-
Dasiek
potrzebuje kontaktu telefonicznego to studenta z czwartego na trakcji roku lub infarmacji o zaliczeniach z wykładów, najlepiej jakby terminy ktoś powrzucał zaliczeń lub podał do siebie jakiś kontakt sprawa pilna gdyż brakuje mi kilku zaliczeń do absolutorium -
hooody
zaliczenie z trakcji jest w ten piątek tj. 28.01.2011 dla obecnego 3 roku potok 2 o godzinie 10.15 (I tura) i o 11.15 (II druga tura) terminy poprawkowe są jeszcze ustalane. -
Tylko do oglądania forum
chyba chodziło o trakcję jako specjalność, i egzaminy które są na ej specjalności, a nie jako wykład z trakcji elektrycznej który jest na trzecim roku. -
Anonim
Jeżeli chodzi o trakcję z 4 roku to zaliczenie obydwu części u Szeląga i Maciołka było 14.01, wyniku u Maciołka już są a u Szeląga jeszcze nie ma... z tego co wiem poprawa ze wszystkiego na początku sesji, termin jeszcze nie znany... -
-
Tomek...
Daśkowi chodziło pewnie o normalną trakcję lub też trakcję z 3 roku.. chyba że poszedłeś na magisterskie... -
SuperKomor
Sa juz moze wyniki z trakcji poniedzialkowej u Szeląga ? i czy ustalil jakis termin w tym tygodniu ? -
Dasiek
chodzi mi o zaliczenia z 4 roku z trakcji jak będziecie mieli jakieś terminy to dajcie
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne