-
Anonim
Do kiedy trzeba złożyć pracę inżynierską dla ludzi powtarzają VII semestr, a chcących od października iść na studia II stopnia ? -
!:! ŠËŃŠËÎ !:! 8)
tam było napisane, że ten powtarzany semestr trwa teoretycznie do 15 sierpnia... chyba do tego okresu trzeba i złożyć pracę i się obronić -
Anonim
Mam zamiar pisać pracę inżynierską u Robaka (SIS). Wady i zalety pisania u niego pracy WSKAZANE :D -
Anonim
-
-
Wacek
Odświeżę trochę temat :)
Jak to jest z wyborem tematu pracy ? Należy ściśle wybierać tematy ze swojego kierunku/specjalności czy można np będąc na AiRze wybrać temat z Elektrotechniki albo z Informatyki ? I do kiedy trzeba to wszystko załatwić (obecnie 3 rok studiów). -
Tomek...
Hmm... Muszę wszystkich zmartwić (a może i nie??). Do 31 sierpnia jest termin zapisów na magistra, w tym musi być obroniona praca do tego dnia max. A co do pytania Wacka - spytaj się np. prof. (albo dr - kto tam wie..) Kulasa - on wszystko wie. -
Wacek
-
silv3str
-
Wacek
Termin skladania papierów włącznie z dyplomem jak rok temu - do 31.08. Jak to było w praktyce przed rokiem ? Do kiedy można złożyć pracę i się obronić chcąc zacząć mgr od października ? -
Anonim
My się broniliśmy 12.09 ale niektóry dopiero w październiku... a i tak szli na magisterskie... -
szimon
W harmonogramie roku napisano "termin złożenia pracy dyplomowej na studiach pierwszego stopnia - 09.09.2011 r." - to jak to w końcu jest? Bo w sumie jeśli ktoś nie zaliczył czegoś w czerwcu, to dopiero we wrześniu ma taką możliwość, a w przypadku terminu do 31.08 nie ma możliwości zaliczenia zaległych przedmiotów. -
horrible dream
Po pierwsze - możliwe, że we wrześniu Dziekan da informację, że przedłuża rekrutację o 1-2 tygodnie dla osób co mają obrony wyznaczone do dnia takiego a takiego, tak było podczas ostatniej rekrutacji bodajże.
Po drugie - nikt nie broni awaryjnie w październiku dogadać się z prowadzącymi osobiście, że będzie się chodzić na zajęcia mimo braku rejestracji na magisterskie (oczywiście wpisy możliwe dopiero po dostaniu indeksów, a także w iSOD'zie nie będziecie do tego czasu). W tym wypadku wszystko leży w dobrej woli prowadzącego - większość się zgadza, nieliczni niestety uparcie nie. Później już oficjalnie na magisterce nikt nie zabroni w ciągu oficjalnie jednego semestru magicznie zrobić dwa semestry naraz; ]
A jak to jest możliwe - można przedłużyć sobie studia o semestr (ponowna rejestracja na sem7, nawet jak się ma absolutorium) lub ewentualnie o 3 miesiące i na spokojnie odrabiać zaległości (warunki i/lub obrona), a także ewentualnie awansem robić część przedmiotów z magisterki.
Tak więc - nie stresować się, jak dobrnęliście do tego 7 semestru, to naprawdę się trzeba mocno postarać by wylecieć i nawet mimo poślizgu o semestr można wszystko ładnie przyspieszyć, jak się umie i chce. -
Rafał plej Sadkowski
" w przypadku egzaminu dyplomowego po 31.8.2011 a przed 11.9. 2011 wymagane jest wcześniejsze uzgodnienie możliwości przyjęcia z prodziekanem ds. studiów."
src: http://www.ee.pw.edu.pl/text/653/pl...
Co do powtarzania 7 semestru z absolutorium mi osobiście nie udało się, miałem przedłużenie. (Z drugiej strony udało mi się "przedłużyć te 3 miesiące" o kilka-kilkanaście dni i nie wyleciałem ze studiów (chyba.... :P w każdym razie nie wnosiłem żadnych opłat za wznawianie). -
Krecik
witam wie ktos moze kto pisal ten temat jako prace inzynierska >??!!! dajcie znac prosze!!
Model tramsformatora elektroenergetycznego w standarcie CIM
lub cokolwiek o CIM-ie?? -
Krecik
Ktos z Was moze pisal prace u prof. Ziemianka i ma do niego jakis kontakt ?? bardzo prosze o pomoc na PRIV.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne