-
Anonim
a macie i wżyjcie się...mnie wpienia jedno..osoby które myślą że są ohhh i ahhh -
Anonim
-
krzysztof
Sytuacja, w której ktoś jest jednocześnie ohhh i ahhh, jest również moim zdaniem całkowicie nieakceptowalna. Co innego jeżeli te osoby byłyby albo ohhh albo ahhh -- jeżeli oczywiście muszą. Z tym można jeszcze żyć i przy odrobinie dobrej woli otoczenia, sprawnie funkcjonować.
-
Anonim
-
-
Anonim
:) spoko jeszcze jeste$my przed mega zaczepistym kolosem z magnesoow...wtedy zacznie sie... -
Domi
sztywniactwo ...
i musze to powiedziec zloty zegarek wincenta, ruska mafia rullez -
Martino
-
Anonim
ech przesadzacie wszyscy, to co jest naprawde wkurwiajace na tym wydziale to chaos organizacyjno-informacyjny i totalna ignorancja studentow.
dopiero po 1 sem. dowiedzialem sie ze jednak nie jestem na magisterskich (ze caly rok nie jest na magisterskich) bo zmieniono system (proces bolonski, ech).
na 3 tyg przed terminem dostalismy podania o wyborze specjalnosci i oczywiscie zaden przedstawiciel/kierownik instytutow/ specjalnosci/ zakladow nie raczyl sie pojawic i "zareklamowac" swojej dziedziny.
w dalszym ciagu nie wiem kiedy wybieramy sciezki dyplomowania, pojawiaja sie pogloski ze te studia to jednak maja trwac 5,5 roku a nie 5 lat - po prostu pieknie kurwa pieknie, a panie z dziekanatu to juz wogole odrebna historia, sam sie nadziwic nie moge ze to wszystko jeszcze sie nie rozlecialo i jakos trzyma sie to kupy... -
mnie wkurw.i..a.ją.. pewne wynalazki prowadzące ćwiczenia.
Co niektórzy wiedzą o co chodzi ( w sumie o kogo) :D -
janek
-
Anonim
autorun - zgodzę się z Tobą wyjątkowo prawie na całej linii...
tylko co do tego reklamowania to wykładowcy przez cały semestr nam próbowali na wykładach właźić w tyłki... taka nieoficjalna kampania wyborcza
a co do specjalizacji to chyba po tym semestrze? swoją drogą o specjalizacjach też nic nie wiadomo, poza 5-letnim info na stronie :/
denerwuje mnie hiper-aktualna strona www wydziału, bo zamiast niej wszystkiego się dowiadujemy z plotek :/ -
®εβυκ
mi pewnien dyskomfort sprawia ze na pierwszy rok nie ma nic wspolnego z elektryka(moze materialoznastwo troszke) i zeby zaczac studiowac to co chcialem musze sie meczyc na matmie i fizyce...:/ -
Anonim
heh, wiesz podstawa kazdej nauki inzynieryjnej (dobra, technicznej) jest mata i fiza, fakt, nie za duzo szeregow i geometrii uzywalem przez ostatnie lata, ale jednak wiem gdzie potem tego szukac :] -
Agnieszka Korczak
a mnie wkurza to,że nie mam kalendarzyka politechniki na ten rok akademicki; /
a z 10 razy odwiedzałam pokój naszego samorządu i nigdy nikogo nie zastałam...
no trudno, przeżyje to chyba jakos; )
-
JaNKo
a mnie wkurzaja, zwlaszcza w zimie, te nowe super drzwi wejsciowe do gmachu. Jak kolejka do szatni sie ustawi w strone tych drzwi to te sa nonstop otwarte, a piz...i tak ze nie idzie wytrzymac. -
Anonim
a mnie wkurwiają nawet a nie tylko wkurzają tacy co narzekają...
widać mało z Was studiowało gdzieś wczesniej i nie macie pojęcia jakim Elektryczny jest darem dla studentów...
ech ta młodzież...
;) -
Anonim
Dokładnie Ever, na elektrycznym jest zajebiście a to wszystko co wymieniliście( może oprócz chaosu informacyjnego) jest po prostu piękne. Srajcie na to i chodźcie jutro na piwo:) -
Anonim
A jedyna sprawa, która jest naprawdę nie do przyjęcia to zachowanie i sztywniarstwo pierwszego i drugiego roku -
Anonim
-
janek
ale mimo wszystko - najlepiej sie pije i imprezuje na elektrycznym i nic tego nie zmieni:D a wiedza zdobyta u przez lata studiow pozwala zablysnac w towarzystwie mozna np jakas transmitancje policzyc i sprawdzic czy uklad jest stabilny:D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne