Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ma ktoś może zrobiona prace domowa z GZK (aktualnie zadana dla grupy 4 elektrotech.). Wygląda to tak, że są dwie kartki, jedna zatytułowana "zadanie 1.05" jest jakieś gówienko, i trzeba wykreślić rzut w europejskim układzie. Druga kartka z tytułem "Zadanie1", trzeba zrobić to samo.
    BTW: Ludziska z 4 grupy, WPISYWAĆ SIĘ!! Wiadomo, w kupie łatwiej, pozdro...
  • Anonim

Ja to zrobiłem, ale nie wiem czy dobrze.
    Okaże się w poniedziałek :)

Jak by co to też jestem z czwartej grupy.
    Pozdro.
  • Anonim

A ktoś wie, co z tymi srubami i wkrętami ze strony 90? Rysowac na A3, czy A4 jakas tabelka cos?!
  • banan

co do pierwszego posta-wiadomo ze w kupie to jest tylko smrod, wiec prosze nie tworzyc kolejnej nikomu i niczemu nie sluzacej listy
  • Anonim

A propos tych śrub, to chyba to jest tylko dla tej połowy która ostatnio miała rysunek odręczny a nie CADa?
  • Anonim

Tja, tak śruby są dla tych co ostatnio rysowali, tylko przez te ostatnie święta, osobiście już nie wiem co było na kiedy :]
  • C.W.A.N.Y.

banan sam jestes kurwa kupa jebany smrodzie co ty kurwa sobie myslisz na kazdego posta sie wpisywac wypierdalaj na drzewo prostowac banany
  • Anonim

czuje sie lepszy, bo utworzyl to grono zanim zrobil to ktos inny...lepszy i bardziej odpowiedzialny z lepszym image'm

hahaha ^^
  • Anonim

A jeszcze wracając do tematu:) ten rysunek 1.05 trzeba zrobić na osobnym arkuszu czy na tej kartce?
  • Anonim

Ogólnie, było ustalone, że na tej kartce...
  • Anonim

Elo, jeszcze raz ja, praktycznie w tej samej sprawie. Kosiński dał nam karteczke z rysunkiem połączenia blach, ze śrubą i nakrętkami, wkrętami, i innymi dzikimi wężami. Pytanie, na kiedy to jest i dla kogo, i czy w związku z tym, mamy NA ODDZIELNEJ KARTCE zrobić ten rysunek ze strony 90, bo jak dla mnie to to kurwa to samo jest, i nie widze potrzeby robienia jednego z tych gówien...
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)