Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktos kto juz to przezyl, moze powiedziec cos o 3 sem (i calym drugim roku infy) - jakie przedmioty mu nie przypadly do gusty, z czym sie najbardziej albo najmniej meczyl? no i jak sie ma ten roku (trudnosciowo) do pierwszego = ] ? Slyszalem, ze jest troche gorzej, zwlaszcza TOISy sa duzo trudniejsze, a jak z wykladowcami i prowadzacymi? kogo najlepiej omijac?
  • Figoń

TOISy są troche inne bo jest troche inna matematyka stany nieustalone i inne akcje...
  • MoNsUn

TOiSy rzeczywiście trudne, ale nie jest tego tak dużo oprócz SN.
    W moim przypadku wkurzająca też była laborka z TOiS ale najgorzej jak się dało trafiłem na prowadzącego (stary Filipowicz).

Z wykładowcami jest tak, że przez cały rok się unika Cyfrona i kaprala Matysika,a potem przez całą sesję się za nimi biega - wtedy oni nas unikają - BEREK!; P

a 4 sem. to już laborka z elektroniki, szczerze nie polecam.
  • wojtek l

polecam chodzić na wykłady z elektroniki, matysik co jakiś czas puszcza listę w ostatnij roku były 3 listy, jak jesteś na wszystkich to od 3,5 zwalnia z egzaminu, jak byłeś tylko na jednej i masz 4 to też może cie zwolnić.
  • MoNsUn

Zgadzam się z Przedmówcą.:-)
    Nie byłem na żadnej liście i przeżyłem prawdziwą traumę w czerwcu.
  • Tomo

A ktory przedmiot jest najgorszy?
  • wojtek l

na informatyce to chyba technika cyfrowa wygrywa :)
  • Skrzypu

Znaczy sie ze na zajeciach z elektroniki sa jakies kolosy ze mowisz ze za 3,5 i 3 listy zwalnia z egzaminu? To 3,5 to z kolosa tak?
  • Skrzypu

Aha. Fajnie by było jakbyscie napisali co nieco o przedmiotach z 3 sem. Na co możnaby nie chodzić np; )
    No po pierwszym roku to wiem np ze nie opłaca sie chodzic na systemy u Korytkowskiego , Fizyke u Sieraka, Sztuke komunikowania i jeszcze pare (nie chodziłem a pozaliczałem bez problemu :D )

Z planu widze ze jest duzo wykladow. Jakas teoria optymalizacji, architektura systemow, sieci, cyfra - co z tego jest do dupy?
    Aha i ciekawi mnie jeszcze jak wygladaja laborki z numerkow ?

Poradzcie coś, tak żeby dało sie dalej studiowac a nie uczyc :P
  • wojtek l

na architekture komputerów można nie chodzić bo koleś tak nudno gada byłem pare razy to 3 godziny snu, metody podejmowania decyzji to juz był temat o tym też nie trzeba chodzić da sie nauczyć, na sieci też w sumei nei trzeba chodzic bo przepisuje oceny z laborki, cyfre też sobei odpuściłem bo była pojebana i do dupy, miernictwa też nie polecam byłem na kilku wykładów i też jakoś zamulał gość, ochrona danych jest nawet ciekawa ale wykład strasznie późno więc też można sobei odpuścić na 3 semestrze to na wykład z elektroniki dobrze jest pochodzić no i na toisy a na 4 semestrze na teorie optymalizacji, jeszcze jest teoria sterowania na której w ogóle nie wiedziałem co sie dzieje i musiałem przestać chodzić,

a co do laborek z numerków to w matlabie sie zadania jakieś robi...

• Anonim

wojtekk: nie wiedziałem że ty taki wujek dobra rada jesteś :]

do zobaczenia w poniedziałek, a właściwie nie do zobaczenia bo z jankiem się do 1. grupy przenieśliśmy bo ma lepszy plan; P; P; P; P; P; P; P
  • Skrzypu

Dzięki wojtekk.
    A Ty Jack sie z niego nie smiej bo tez mi o MPD opowiadales :P
  • wojtek l

dz*wki bez szkoły jesteście, koniunkturaliści je*ani, zapytaj sie jacka na jakie wykłady trzeba chodzić :) on chyba na żadnym nie był ma 4 semestrze:) i w sumie sporo zaliczył :)
  • wojtek l

" dz*wki bez szkoły jesteście, koniunkturaliści je*ani" to do jacka i janka którego tu nie ma zresztą było :)

ale pierwsza grupa ma gorszy plan niż my, zresztą wystarczyło na laborki sie tylko niektóre przepisać
  • Anonim

dz*wki nie dz*wki plan mamy zajebisty :P :P :P

no jedynie matysika mam w plecy bo na laborki nie chodziłem :]
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)