- 1
- 2
-
jah
Witam,
Z racji faktu, iż niedługo rozpoczynamy rok akademicki to miło by było się poznać;). W związku z tym, ze większość przyjeżdza do stolicy 28.09 - proponuję zrobić pierwsze spotkanie integracyjne w środę (tj. 29.09). Propozycję kieruję zarówno do osob mieszkających w akademiku jak i poza nim - głównie do informatyków pierwszego roku. Zgłaszajcie wszelkie propozycje/zastrzeżenia/uwagi xD.
Pozdrawiam -
_Di@moИD_
-
Gord_on
-
jah
Myślę ze w godzinach wieczornych (19-20), ale jesli chodzi o dokladny czas i miejsce to jest to jeszcze do ustalenia (mialem nadzieje, że wyjdziecie z jakimis propozycjami) -
-
archie
-
jah
Z racji tego, że praktycznie nie ma chętnych na jutrzejsze spotkanie to zróbmy tak - przelozmy je na czwartek godz. 19 pod gmachem politechniki. Piszcie tutaj kto jest chętny - jesli będzie powyżej 5 osob to sie spotkamy; ) Możecie poinformować też osoby, ktore tu nie zagladaja, a macie z nimi kontakt (np. w akademiku). -
archie
-
Grutik
Ja w czwartek dopiero przybywam do stolicy i jeżeli się ogarnę ze swoimi sprawami to też się pojawię :) -
jah
-
sebb
niestety małe prawdopodobieństwo, że zdążę. przyjeżdżam dopiero na wieczór.. -
jah
szkoda, ze tylko 2 osoby byly zainteresowane... ale trudno - w takim razie do zobaczenia jutro;) -
archie
-
ميوسز
>szkoda, ze tylko 2 osoby byly zainteresowane
Jakby co to jestem trzecią :) -
jah
>ميوسز napisał
>>szkoda, ze tylko 2 osoby byly zainteresowane
>
>Jakby co to jestem trzecią :)
ooo... to juz cos... - teraz trzeba sie namowić na jakies spotkanie w weekend (do trzech razy sztuka :D)
-
ميوسز
Noo, w 4 osoby już można się zabawić: http://missbartender.blox.pl/resour... :> -
Furry
Puff...aż tak strasznie to nie będzie (chyba:P )
No jak w weekend to ja może też wpadnę -
Grutik
-
jah
-
Furry
-
Grutik
Ja o 19 nie dam rady. Mógłbym wcześniej, ale też tylko z godzinkę - od 17:30 do 18:30 najlepiej. Nie oczekuję jednak dostosowania się reszty do mnie, określam tylko swoje możliwości czasowe :D Pozdro
Btw widzę, że nasz rok informatyków wykształcił chyba już sobie jakąś własną sieć, bo na gronie nas mało :P
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne