-
•pierzasty •
Konkretnie interesuje mnie urlop nie nalezacy do rodzaju 'zdrowotnych' oraz czy ktos z was przezyl rozmowe z dziekanem w tej sprawie...?Jakie sa szanse na uzyskanie go (urlopu naturalnie;)?Tzn, czy musi byc to jakos specjalnie uwarunkowane, czy tez do takowego urlopu po prostu mam prawo niezaleznie od wszystkiego?Jakie wymagania itp...? Dodam, ze zalegle egzaminy to w moim wypadku niemalze chleb powszedni (jesli ma to jakis wplyw na decyzje). Jesli macie jakiekolwiek pojecie na ten temat, z gory dzieki za odpowiedz! -
banan
nie wiem jak na pw ale z regoly warunkiem wystapienia o dziekanke jest rejestracja bezwarunkowa czyli brak warunkow krotko mowiac, ale u nas to nigdy nic nie wiadomo, tym bardziej ze zmienil sie caly "zarzad", takze sprobuj sie dowiadywac, ale nadziei bym sobie nie robil za wielkich -
Anonim
Z tego co wiem od kolegi ktory ma problemy z warunkami... i który odwiedził naszego zajebistego dziekana do spraw studenckich jakim jest FabiJan :P
wiem że aby uzyskać urlop dziekański należy mieć zaliczony pierwszy rok... ale on sie dogadywał indywidualnie... Myślę najlepiej zrobisz jak pójdziesz do naszego dziekana i z nim porozmaiwasz an ten temat :] -
Anonim
To jest tak. Trzeba miec zaliczony I rok w calosci i przunajmniej rejestracje na kolejny, bo w systemie punktowym nie ma powtarzania roku. Np. idac na trzeci rok , musisz miec zaliczny pierwszy i przynamniej 90 punktow z dwoch lat. Dostajesz wtedy tzw dziekanke bezwarunkowa, ktora przysluguje ci raz w trakcie trwania studiow. Mozesz tez w trakcie jej trwania poprosic dziekana o mozliwosc zaliczania zaleglosci. I to tyle. Fabijanski mi tak powiedzial:) -
-
•pierzasty •
Bardzo dziekuje za odpowiedzi. Znacznie mi to rozjasnilo w glowie i podejrzewam, ze ulatwi mi to (prze)zycie;). Nie pozostaje mi wiec juz nic innego jak wybrac sie do Naszego Kochanego Pana Dziekana w celu ustalenia warunkow potencjalnej umowy (oby!). Naturalnie nie omieszkam zdac wam szczegolowej relacji...:)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne