Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Cewki popalone, kondensatory poprzebijane a z zasilaczy pozostała kupa dymu - ale to przecież nie całe życie na naszym wydziale. Życie studenta to nie tylko nauka czy laborki - ale i spotkania z przyjaciółmi. Interesuje mnie jakie są wasze ulubione miejsca spotkań. Nie chodzi mi o miejsca imprezowań - taki post już był. Chodzi mi o wasze ulubione miejsca w których spotykacie się aby porozmawiać, zapraszacie koleżanki (albo kolegów – spokojnie dotyczy tylko płci pięknej naszego wydziału), aby mile spędzić czas. Może kawiarnia, herbaciarnia, kino, galeria handlowa ??? Jakie mijsca gorąco polecacie? Do których warto wracać, a które omijać szerokim łukiem ?
  • INESROSA

czekolada wedla ul Szpitalna jak dobrze pamietam
    herbaciarnia niedaleko metro raclawicka
    kino muranow jak tos lubi ambitniejsze badz po prostu orginalne filmy
    lody u grycana badz malinowa na al.niepodleglosci
    a ostatnio jak na cos konkretnego to do Sfinksa...
  • Anonim

Nie rokuje temu tematowi wielu postów, ale powodzenia:)
  • Anonim

piwo pod brama, w bramie, przy fontannie, za fontanną, w studencie, przed studentem... przy gmachu transportu, obok niego, czasami na placu politechniki lub niedaleko... ewentualnie melina u znajomych lub pola mokotowskie...

to pa
  • yfw.fotolog.pl

Harlem
    Stodoła
    Underground
    Piwnica pod Harendą
    Paragraf 51
    Pub Student
    Pub Fuks
    Mordownia "Ochotka"

a tak kiedy nie mam hajsu to:
    Park Szczęśliwicki
    Pole Mokotowskie
    Ławka osiedlowa (najczęściej przebywam tu włąśnie... :P)
    Podstawówka
    Gimnazjum
    były L.O.

wszędzie gdzie nie chodzą psów... :)
  • yfw.fotolog.pl

jeszcze lubię Galerię emoka (Mokotów) - tak np. z panną :)
    a z ziomami...?! najczęśniej ławka osiedlowa :)
  • Anonim

No tak... To już wiem gdzie część studentów oblewa zaliczenia przedmiotów lub pogrąża się w smutku po uwalonych zaliczeniach - Ale mi chodziło gdzie można z koleżanką się wybrać tak aby nie stwierdziła, że nadużywam alkoholu... Aż mi się nie chce wierzyć, że jedyne wypady na miasto to na browar...
  • Anonim

Na smaczny, duży, ale niekoniecznie tani posiłek polecam Szwejka na placu konstytucji

Jest dużo fajnych miejsc, jak sobie jeszcze coś przypomnę to dopiszę.
  • Anonim

no,no.... Ochotka ma swoj klimat :)
    ale piwa belfast nic nie pobije ..... nie polecam schodzic na dol jeli sie planuje wiecej niz 3 befasty :)
  • Domi

w podworku prz chmielnej... prawie przy nowym swiecie "zakatek" na przecudowna kawe i niesamowity klimat. niestety trzeba tam wczesnie wpadac bo choc miejsce ciezko znalesc o miejsca jest bardzo trudno
    z bardziej popularnych same fusy na starym mieśce na gibanice i rooibos kalhari:-)
    tam sie kolezance spodoba
    na piwko jak wiecej kasy jest pyszny irlandzki beamish z beczki na placu na rozdrozu "blues bar" tez fajnie jest
    a burzujem nie jestem bo i tak na ogol leszek na laweczce:-)
  • Anonim

najczesciej spotkania byly w pokoju spotkan, na szczescie nie bylo krat w oknach ale jak juz ktos do nas wszedl to przyklejal sie do podlogi i po prostu zostawal na dluzej...

???
  • kupon_promocyjny

bardzo fajnym miejscem są schody na najwyższym piętrze GF - na dole łażą ludzie a tam zagląda ktoś raz na ruski rok.

Dla potrzebujących mozna sie o poręcz zaprzeć jak cos; )
  • yfw.fotolog.pl

jeżeli chodzi o randki z panną to:
    w sumie to polecam Okęcie na romantyczny wieczór, koło pasu startowego (na początku pasu starnowego) tam można sobie usiąść i popatrzeć na samoloty jak lądują Ci 10 m nad głową... romantycznie... :)

a tak to park szczęśliwicki, są tam bardzo fajne spoko miejsca...

Łazienka... :) wiadomo...

Galeria Mokotów - ale dla facetów cierpiących na brak cierpliwości (czekania, jak panna wejdzie do sklepu w stylu - Loreal...) to nie polecam :) ale na górnym parkingu jest spoko :) widać cały piękny Mokotów! :)

Hmmm... a tak to wiadomo, Starówka, Wisła, Chmielna, - Śródmieście...
  • yfw.fotolog.pl

a jeżeli chodzi o knajpy to:
    - Sfinks (dla średnio-bogatych)
    - wszelkie knajpy na Chmielnej (dla bogatych)
    - a dla biednych to polecam KFC Rotunda... :)
    - a dla zupełnie ciepiących na brak hajsu - Ławka na Szczęśliwicach :) - jeżeli panna kocha to zrozumie, że jesteś tylko studentem; )
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)