- 1
- 2
-
Wujaszek Lo
No więc moje pytania:
Kto u was to prowadził?
Na jakim instrumencie zaliczacie?
Na którym statystycznie jest najwięcej zdanych, a na którym najwyższą ocenę można dostać?
Ja się przymierzam albo do ksylofonu, albo klawesynu.
Dzięki... -
Anonim
-
ZEBROX
No wiec o ile dobrze pamietam to chyba mialem z dr Cymbalem i jego asystentem mgr. Fujarą. Chyba najlepszy zestaw jaki mozna trafic na cwiczenia.
Co do instrumentu polecam najlepiej na flecie.
Zdanie w sumie nie zalezy od doboru instrumentu ale od doboru repertuaru piosenek. Ja w zeszlym roku wybralem Bum - Kanikuly, cos basshuntera i trzeciego nie pamietam chyba cos z klasyki DP.
pzdr szejset -
Wujaszek Lo
Dzięki... Ale to chyba nie do zagrania na klawesynie... Może na klarnecie spróbuję... -
-
Maciejo Andrzejo
heh ja to widze to czego wy sie przymierzacie
hej, w to mi, graj cyganie! -
Wujaszek Lo
za przeproszeniem... ale cyganem nie jestem, nie byłem i prawdopodobnie nie będę... XD
jak jakiegoś chcesz spotkać to proponuję linię tramwajową 33...
wszyscy tam są:
śpiewająca rumunka
facet z harmonią
nosiciel wirusa HiV z 52 dioptriami -
Anonim
no co wy?! przeciez to banal na maxa. ja na zerowce zaliczylem, bez uczenia sie... flet oczywicho :] -
Anonim
Najlepiej to zaliczyć podkładką. Bo na pisemnym z fletu strasznie pilnuje i bie ma bata żeby coś przepisać. Ja zdawałem na organach kościelnych, ciężko bylo zrobić podkładkę ale co to dla nas nie? -
Wujaszek Lo
Też mi ciężko... Sam zawsze w plecaku noszę klawisze-gotowce... Mimo, że nie będę zdawał na organach. -
modrzew
A co powiecie na klawikord??? :P
Myślałem też o didjeridu ale ciężko z rękawa wyjąć żeby nikt się nie skapnął... -
Wujaszek Lo
-
modrzew
-
ChrustAA
-
Kłamliwa Świnia.
oo panie
to juz wyzsza szkola jazdy; ]
szarzy obywatele nie maja szans zajsc tak wysoko w hierarchii...; ] -
Anonim
-
kupon_promocyjny
Jak wykładowcy odnosza się do pomysłów typu fletnia Pana czy tamburyn ? Coś czuje, ze najłatwiej było by pyknać trójkątem. -
Kruszynka
podobno Głuchocki ostatnio wylał kogoś z ustnego, i wyzwał od fujar czy jakoś tak... -
Kruszynka
właśnie sobie przypomniałam że u Symfona zawsze na laborkach z kobzy były niezłe jazzy, ten to dopiero dmuchał w dudy....
Także polecam , jedyny prowadzący który nie jest typową trąbą! -
Wujaszek Lo
>trach napisał
>Trzeba miec 150 punktow z 12 semestrow:>
Drobna literówka chyba...
chodziło Ci z pewnością o 1500 punktów..., co?
Kruszynka, skąd Ty masz takie informacje?
-
Kruszynka
wtyki tu i tam się ma; )
Pan Edzio z szatni często opowiada takie ciekawostki -z niego to takie gumowe ucho- tu podsłucha , tam opowie i życie kręci się dalej!
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne