpowiedniego terminu zajec laboratorium dla kazdego.

> Krzysztof Jeziorowski
    > Adam Wieczorek
    > Mirosław M.
    > Hubert Zieliniski
    > Piotr Augustyniak
    > P.Kuchcinski
    > Piotr Bogusz
    > Kamil Nować
    > Paweł Kurach
    > Sebastian Kamionek
    > Michał Dziedzicki
    > Łukasz Rumiński
  • Uriel | FICAG

Pospieszcie się z tymi mailami.
    No i niech te dwie osoby, które nie wpisały imienia lub nazwiska, to zrobią, bo jednak jenak litera nazwiska nie jest żadną informacją.
  • WIECZÓR

Adam Wieczorek wypisuje sie z tej listy, nie bede poprawial laborki u ploneckiego pozdrawiam go..
  • zioro

Krzysztof Jeziorowski 214842 zioro2@o2.pl
  • Bogdan

>zioro napisał
    >Krzysztof Jeziorowski 214842 zioro2@o2.pl

dobra a reszta osob ktore wpisales na liste?
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)