Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Obywatel MK

Czy ktoś już zdawał/wie jak wygląda?(jakieś pytania standardowe itp. itd.) Zdawałem pisemnie TWN'y u Rawy i dostałem przekierowanie na ustny do Flisa właśnie. Acha - i w którym pokoju on urzęduje?; )
  • kupon_promocyjny

luzak flisem jest. urzeduje pod halą wn.
  • Obywatel MK

hmm... a jakieś szczegóły? ktoś kto zdawał by parę słów powiedział jak było? bo nie wiem czy się uczyć jeszcze czy film sobie włączyć?;)
  • owiec

To on jeszcze uczy? Egzamin jest bardzo luźny. Studenci są jego przyjaciółmi. Ogólnie musisz trochę umieć. Jak będziesz umiał trochę + ciut to masz spokojnie 4. Losuje się 2 pytania z listy i mówi. Jak się nie mówi to on mówi i się potakuje.
  • Anonim

O tym gościu to mógłbym całe historie opowiadać:) Egzamin to był luzik!!!
    Odpowiedziałem raptem na jedno pytanie:D
    Ale jak nie chodziłęś do niego na wykład (a widze że nie) to musisz troszkę umieć tak jak to napisał owiec:]

Na pewno jednak nie ma co się stresować!!!
  • Pyziu

Dawno to nikt nic nie pisal... mam pytanie do starszych rocznikow: czy sa jakies "ulubione" pytania na egzamin? tzn pewniaki :D pozdrawiam
  • owiec

No u niego to jest nawet lista pytań, z których losujesz 2-3 i odpowiadasz.
  • ®εβυκ

>owiec napisał
    >No u niego to jest nawet lista pytań, z których losujesz
    >2-3 i odpowiadasz.

czy to jest zestaw tych 34 pytan co dawał Rawa, cy jakas okrojona wersja, a moze wogole zupelnie inne?
  • ChrustAA

inne pytan pytania daje flisowski ale z tego co wiem mial juz konczycnauczanie w tym roku to nie wiem czy jeszcze ma egzmainy ale chyhba skoro byl i wyklad to i egzmiany
    U RAWY tez jest prosto wysrtarczy sie nauczyc 5 tematow i trafic dobry temrmin 4 gwarantowane
  • BuuL

Słyszałem o nim bardzo dobre opinie. Podobno ciężko u niego NIE zaliczyć na ustnym.
  • ®εβυκ

>ChrustAA napisał
    >inne pytan pytania daje flisowski ale z tego co wiem mial juz >konczycnauczanie w tym roku to nie wiem czy jeszcze ma egzmainy >ale chyhba skoro byl i wyklad to i egzmiany...

no w tym roku jeszcze jest u niego usty, a te pytania co daje to mniej wiecej jakie? (jest jakims specem, chyba od ochrochy przepieciowej(?) i czy w zwiazku z tym ma jakas okreslona tematyke lub pytania, czy trzeba sie uczyc calego wykladu/pytan Rawy ?
  • CeZaR

jak bylo na egzaminie?? podzielcie sie wrazeniami. bo bylem na liscie zeby isc odpowiadac ale niestety termin mi nie pasowal:/
  • losiuu

no to żałuj bo byś miał egzamin zaliczony :))
    Ja bylem kompletnie nieprzygotowany i dało rade :)
  • NalejLama PLUZ

generalnie zadawal pytanie i jak zaczoles mowic i niebardzo wiedziales to ci reszte tlumaczyl i stawil 3 albo 3,5 za to ja dostalem 4 bo poprosilem o dodatkowe pytania, bo jednego nie wiedialem, tego czego Rawa nie wymagal wiec Flisowi wara opadla, wyszly oczy i zapytal mnie o charakterystyke udarowa... no i mam; ]
  • NalejLama PLUZ

a czlowiek jest zywym dowodem na to, ze znajac jedynie nazwe przedmiotu i nazwisko Wykładowcy można dostać u niego 3 :D
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)