Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ??

Jaki będzie skład komisji?
    PS. jakie pytania występowały w poprzednich latach?
  • Maniek

Po egzaminie. Było sporo ludzi.

Runda 1: pisaliśmy 2 zadania.
    1 - graf 5-stanowy zrealizować na JK
    2 - funkcję abcd zrealizować na multiplexerze o 2 wejściach adresowych

Runda 2: starcie z komisją.
    Kto miał wszystko dobrze po wejściu siadał przed komisją dostawał info, że wsio jest git i ma zaliczone.
    Kto miał coś nie teges pewnie był pytany lub musiał poprawnie rozwiązać te zadania (nie wiem dokładnie bo nie musiałem:)

Generalnie najważniejsze: komis to piękna sprawa jak się człowiek dobrze nauczy podstawowych zadań.
    To było moje 2 podejście do cyfry (pierwsze na 2 roku w terminie dla mojej grupy - czyli 7 lat temu) więc skuteczność mi wyszła bardzo dobra:D szkoda tylko że tak późno.

Jak ktoś chce zadania to mogę podesłać razem z rozwiązaniami.
  • Wara

To kiedy najbliższe podejście?
  • ??

Czwartek 26.05 o godz.16:00 w 108 SK. Zapisy na egzamin do 24.05 w 310 GE.
  • M

Dziś byłem w sekretariacie
    Babka mi powiedziała, że Profesor może nas wpuści na egzamin ( jeżeli chodzi o studentów z wyższych lat)
    Jeżeli nie, to proponuje sporządzić listę, i za jakiś tydzień prosić dziekana o termin u niego.
    Ostatnio był termin a zdawalność była dużo lepsza...
  • Wara

Hej, teraz termin jest w najbliższy czwartek-jutro u suprona o 16. chyba sk 107 jesli dobrze pamiętam.
    Natomiast jest pewna pilna sprawa, "wpisów/poprawek" u Fabijańskiego w ostatni wtorek nie zaliczyło kilku studentów. Dziś spotkałem dr. i poprosił żeby się jakoś z nimi skontaktować, po 13.06 mają się do niego ponownie zgłosić i umieć rozwiązywać te zadania.
    Nie mam do nich kontaktów bezpośrednich więc prosze o powiadomienie jesli ich znacie.

Jakubiak Maciej
    Kopciał Maciej
    Wojewódzki Łukasz
    Mizura Damian
    Baran Mateusz

Info zwrotne bezpośrednio do mnie bo mam pozbierać namiary i przesłać wszystkie razem do dr. Fabijańskiego.

pozdro,

• szepiet

skonczylem informe na EE, 4 lata temu, z Panem Cyfronem zawsze jaja były i widze ze pewne rzeczy sie nie zmienaja, tak czy inaczej powodzenia panowie, na szczescie w sumie to tylko jeden taki Pan Arcy Profesor sie trafia, co zeby zdać to trzeba ... no wlasnie nikt tego nie wie, bo jedno jest pewne, sama wiedza na pewno nie wystarczy
  • wielgi

orientuje sie ktos czy bedzie termin dla wyzszych lat we wrzesniu?
  • losiuu

byłem dzisiaj jest wywieszony termin dla 3 semestru 09.09.2011 chyba około 14 ale godziny nie jestem pewien
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)