- 1
- 2
-
Figoń
-
9.99 rekord europy FWD
-
yfw.fotolog.pl
mister Wicent a.k.a. Magneto :) prowadzi Podstawy Elektromagnetyzmu i z tego co wiem to tylko 30% studentów w tym roku zaliczyło jego przedmiot... ja narazie mam to w tyle... -
Anonim
...żeby było ciekawiej to trzeba było dodać że te 30% to już po pięciu terminach ! -
-
yfw.fotolog.pl
właśnie :) a pytania które zadaje to trzeba przeczytać od tyłu żeby coś (ale tylko coś) zrozumieć :) nie chcę Was straszyć, drodzy pierwszo rocznicy :) ale taka jest brutalna prawda. ale da się przeżyć :)
DAMY RADĘ :) -
Anonim
jeb.... dziekana najwazniejszy jest prodziekan do spraw studenckich a on podobno jest luzakiem -
Anonim
luzakiem to on do końca nie jest, brakuje Ci jednego punktu - narazie... -
Figoń
-
yfw.fotolog.pl
a powiedz mi, po huj mamy ci ściemniać... to nie leży w naszym interesie -
9.99 rekord europy FWD
dokladnie, prodziekan sie liczy a nigdy go na oczy nie widzialem ehhe -
Anonim
my mieliśmy ma metodach numerycznych stałą Wincenciaka - 19% zdało to w 1. terminie hehe -
banan
dzis bylem u prodziekana i powiem szczeze ze jak na moj gust to jest wiekszym luzakiem od fabjana-jak poszedlem do fabjana z ta sama sprawa to chcial widziec jakies potwierdzenie moich praktyk-ten uwierzyl na slowo :) -
Anonim
ale wiekszosc z was pierdoli, tak jakbyscie nigdy nie byli w dziekanacie, NAJWAZNIEJSZY dla nas jest prodziekan od spraw nauczania czy nauki, nie pamietam dokladnie nazwy, a nie glowny dziekan, tymze prodziekanem jest niejaki Maciołek, człowiek z trakcji elektrycznej, która oprócz Szeląga ma samych LUZAKÓW, wyluzujcie zwieracze, bedzie jeszcze lepiej niz za fabjana :] -
banan
-
Anonim
totez przyznaje ci racje, czego nie zrobilem wypowiedz wyzej bo za szybko wcisnalem dodaj, potem nie chcialo mi sie dopisywac :D -
Maciek
tez u Maciołka wczoraj bylem, sprawe bezproblemowo zalatwilem (zgoda na egzamin 28.09) -> ale ta sprawa nie byla chyba jakos wyjatkowo problematyczna. Wrazenie odnioslem faktycznie pozytywne :> -
Anonim
"załatwiłem" a to dobre :D mnie tam wcale nie było no nie ? nic nie mówiłam i nie wyszczerzałam zębów do Maciołka :P -
Maciek
naczy wiesz..no ten tego..ja tak tylko ogolnie mowilem..chyba sie nie wytlumacze :]
takze oglaszam wszem i wobec ze razem z mosci Kasia zalatwilismy zgode dziekana :D -
PiotruŚ
-
PiotruŚ
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne