Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Uriel | FICAG

Dwa pytania:
    Czy 2 rok rozpoczął już laboratorium z UTC?
    Czy ktoś się orientuje czy będzie jakaś grupa pościgowa?
  • Żylak

1. tak
    2. jest dodatkowa tworzona żeby sie zmiescili nadmiarowi, ale to nie pościg.
  • Kuba

a ta dodatkowa juz zaczela zajecia ? i w jaki dzien/godzine maja byc te laby w dodatkowej ?
  • Żylak

środa 16-19. chyba już zaczęli... ale przyjść się da z tego co mowil prowadzacy.
  • Bogdan

>Żylak napisał
    >środa 16-19. chyba już zaczęli... ale przyjść się da z
    >tego co mowil prowadzacy.

a kto to prowadzi?? szkoda ze termin 3mu rokowi nie pasuje....przynajmniej jednej grupie :/
  • ChrustAA

Wiecie czy dr Olszewski prowadzi wyklad z UTCa jesli tak to kiedy sie on odbywa ?
  • Dyzma

>-=ChrustAA=- napisał
    >Wiecie czy dr Olszewski prowadzi wyklad z UTCa jesli tak to
    >kiedy sie on odbywa ?

Olszewski prowadzący wykład? pierwsze słyszę, w tym roku tylko Supron prowadzi w obu potokach, no chyba że się mylę
  • Żylak

w sumie wykład to chyba się już skończył, chyba bo pewien nie jestem. ale oba potoki Supron prowadzi.
  • wielgi

a ile mialo byb wykladow a utc?
  • Żylak

niby polowa sem, ale ostatnio brzmiało to jakby sie konczyly juz. lepiej sie dowiedziec od kogos kto był na ostatnim :P
  • JJ

>Bogdan napisał
    >>Żylak napisał
    >>środa 16-19. chyba już zaczęli... ale przyjść się da
    >z
    >>tego co mowil prowadzacy.
    >
    >a kto to prowadzi?? szkoda ze termin 3mu rokowi nie
    >pasuje....przynajmniej jednej grupie :/
    >

mam ta sama sytuacje. moze zrobimy jakas dodatkowa grupe, chyba ze juz cos wymysliliscie??
  • Jacq

sa dwie grupy w srode o 16 na przemian. Obie mialy juz pierwsza laborke. U nas jest jeszcze jedno stanowisko wolne wiec 3 osoby wejda tylko trzeba pogadac z Oledzkim
  • Uriel | FICAG

Super, szkoda tylko, że dziwnym zbiegiem okoliczności wszystkie zajęcia robi się w środę :/
  • JJ

no wlasnie w tym problem ze w srode jest juz poscig z tobow i kolegom z 5 grupy tez nie pasuje, wiec moze zrobimy jakas dodatkowa grupe?
  • Misha

Innej opcji chyba nie ma. Trzeba liste zrobic ludzi przede wszystkim. Wpisywac sie!!!
  • M K

Lista jest w trakcie tworzenia..Dopisujcie sie,bo w czwartek idziemy do dziekana.
  • Bogdan

>M K napisał
    >Lista jest w trakcie tworzenia..Dopisujcie sie,bo w czwartek
    >idziemy do dziekana.

a kto tworzy liste??
    jak cos to Piotr Bogusz gr 5 rok 3 nr indeksu 214801 tez sie pisze na to. z mojej grupy jeszcze
    Mateusz Głodny
    Kamil Nować
    Michał Słowik
  • Uriel | FICAG

Kamil Nować gr 5 rok 3 214888
  • M K

Ja tworze,wiec zbierzcie wszystkich od siebie
  • Uriel | FICAG

Wiadomo już coś?
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska