Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czolem!
    Od pazdziernika bede mial niewatpliwy zaszczyt studiowac na tym kierunku wiec jestem zajebiscie ciekawy jak tam wyglada zycie studenckie. Prosilbym o jakies komentarze odnosnie tego kogo/czego sie bac, jakie fajne rzeczy moga sie przytrafic itd itp.

Pozdrawiam
  • ! ٩ẳwễł !

duzo fajnych rzeczy a bac sie nie masz kogo :]

POZDRO :P
  • ®εβυκ

No i bardzo dobrze:] tez ide na ten kierunek...
  • ciastek

elektrotechnika rzadzi! :]
  • Sławko

Ja jestem tegorocznym absolwentem i jeszcze dyplomu nie odebrałem .Zastanawiam sie co dalej z tym faktem zrobic.W sumie prace to mam bo chodziłem na zaoczne ale nie widze sie dalej w obecnej firmie.Ciekawe jak sie potoczy moja kariera zawodowa bo do wojska bardzo mnie nie chca gdyz odwolali wszyskich do rezerwy :(ale moze jeszcze z tej opcji skorzystam:)
    A co do studiów to na kazdym semestrze trafi sie jakis profesorek co przesiew zrobi :mata,przemiany energetyczne ,materialoznactwo (chlopaki po 9 razy podchodzili do egzaminu :) )i tak dalej....wiec trzeba byc na biezaco i nie poddawac sie :) Ja wytrzymalem chociaz bylo ciezko i srednia mialem 3 z malym kawalkiem :)
  • Anonim

troche juz na ten temat zostalo powiedziane w innych watkach, na pierwszym semestrze obawiaj sie maty i fizyki (wiem ze dla wielu ludzi z mojego roku byl to problem)
    ogolnie nie polecam dawac posluchu wiekszosci starszym, chociaz to zalezy kim ty jestes i kim sa osoby od ktorych pozyskujesz informacje, nieraz bylismy obsrani jak starsi nam mowili jak wpadlismy z tym albo tamtym prowadzacym, potem okazywalo sie ze "koledzy" to glaby uposledzone i opierdalacze, a prowadzacy byl ok
  • owiec

Wystarczy że nie będziecie się obijać na ćwiczeniach i macie luzy na egzamie. U nas 3.5 zwalniało z zadaniówki z matmy a na teorii wystarczyło odpowiedzieć B na wszystkie pytania żeby zdać :) W sumie to początki są trywialne - prawie nie ma zajęć. Szopki zaczną się od 2 semestru gdyż wchodzą magnesy i nielubiane przez wielu samaty vel materiałoznawstwo. A najtrudniejszy wg. mnie jest 2gi rok.

Odnośnie fajnych rzeczy na wydziale to polecam spotkanie ze świętym i podyskutowanie na temat milości/wiary tudzież walki w klatkach w labolatorium TVN.
  • Anonim

hehe teraz to zapodales owiec, ale masz racje, wg. mnie najtrudniejszy byl 2 rok, po prostu za duzo tego wszystkiego bylo (utc, cps, elektonika nie wspominajac o reszcie)
  • owiec

I jako mus musicie zjeść 2 bizony pod rząd w Maji i ostrego kebaba z ronda. Sensacje gwarantowane ale takiego przeżycia nie kupicie za karte Master Card.
  • Anonim

heh widze ze nie na czasie jestes owiec, maja zostala zamknieta albo w najblizszym czasie bedzie, kolo zwija interes po 9 latach :(
  • owiec

Będe niedługo w Wawie to z nim porozmawiam. Mam nadzieje że to tylko ploty.
  • Fi_Flak

NIE!! to gdzie ja będę jadł?
    bez Bizona ciężko będzie wytrzymać dzień...
  • Anonim

ej no co ty? chyba ze skonczyles dopiero pierwszy rok i jeszcze sie bizonami zajadasz, my na poczatku drugiego zrezygnowalismy z tego calkowicie, ale sentyment pozostal, zwlaszcza jak sie przechodzi obok grupy pierwszakow a oni ochoczo: "idziemy na bizona" :D
  • yfw.fotolog.pl

dużo się malanżuje :)
  • Anonim

hjehej, wszyscy elektrycy to alkoholicy... przynajmniej u mnie na praktykach :D
  • ..::RogeR::..

hehe tez bede na elekrotechnice .... bo na il sie nie dostalem :(
    zobaczymy jak bedzie bo nie mam pojecia o co chodzi z ta elektrotechnika :D
  • Anonim

il to syf, hjehje
  • Anonim

juz teraz zacznij pic zeby pojac te ogromna wiedzee :))))))))

pozatym studiowanie na wydziale gier i zabaw jest zajebiste
  • ..::RogeR::..

a teraz powanie czy pierwszy rok jest trudny dla normalnego szarego czlowieka ??
  • Anonim

na elektrycznym nie ma szarych ludzi, są tylko wybitne jednostki (a wybitności te są różnorakie i bardzo wszechstronne :D), jakieś trudności może Ci sprawić mata, fiza i teoria obwodów, ale wszystko do przejścia
  • 1
  • 2
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)