-
Patogen
-
Damian
-
Andrzej
Numerki u Markiewicza są 6.09 i 12.09 o 8.15 AE.
Pilnie proszę o kontakt jeśli ktoś ma może materiały z wykładów u Markiewicza bo muszę uzupełnić. Mój nr gg: 3460057 -
Aslıgül özçelik
-
-
..::RogeR::..
-
..::RogeR::..
-
VirginHunter
"Zaliczenie poprawkowe z przemiotu Jezyki i Metodyka Programowania,
kierunek elektrotechnika, 2 semestr, odbedzie sie 14 wrzesnia (piatek),
godz. 10:00, s. SK107."
Sam wybierałem ten termin więc jesli komus nie pasuje to niech ma do siebie pretensje że sie nie zainteresował
Szostakowski się zgodził więc zainteresowani niech się (w)stawią -
NoЯmaN™
-
brzydal
dowiedzialem sie dzis ze cwiczenia z TOBow z 2 semestru u brocka (I potok) mozna zalic na egzaminie 18 wrzesnia. plota czy naprawde jest taka mozliwosc? -
krajesek
>Marcin B. napisał
>a wie może ktoś czy będzie termin z baz danych u travolty
>i kiedy?
we wtorek 11.09 w sk107
--> http://www.isep.pw.edu.pl/~slawinsm... -
BuuL
Wpisy z PODSTAW ELEKTROENERGETYKI u prof. Kujszczyka będą:
11.09.2007 11.00-14.00 GG240
17.09.2007 10.00-12.00 GG240 -
kamil
Zna ktos termin z utc u prof. supronowicza dzisiaj bylem na uczelni a tu nic ani sekretarki profesora podobno na urlopie ani samego profesora co prawda bylem o 11 wiec moze jeszcze sie nie zjawil do pracy:/ -
Camil
czy ktoś wie może kiedy (czy wogóle) jest poprawka z Teorii Sterowania u Łopatki? -
Anonim
Ode mnie z grupy poszedł się zapytać koleżka co i jak, mnie to nie interesowało więc nie pytałem o szczegóły. Boro go wołają w domu, taki brzydal siwiejący. -
kOsCi
z TSami sprawa wyglada tak jak chodzilismy do niego w czerwcu to absolutnie nie chcial zrobic terminu bo i we wrzesniu musial by byc kolejny.. a teraz napisalem do niego juz 3 maile bylem u niego 2 razy z czego raz byl jak juz Mike wspomnial Boro no i ni cholery ani razu go nie zastalismy nawet w godzinach jego niby konsultacji ktore sa w czwartek od 14 do 16 go nie bylo natomiast Jhon Travolta ktory ma z nim pokoj powiedzial ze dawno go nie widzial jednym slowem koleszka nas olewa.. trzeba bedzie pojsc do sekretariatu i to wyjsnic bo badz co badz termin musi byc.. ale tez pojawia sie pytanie czy jest sens sie tak narazac? jak cos bede wiedzial dam znac.. -
Anonim
bo lopatka to frajer. z tego co pamietam to on nie robi wiecej terminow pisemnych niz ten w sesji zimowej i pozniej trzeba juz zaliczac u niego ustnie na konsultacjach...albo zaczekac do kolejnej sesji zimowej... -
Martino
A stacje ee i zasialnia potrzeb wlasnych?? Ktoś wie jakie jest termin. podobno w osostatnim tygodniu sesji
-
Camil
I jak wygląda sprawa z tymi sterami u Łopatki, bo wiem,że ktoś tam miał dziś do niego iśc?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne