- 1
- 2
-
Staszek
Mam takie pytanko glownie do ludzi ze starszych rocznikow. Jak jest na fizyce u Wolinskiego i na cwiczeniach z matmy u Kolodziejczyk. Bo przynajmniej pierwsze wrazenie po matmie niezbyt rewelacyjne. -
Anonim
u kolodziejczyk da sie sciagac bo pozwala miec wzory na swoich kartkach :) wiec z zaliczeniem nie ma probelmow raczej no i stawia plusy za zrobione przy tabilcy zadania wiec warto je robic bo podciaga ocene......wiec bezproblemowo -
Anna
popieram przedmowce....u Kolodziejczyk jest luzik. Tylko proponuje chodzic do tablicy :) -
Sakra M
Woliński - straszny teoretyk, jednak zdać u niego chyba nie jest tak trudno.. lecz trzeba liczyć się z ilością terminów, ograniczoną.. oraz z tym, że jest potem tylko kampania wrześniowa a potem... komis XD
najpierw robi kilka 'zadań' pisemnie (zadania są na pierwszym semku, na drugim czysta teoria) a potem pyta ustnie - jak się trafi na głupie pytanie, to nie ma zmiłuj.. jak się nie odpowie... to cała zabawa od początku ^^ również z pisemnym
do przygotowania się na jego egzamin na 2 semek polecam Oreara, często chyba korzysta z jego książek.. -
-
Ewka
Mialam tylko z Wolinskim... ale jest calkiem w porzadku... na 1 semestrze troszke trudniej,wiecej wymaga...na 2 nieco mniej(tak mi sie wydaje)... No i egzamin... pisemny zalicza 2/4 pkt, wiec jesli np napiszesz w okolicach 2pkt,to dostajesz latwe pytanie na ustnym, jesli blizej 4pkt,to juz ciezki temat...(no oczywiscie wtedy otrzymasz proporcjonalna ocene do punktow;)) powdzenia:) -
! ٩ẳwễł !
u Wolinskiego na pisemnym nie pisz wiecej niz na 2,5 pytania. Jak napiszesz na 3 lub wiecej to dostaniesz hardcore na ustnym :D
Poza tym nie jest zly!! -
Anonim
A jakies opinie o Kolodziejczyku, ale od fizy? Wydaje sie byc calkiem konkretnym gosciem. A, i moze jakas informacja o Samsonowiczu? -
yfw.fotolog.pl
Kołodziejczyk z fizy - jest bardzo wporządku, jak nie jesteś tłumokiem i maxymalnym leniwcem to zaliczysz bez problemu, ale trzeba umieć... bo przecież za pustą głowę nikt ci pozytywnej oceny nie wstawi... ale tak to jest to konkretny gość. -
marian_ka
Samsonowicz to facet na widok którego najchętniej uciekłabym w najciemniejszy kąt (a przynajmniej odwracam sie tak żeby go nie widziec) bo jeszcze nie daj Boże zorientuje się że kiedyś mnie uczył....:D;)
a tak całkiem serio to to jest koleś który wydaje sie spoko ale w gruncie rzeczy jak przychodzi co do czego to wali takie kolosy że mi było słabo i nie ma z nim łatwo... -
®εβυκ
hmm... czy Kołodziejczyk jest wporzo, a Samsonowicz nie? qrcze, a wyglada zupelnie odwrotnie... dziwne pozory.... -
Anonim
Ja na Samsonowicza nie narzekam. Miałam z nim w drugim semestrze zajęcie i ogólnie nie był taki zły. Oczywiście daleko, BARDZO daleko mu do Multarzyńskiego, którego uwielbiam :D
Kolosy u Samsonowicza są owszem dość trudne; czasem w ogóle nie wiadomo skąd coś wytrzasnął. Natomiast na pewno polecam zgłaszanie sie do tablicy i to w miare możliwości częste. Ja na tym bardzo dobrze wyszłam. -
Anonim
Zobaczymy jak bedzie. Wiem, ze troche trzeba umiec, ale ja na 5 nie poluje. Byle do przodu i bede zadowolony;) -
Bania
Multarzynski wyklada na Elektrotechnice po angielsku... jak mowila Monia jest spoko... i naprawde prezetuje ang na wysokim poziomie... "kwadratic equasion" to tylko jeden z jego zangielszczen :D -
Kowallo
to moze powiecie cos o:
Sierakowski - wyklady fizyka
Sasin - wyklady analiza mat.
Lipiński - cwiczenia z algebry
Zgliński - cwiczenia mechanika ogolna
Pochanke - wyklady mechanika ogolna
Lipinska - cwiczenia z analizy mat
jeszcze zostalo LAB fizyka ale to nie widzialem kolesia, bo tylko karteczki jakies wypisalismy i out
no a od 14 mam podstawy informatyki wyklad a potem cwiczenia:> zobaczymy z kim...
narazie napiszcie co wiecie o powyzszych
Dodam ze z wiekszosci pierwsze kolokwium juz w listopadzie... -
Anonim
Jeśli ćwiczenia z algebry masz z Piotrem Lipińskim, to będzie naprawdę bardzo, ale to bardzo dobrze trafiłeś. -
Bananos
Jesli chodzi o Sasina to jest to człowiek-złoto :)
Świetnie prowadzi wykłady, wie co chce przekazać, przy tym jest dość sympatyczny.
A egzaminy u niego też nie są straszne - trzeba coś umieć, ale jest bardzo ugodowym człowiekiem:)
A Sierakowski..no cóż... Zanudza totalnie, nie ma co chodzić do niego na wykłady, bo to i tak loteria czy się zda czy nie.. A jeśli się nie zda, to można i trzeba go do oporu męczyć aż zaliczy:)
-
Grono.Net
no to, ze u sasina trzeba cos umiec to przesadziles.. chce jeszcze dodac, ze sasina trzeba zdominowac, zeby ci poszedl na reke, krotki i zwiezle mu mowisz akcentujac swoja pewnosc i dominacje i masz co chcesz.. dwa razy nie trzeba powtarzac:D -
Anonim
Ładny bajerek u Sasina, a i jeszcze pół oceny da wyżej.
A u Sieraka to drugi termin jest banalny, jeśli się ma jakiekolwiek pojęcie, 3 pytanka, a jeszcze lepiej usiąść tam, gdzie wzrok jego nie sięga i wio. -
..::RogeR::..
a ja nie wiem z kim mam cwiczenia z matmy bo odrazu po dziendobry rozpoczal zajecia ale jak narazie jest spoko dobrze tlumaczy :)
nie nosi garnituru wie ktos o kogo chodzi ?? :| -
Anonim
a nosi plecak na tyłku?; D jak tak to Godlewski, i działa jak na speedzie; P
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne