Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

a macie i wżyjcie się...mnie wpienia jedno..osoby które myślą że są ohhh i ahhh
  • Anonim

mnie najbardziej wkurwia to, że jest przeważnie cholernie nudno :P
  • krzysztof

Sytuacja, w której ktoś jest jednocześnie ohhh i ahhh, jest również moim zdaniem całkowicie nieakceptowalna. Co innego jeżeli te osoby byłyby albo ohhh albo ahhh -- jeżeli oczywiście muszą. Z tym można jeszcze żyć i przy odrobinie dobrej woli otoczenia, sprawnie funkcjonować.
  • Anonim

Karwat - nic dodac, nic ujac...
  • Anonim

:) spoko jeszcze jeste$my przed mega zaczepistym kolosem z magnesoow...wtedy zacznie sie...
  • Domi

sztywniactwo ...
    i musze to powiedziec zloty zegarek wincenta, ruska mafia rullez
  • Martino

sesyja, a mozna by bylo bez....:)

Martin
  • Anonim

ech przesadzacie wszyscy, to co jest naprawde wkurwiajace na tym wydziale to chaos organizacyjno-informacyjny i totalna ignorancja studentow.
    dopiero po 1 sem. dowiedzialem sie ze jednak nie jestem na magisterskich (ze caly rok nie jest na magisterskich) bo zmieniono system (proces bolonski, ech).
    na 3 tyg przed terminem dostalismy podania o wyborze specjalnosci i oczywiscie zaden przedstawiciel/kierownik instytutow/ specjalnosci/ zakladow nie raczyl sie pojawic i "zareklamowac" swojej dziedziny.
    w dalszym ciagu nie wiem kiedy wybieramy sciezki dyplomowania, pojawiaja sie pogloski ze te studia to jednak maja trwac 5,5 roku a nie 5 lat - po prostu pieknie kurwa pieknie, a panie z dziekanatu to juz wogole odrebna historia, sam sie nadziwic nie moge ze to wszystko jeszcze sie nie rozlecialo i jakos trzyma sie to kupy...
  • STAMiNA™

mnie wkurw.i..a.ją.. pewne wynalazki prowadzące ćwiczenia.

Co niektórzy wiedzą o co chodzi ( w sumie o kogo) :D
  • janek

a mnie brak piwa w wydzialowej knajpie na 2 pietrze:P
  • Anonim

autorun - zgodzę się z Tobą wyjątkowo prawie na całej linii...
    tylko co do tego reklamowania to wykładowcy przez cały semestr nam próbowali na wykładach właźić w tyłki... taka nieoficjalna kampania wyborcza

a co do specjalizacji to chyba po tym semestrze? swoją drogą o specjalizacjach też nic nie wiadomo, poza 5-letnim info na stronie :/

denerwuje mnie hiper-aktualna strona www wydziału, bo zamiast niej wszystkiego się dowiadujemy z plotek :/
  • ®εβυκ

mi pewnien dyskomfort sprawia ze na pierwszy rok nie ma nic wspolnego z elektryka(moze materialoznastwo troszke) i zeby zaczac studiowac to co chcialem musze sie meczyc na matmie i fizyce...:/
  • Anonim

heh, wiesz podstawa kazdej nauki inzynieryjnej (dobra, technicznej) jest mata i fiza, fakt, nie za duzo szeregow i geometrii uzywalem przez ostatnie lata, ale jednak wiem gdzie potem tego szukac :]
  • Agnieszka Korczak

a mnie wkurza to,że nie mam kalendarzyka politechniki na ten rok akademicki; /
    a z 10 razy odwiedzałam pokój naszego samorządu i nigdy nikogo nie zastałam...
    no trudno, przeżyje to chyba jakos; )
  • JaNKo

a mnie wkurzaja, zwlaszcza w zimie, te nowe super drzwi wejsciowe do gmachu. Jak kolejka do szatni sie ustawi w strone tych drzwi to te sa nonstop otwarte, a piz...i tak ze nie idzie wytrzymac.
  • Anonim

a mnie wkurwiają nawet a nie tylko wkurzają tacy co narzekają...

widać mało z Was studiowało gdzieś wczesniej i nie macie pojęcia jakim Elektryczny jest darem dla studentów...
    ech ta młodzież...
    ;)
  • Anonim

Dokładnie Ever, na elektrycznym jest zajebiście a to wszystko co wymieniliście( może oprócz chaosu informacyjnego) jest po prostu piękne. Srajcie na to i chodźcie jutro na piwo:)
  • Anonim

A jedyna sprawa, która jest naprawdę nie do przyjęcia to zachowanie i sztywniarstwo pierwszego i drugiego roku
  • Anonim

H@vk a nudno to jest właśnie na pierwszym i drugim roku
  • janek

ale mimo wszystko - najlepiej sie pije i imprezuje na elektrycznym i nic tego nie zmieni:D a wiedza zdobyta u przez lata studiow pozwala zablysnac w towarzystwie mozna np jakas transmitancje policzyc i sprawdzic czy uklad jest stabilny:D
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)