Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

zresztą jak już wcześniej napisałem, wszystko zależy czy jesteś po dobrej szkole, czy było to technikum czy liceum, profil tychże szkół itp. itd.
    ja byłem po LO o profilu mat-inf, a moj kumpel po mat-fiz, szkola calkiem niezla, z mata i fiza nie mielismy problemow, z tobami tez w sumie nie (i troche w tym maty i troche fizyki), generalnie (choc nie zawsze) jest tak ze ludzie po technikum dobrze radza sobie z tobami i innymi typowo elektryczno-technicznymi sprawami a po liceum z mata i fiza, chociaz zdarzaja sie jednostki z calego spektrum
  • Renata ツ

...dziewczyny tez mają szanse przetrwać, prawda?? :)
  • kupon_promocyjny

zalezy czy ładne; )
  • Anonim

wiesz, na elektrycznym nikt nie zastanawia sie czy ladne czy nie... :D

ogólnie panowie prowadzący "lecą" na dziewczyny hjehjehje - fakt faktem, jest to krzywdzące... dla chłopaków oczywiście :/

znaczy się dziewczyny mają łatwiej (tłumaczenie dla nowicjuszy, posiedzicie na elektrycznym kilka lat to tez zaczniecie tak enigmatycznie jak ja na poczatku gadac :D)
  • Ewka

Oj to fakt;) Fajnie jest byc dziewczyna na elektrycznym... Wykladowcy czesto naciagaja,np przez to ze byl dzien kobiet nie musialam wejsciowki na materialach pisac;) i mialam z niej maxa;) albo na zaliczenie cw z tobow tez to mialo wplyw;) No oczywiscie trafiaja sie zupelnie nieczuli na kobiece wdzieki;) np pan Rawa;)
    No ale nie mozna tez zapomniec o ciaglej pomocy kolegow z grupy;) Pozdro;)
  • ®εβυκ

czy wszystkie zajecia sa w glownym? i co to za rawa? jest sie czego obawiac?:] widze ze koles to jakis znany typ.
  • Ewka

nie wszystkie... czesc jest w gmachu fizyki,a na 2 semestrze czesc w gmachu elektrycznym...no i niektore laborki w starej kotlowni.A Rawa to wykladowca z podstaw elektromagnetyzmu... jest kierownikiem instytutu wysokich napiec,wiec szycha... jest nawet spoko,ale ciezko przetrwac jego wyklady i zaliczyc egzamin;)
  • Anonim

heh rawa (zwany także przekornie wrzawą; ) )
    to jest gość, nie zdarzyło mi się żebym nie usnął na jakimś wykładzie, ten kolo to prawdziwy morderca, nawet na twn'ach (ktore nawet bywaly ciekawe) nie obylo sie bez kimania, to człowiek masakra, postrach niewyspanych (wszystkich? :D) słuchających jego wykładów, a jego cichobiegi i wogóle cała akcja egzaminu u niego to jest dopiero coś
    heh, ale takich osobowosci na wydziale nam nie brakuje :D mozna by o nich opowiadac godzinami, ci kolesie i ich wyczyny to temat rzeka, kazdy powie ci inna historie i kazda bedzie zapewne prawdziwa, elektryczny to niezwykly wydzial :] (fak a mi juz tylko 2 lata zostaly, moze jakas cofka by sie w koncu przydala, bo zal opuszczac to miejsce...)
  • Anonim

autorun, widzę żę wprowadzasz nowych w nasz świat dosyć intensywnie; )

co do rawy to najlepszy jest ustny, i uścisk dłoni jak się dostaje wpis :)

elektrotechnika nie jest straszna, da się żyć! historie są w większości prawdziwe, można je opowiadać godzinami i słuchać też.

Czasem jest lepiej, czasem gorzej, zawsze się w sesji znajdzie ktoś upierdliwy...

ogólnie jest fajnie!
  • ..::Szpilman::..

Ja jestem nowy ale czy mnie on będie uczył to jest wątpliwe :)

p.s. electrical engineerin i wszystko jasne :D
  • Anonim

hehe, jeszcze zobaczymy :>
  • kupon_promocyjny

to jest plan ... może by ktos ksiażke napisał ?
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)