Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grono.Net

Zaczelismy juz kolejny semestr i wydaje mi sie to najlepsza chwila na przeanalizowanie sytuacji na naszym wydzialem. zachecam wiec wszystkie nasze wspaniale kobiety o wpisywanie sie :) chlopcy natomiast moga zapraszac poszczegolne kolezanki na kawe, herbate badz ogorkowa.. zalezy od upodoban.
    Zaczynamy koedukacje 2005/2006!!
    Zapraszam.
  • oro

Tak, tak nasze kochane i niepowtarzalne koleżanki z wydziału :* A może by tak wybory najpiękniejszej elektryczki? :]
  • Sakra M

aha...
    znaczy to, że wcześniej nie wiedzieliście, iż na naszym wydziale są w ogóle dziewczyny? }:P
    oj tak... szczególnie na jakiś wykładach słychać ku tłumowi 'panowie'... jak jakiś jest spostrzegawczy to po chwili poprawka '.. i panie' :]
    mało nas tu.. no cóż, znaczy się przeszłyśmy chyba 'wstępną selekcję' teraz nam młotek i przecinak do szczęścia potrzebny miast łychy i wałka :D

poza tym, jeśli można wiedzieć.. co ma tu być wpisane, bo to to nie uściślone :P
  • marian_ka

no tak, ładnie....nie dosc ze jest nas tak malo to panowie nadal nas nie zauwazaja chociaz chyba dosc charakterystyczne jestesmy...a tu okazuje sie ze trzeba sie wpisac na grono zeby zostac zauwazona jako studentka ee...;)

i zgadzam sie z tym ze malo precyzyjnie okreslacie co ma tu byc wpisane...:]
  • ╚ ╬ ╝

raczej nie niezauważone, tylko nie skojarzone z naszym wydziałem; )
  • Kwas/ Kwachu

Hmm... Ja dopiero zacząłem studia na tym wydziale i póki co znam z niego jedną tylko niewiastę, a drugiej to nawet na rozdaniu indeksów na oczy nie widziałem (Bo tylko 2ie są na roku chyba). Jeśli się mylę to przepraszam bardzo:P
    Ale jak tak popatrzeć po uczelni to jest ich troszkę i stwierdzam jednoznacznie, że wszelkie opinie i stereotypy odnośnie braku urody kobiet z PW są z księżyca wzięte...; D
  • Anonim

no dobra.. jestem tu! juz 3 rok szczęśliwie zaczelam; )
  • ANDY

nareszcie jakis przydatny temat a nie ciągle karwat poprawki karwat itd itp... BRAWO Zielko :> więcej takich tematów!!!! a co do upodobań... kawa herbata....... ale ogórkowa?? pozatym dzis w kalendarzyku studenckim znalazłem kilka zniżek na browarek.... uważam że to jest troszke lepsze :)))
  • Anonim

usmialam sie do lez- "chlopcy zas moga zapraszac poszczegolne kolezanki na kawe..." zielko-otwierasz jakies biuro matrymonialne czy jak?
  • wolv

hehe pozdrowionka w dla calej płci pieknej na naszym wydziale :)
  • Anonim

Eeee to ja wolę pomidorową :D
  • Sakra M

Dragon... ja tam wolę zieloną; ) wiesz o co chodzi :P aż za dobrze ^-^ <siorbie sobie cichutko>

no... same drinki, a może jeszcze jakieś ciasteczka, czekoladki.. a może tak część osób przypomni sobie o nas w taki dzień, jak choćby 'dzień kobiet'.. bo wiecie.. mimo wszystko wtedy by wypadało :] a jest wiele przypadków, gdzie to jakoś bokiem wychodzi
  • Anonim

Pozdrawiam koleżanki z wydziału!

Drogie panie elektryczki, jest nas moze malo, ale za to jestesmy wyjatkowe...; -) zreszta wydaje mi sie ze z roku na rok jest nas wiecej.
  • kupon_promocyjny

Sakra, ciasteczka i czekoladki sa w barze pod latarnią na ee. I dobre nalesniki, jak będziesz miała chwilke to zapraszam.
  • Kowallo

co do kobiet:>

Na AiRze jest 1 (sztuk 1) plci pieknej

na informatyce to chyba z 3 widzialem:> ale to moze zle spojrzalem, sami wiecie jak to jest, panowie w dlugich wlosach o 'dziewczecej' urodzie -> latwo sie pomylic.

no ale ostatnio jak liczylem to tak +/- 5 dziewczyn na calym EE jest.
  • Akamaru

hhmmm... u mnie w grupie na informatyce sa 2 :) z tego co wiem to na roku (1) mamy 6 dziewczyn, wiec nie jest zle; )
  • Anonim

jest nas troszke...a ostatnio nawet doszla bardzo sympatyczna kolezanka do naszego potoku...ale i tak pomimo w grupie jestesmy 2 to na dzien kobiet nawet zyczen nam z grupy kolesie nie zlozyli...dobrze ze sa jeszcze chlopcy z innych grup i starszych rocznikow...innaczej cienkawo by bylo
  • Sakra M

prawda prawda..
    jakby zupełnie o nas zapominali wtedy kiedy potrzeba, albo przydałoby się poudawać 'dżentelmana'.. to się nazywa 'kto pierwszy ten lepszy' czy też 'po trupach byle do przodu'..?
  • Grono.Net

w koncu chcecie rowno uprawnienia :D
    to nie jest biuro matrymonialne, o nie, nie.. jesli juz to tylko dla samego siebie moge szukac a nie dla elektrykow, bo skoro nie moga znalezc i zdobyc kobiety to czy pozniej beda potrafili o nia zadbac?
  • Anonim

rownouprawnienie a chamstwo to rozne sprawy...

ale spoko sa i porzadne przypadki wsrod kolegow ale kosmitow jest zdecydowanie wiecej...

serdeczne pozdrowionka dla kobiet z elektrotechniki:) szczegolnie: Gosi, Ewy, Basi, Agi, Marty, Kasi, Alicji, Oli, no i pozostalym bo jeszcze 5 jest na 2 roku hehe
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)