-
Obywatel MK
Czy ktoś już zdawał/wie jak wygląda?(jakieś pytania standardowe itp. itd.) Zdawałem pisemnie TWN'y u Rawy i dostałem przekierowanie na ustny do Flisa właśnie. Acha - i w którym pokoju on urzęduje?; ) -
kupon_promocyjny
-
Obywatel MK
hmm... a jakieś szczegóły? ktoś kto zdawał by parę słów powiedział jak było? bo nie wiem czy się uczyć jeszcze czy film sobie włączyć?;) -
owiec
To on jeszcze uczy? Egzamin jest bardzo luźny. Studenci są jego przyjaciółmi. Ogólnie musisz trochę umieć. Jak będziesz umiał trochę + ciut to masz spokojnie 4. Losuje się 2 pytania z listy i mówi. Jak się nie mówi to on mówi i się potakuje. -
-
Anonim
O tym gościu to mógłbym całe historie opowiadać:) Egzamin to był luzik!!!
Odpowiedziałem raptem na jedno pytanie:D
Ale jak nie chodziłęś do niego na wykład (a widze że nie) to musisz troszkę umieć tak jak to napisał owiec:]
Na pewno jednak nie ma co się stresować!!! -
Pyziu
Dawno to nikt nic nie pisal... mam pytanie do starszych rocznikow: czy sa jakies "ulubione" pytania na egzamin? tzn pewniaki :D pozdrawiam -
owiec
No u niego to jest nawet lista pytań, z których losujesz 2-3 i odpowiadasz. -
®εβυκ
>owiec napisał
>No u niego to jest nawet lista pytań, z których losujesz
>2-3 i odpowiadasz.
czy to jest zestaw tych 34 pytan co dawał Rawa, cy jakas okrojona wersja, a moze wogole zupelnie inne? -
ChrustAA
inne pytan pytania daje flisowski ale z tego co wiem mial juz konczycnauczanie w tym roku to nie wiem czy jeszcze ma egzmainy ale chyhba skoro byl i wyklad to i egzmiany
U RAWY tez jest prosto wysrtarczy sie nauczyc 5 tematow i trafic dobry temrmin 4 gwarantowane -
BuuL
Słyszałem o nim bardzo dobre opinie. Podobno ciężko u niego NIE zaliczyć na ustnym. -
®εβυκ
>ChrustAA napisał
>inne pytan pytania daje flisowski ale z tego co wiem mial juz >konczycnauczanie w tym roku to nie wiem czy jeszcze ma egzmainy >ale chyhba skoro byl i wyklad to i egzmiany...
no w tym roku jeszcze jest u niego usty, a te pytania co daje to mniej wiecej jakie? (jest jakims specem, chyba od ochrochy przepieciowej(?) i czy w zwiazku z tym ma jakas okreslona tematyke lub pytania, czy trzeba sie uczyc calego wykladu/pytan Rawy ?
-
CeZaR
jak bylo na egzaminie?? podzielcie sie wrazeniami. bo bylem na liscie zeby isc odpowiadac ale niestety termin mi nie pasowal:/ -
losiuu
no to żałuj bo byś miał egzamin zaliczony :))
Ja bylem kompletnie nieprzygotowany i dało rade :) -
NalejLama PLUZ
generalnie zadawal pytanie i jak zaczoles mowic i niebardzo wiedziales to ci reszte tlumaczyl i stawil 3 albo 3,5 za to ja dostalem 4 bo poprosilem o dodatkowe pytania, bo jednego nie wiedialem, tego czego Rawa nie wymagal wiec Flisowi wara opadla, wyszly oczy i zapytal mnie o charakterystyke udarowa... no i mam; ] -
NalejLama PLUZ
a czlowiek jest zywym dowodem na to, ze znajac jedynie nazwe przedmiotu i nazwisko Wykładowcy można dostać u niego 3 :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne