Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Wujaszek Lo

Jak w temacie.
    Kiedy temat u doktora Kalfasika?
  • Wujaszek Lo

Chodziło mi oczywiście o termin, a nie o temat... Bo pytania chyba wszyscy znają; ).
  • Anonim

ja nie znam
  • ZEBROX

Wydaje mi sie ze juz byl egzamin w ten poniedzialek. Podobno nastepny termin ma byc w polowie lipca. Chyba go pojebalo, ale co poradzic takie zycie.
  • Wujaszek Lo

kurwa!
    Pojebany??
    Kto o tym wiedział się pytam, kto??
  • Maciejo Andrzejo

wyniki juz wywieszone... ale chyba nie zaliczyliscie; )
  • Wujaszek Lo

no ja nie zaliczylem na pewno... bo nie pisalem... bo nikt kurdebele nie wiedział o tym :(
  • Anonim

a ja mialem niezle pytanie - budowa i zasady dzialania szalika - wzory i wykresy.. i kurna pojebalo mnie sie wszystko :/ zalczalem cos mu gadac o wspolczynniku temperaturowej rozszerzalnosci cieplnej... wszystko pochrzanilem... chyba nie zalicze...

trzeba w polowie lipca isc...
  • Wujaszek Lo

z tego co piszesz to łatwe dał...
    ja szalika się nauczyłem jako pierwszego

kurde!!!
    że też przespałem ten termin!!!
  • Anonim

ech, nie zalamuj mnie, bo to umialem!! caly tydzien zakuwania i taka porazka...
  • Anonim

Spoko jak ja to miałem w tamtym roku to po prostu chodziłem cały czas w czapce i sprawdzałem izolacje w sposób praktyczny po czym wyciągnąłem odpowiednie wnioski:) Ogólnie przedmiot raczej lajtowy więc nie ma co trząść portami
  • Wujaszek Lo

No tak słyszałem... Tylko ponoć ciężko jest się dostać na sam egzamin... Słyszałem, że były takie terminy, o których nawet sam prowadzący nie wiedział i nie było ani studentów, ani jego...
  • Anonim

Nikt nie mówił, że studiowanie będzie łatwe:)
  • Wujaszek Lo

Ale... Ja tu tylko sprzątam... Jednym z wymogów pracy jest zdawanie egzaminów... Bo studentom się nie chce...
  • ZEBROX

No wlasnie te tematy i inne z tej serii pokazuja co sie dzieje jak sie do moderowania chce sie dorwac ktos kto ma chora ambicja do wladzy.

• Anonim

Znaczy, że Twoim zdaniem dobrze czy źle, że one są?
  • Wujaszek Lo

Pewnie jak przeczytam następny temat to się wszystkiego dowiem...
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)