-
Wujaszek Lo
-
Wujaszek Lo
Chodziło mi oczywiście o termin, a nie o temat... Bo pytania chyba wszyscy znają; ). -
Anonim
-
ZEBROX
Wydaje mi sie ze juz byl egzamin w ten poniedzialek. Podobno nastepny termin ma byc w polowie lipca. Chyba go pojebalo, ale co poradzic takie zycie. -
-
Wujaszek Lo
-
Maciejo Andrzejo
-
Wujaszek Lo
no ja nie zaliczylem na pewno... bo nie pisalem... bo nikt kurdebele nie wiedział o tym :( -
Anonim
a ja mialem niezle pytanie - budowa i zasady dzialania szalika - wzory i wykresy.. i kurna pojebalo mnie sie wszystko :/ zalczalem cos mu gadac o wspolczynniku temperaturowej rozszerzalnosci cieplnej... wszystko pochrzanilem... chyba nie zalicze...
trzeba w polowie lipca isc... -
Wujaszek Lo
z tego co piszesz to łatwe dał...
ja szalika się nauczyłem jako pierwszego
kurde!!!
że też przespałem ten termin!!! -
Anonim
ech, nie zalamuj mnie, bo to umialem!! caly tydzien zakuwania i taka porazka... -
Anonim
Spoko jak ja to miałem w tamtym roku to po prostu chodziłem cały czas w czapce i sprawdzałem izolacje w sposób praktyczny po czym wyciągnąłem odpowiednie wnioski:) Ogólnie przedmiot raczej lajtowy więc nie ma co trząść portami -
Wujaszek Lo
No tak słyszałem... Tylko ponoć ciężko jest się dostać na sam egzamin... Słyszałem, że były takie terminy, o których nawet sam prowadzący nie wiedział i nie było ani studentów, ani jego... -
Anonim
-
Wujaszek Lo
Ale... Ja tu tylko sprzątam... Jednym z wymogów pracy jest zdawanie egzaminów... Bo studentom się nie chce... -
ZEBROX
No wlasnie te tematy i inne z tej serii pokazuja co sie dzieje jak sie do moderowania chce sie dorwac ktos kto ma chora ambicja do wladzy.
-
Anonim
-
Wujaszek Lo
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne