-
Anonim
ponieważ nie znalazłem takiego tematu na na kilku kolejnych stronach to zakładam nowy.
A więc jak ktoś ma jakieś informacje o terminach sesji to niech wpisuje, tylko niech podaje przedmiot, termin(najlepiej dokładny z godziną), u kogo jest i oczywiście z którego roku jest ten examin.
Proszę nie robić tu niepotrzebnego offtopa, jest to temat czysto informacyjny, a nie do komentowania examinów. -
Trzciniak
Noż kurna, panie, sierpień jeszcze sie nie zaczął, nie stresuj ludzi xD -
Anonim
stary ludzie sie już tyle dopytują terminów to wykazałem się inicjatywą i stworzyłem im temat, nie rób offtopa.
a co do terminów, byłem na polibudzie dziś i żadnych terminów jeszcze nie ma, są tylko te co były wywieszone w czerwcu. -
Ewka
terminy pewnie jak zwykle, pokaza sie pod koniec sierpnia;) nie ma to jak organizacja na elektrycznym;) -
-
Anonim
Byłbym wdzięczny za jakieś info na temat terminu z metod numerycznych u Markiewicza.
Pzdr. -
Camil
Magnesy (H.Rawa) - 10.09 godz. 8 w AE
TWN (H.Rawa) - 10.09 godz. 10 w AE (ewentualnie jak ktoś sie nie zmieści to o 11.30) -
Damian
-
Krasu
-
norba
>Camil napisał
>Magnesy (H.Rawa) - 10.09 godz. 8 w AE
>TWN (H.Rawa) - 10.09 godz. 10 w AE (ewentualnie jak ktoś
>sie nie zmieści to o 11.30)
a jest jakis termin poprawy cwiczen u karwata? -
Anonim
... rozklad sesji wrzesniowej....
http://www.ee.pw.edu.pl/text/190
o dziwo tak wczesnie i to w necie :) -
NoЯmaN™
-
Anonim
hmm.. a wiadomo jest cos o Miernictwie elektrycznym i nie elektrycznym lub UTC?? -
losiuu
> a jest jakis termin poprawy cwiczen u karwata?
hehe a po co Ci myślisz ze zdasz :D ??
Nam skubaniec jeszcze niepowiedział kto zaliczył laborki z magnesów a były na 3 semestrze :D -
Rafał
a z metrologii nieelektrycznej nie będzie żadnego terminu?? Jakby ktoś miał jakieś info... -
Plateau
>losiuu napisał
>hehe a po co Ci myślisz ze zdasz :D ??
a czemu nie? Magnesy sie zdalo to teraz czas na Teorie Obwodow :P tylko kiedy u Karwata? :| -
Anonim
no bo dr Karwat tak ma........
powie we wrzesniu.... jak sie do niego zadzwoni albo pojdzie....
-
Anonim
-
Anonim
czy ktoś wie czy przewidywana jest poprawa ćwiczeń z tobów z 3 semestru?? -
Anonim
Ja ponawiam pytanie o miernictwo nieelektryczne, przydałoby się wiedzieć chociaż 3 dni przed aby się tego nauczyć w końcu i zdać :/ -
Anonim
a czy jest jakis termin z metrologii elektrycznej u prof.Czajewskiego???
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne