Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dasiek

potrzebuje kontaktu telefonicznego to studenta z czwartego na trakcji roku lub infarmacji o zaliczeniach z wykładów, najlepiej jakby terminy ktoś powrzucał zaliczeń lub podał do siebie jakiś kontakt sprawa pilna gdyż brakuje mi kilku zaliczeń do absolutorium
  • hooody

zaliczenie z trakcji jest w ten piątek tj. 28.01.2011 dla obecnego 3 roku potok 2 o godzinie 10.15 (I tura) i o 11.15 (II druga tura) terminy poprawkowe są jeszcze ustalane.
  • Tylko do oglądania forum

chyba chodziło o trakcję jako specjalność, i egzaminy które są na ej specjalności, a nie jako wykład z trakcji elektrycznej który jest na trzecim roku.
  • Anonim

Jeżeli chodzi o trakcję z 4 roku to zaliczenie obydwu części u Szeląga i Maciołka było 14.01, wyniku u Maciołka już są a u Szeląga jeszcze nie ma... z tego co wiem poprawa ze wszystkiego na początku sesji, termin jeszcze nie znany...
  • Tomek...

Daśkowi chodziło pewnie o normalną trakcję lub też trakcję z 3 roku.. chyba że poszedłeś na magisterskie...
  • SuperKomor

Sa juz moze wyniki z trakcji poniedzialkowej u Szeląga ? i czy ustalil jakis termin w tym tygodniu ?
  • Dasiek

chodzi mi o zaliczenia z 4 roku z trakcji jak będziecie mieli jakieś terminy to dajcie
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)