Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Hab

Pytanie jak w temacie
  • Anonim

28 chyba
  • Anonim

niby w regulaminie jest ze do 18.09 ... http://www.ee.pw.edu.pl/text/106 ...

ale z reguly mozna bylo skladac do konca okresu rejestracyjnego....
  • BuuL

Dzwoniłem do dziekanatu i powiedzieli mi, że do 18 września trzeba oddać. Z tym, że brat mówił mi, że jest opcja odebrania indeksu na początku października w celu zebrania brakujących wpisów. Ale radziłbym się jeszcze dowiedzieć w dziekanacie.
  • Anonim

Fajnie fajnie, a jak ktoś ma np egzamin 19stego i indeks jest wymagany by wejść na egzamin to co ma zrobić :)
  • brzydal

początek jesiennej sesji egzaminacyjnej 03.09.2007 r.
    ostatni dzień jesiennej sesji egzaminacyjnej 18.09.2007 r.
    poczatek okresu rejestracyjnego 19.09.2007 r.
    koniec okresu rejestracyjnego 28.09.2007 r.
    koniec roku akademickiego 29.09.2007 r.

z tego co jest napisane w harmonogramie roku akademickiego na stronie wydzialu to od 19 do 28 wrzesnia mozna indexy skladac. powyzej wycinek z tegoz harmonogramu
  • Bartek

W dziekanacie mi powiedzieli, że do wtorku 18wrzesnia
  • Anonim

W zeszłym roku koleżka oddał w październiku; P trochę zdziwieni byli ale problemów większych nie robili; )
  • -=AnDrEw=-

W zeszłym roku był taki syf, że kazali do 18 oddać a ludzie oddawali kiedy chcieli, bo sekretarki nie nadążały ze wszystkim. Leżała olbrzymia kupa, która do dziekana trafiła dopiero pod koniec września. Nie wiem czy zawsze tak jest ale sądzę, że te kilka dni później jak się odda to to nic nie zmieni. Zresztą zawsze można się powołać na regulamin; )
  • Anonim

Przejrzyjcie harmonogram roku akademickiego 2006/2007:
    Cytat:

poczatek okresu rejestracyjnego 19.09.2007 r.
    koniec okresu rejestracyjnego 28.09.2007 r.

Co roku ta sama afera, więc może wreszcie zapamiętajcie, że indeksy oddajemy po sesji a nie ostatniego dnia sesji (chyba że ktoś chce, to może). Ja zawsze oddaję pod koniec września i nikt mi jeszcze słowa nigdy nie powiedział, że za późno oddaję. Lepiej oddać oczywiście 23 a nie 28 - to na pewno ułatwi pracę paniom w dziekanacie i może nie będą wtedy krzywo patrzeć.

A jak ktoś twierdzi inaczej, to głupoty pieprzy - jak niby mamy mieć wpisy z egzaminów, które odbywają się 18 września, tego samego dnia i w dodatku w godzinach otwarcia dziekanatu (do 14? 15?)? A jak ktoś chce, to niech chodzi i się pyta wszystkich dookoła. W dziekanacie dostanie odpowiedź zależnie od tego kogo spyta. Tak samo jak podobno nie ma urlopów dziekańskich i powtórek roku, po czym dziekan w pokoju obok wpisuje w indeksie na życzenie powtórkę roku.

Pozdrawiam

PS. Już 3 lata mam za sobą, a w tym roku również oddam indeks 20-25 września, chyba że wcześniej złapię wszystkich, od których nie mam wpisów ale 18ego i tak mam 2 egzaminy jeszcze.
  • -=AnDrEw=-

coz...panie z dziekanatu zawsze mowie "nei da sie"; "nie ma mowy"; "oddac trzeba jak najszybciej, bo potem z listy zostanie pan skreslony". Niestety tak trafilismy... Te Panie nie sa po to zeby nam pomagac tylko po to zeby nas dolowac/zalamywac. Dobrze, ze Dziekan jest wporzadku; ) wiem cos o tym :D
  • Anonim

Tak samo z opłatami za warunki: "jak najszybciej", "już w tym tygodniu". A potem listy z warunkami dopiero przy podbijaniu legitymacji w marcu wyciągają...
  • vajroos

a propo zjawiska Pań w dziekanacie :)

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki...
  • NoЯmaN™

ja oddałem indeks dzisiaj, mimo że był dziekanat nieczynny. problemów jak zwykle robiły mnóstwo, ale indeks przyjęły...
  • Andzin San

Wiecie czy jak sie odda w pazdzierniku to ok?Przez te zamieszanie w tych ostatnich dniach,ze co drugi dzien czynny i godziny to nie udalo sie mi zlozyc index. Hehe, zostalem skreslony?
    Tu kolega pare postow powyzej napisal ze byl taki przypadek, zdziwione ale przyjely. Moze jeszcze ktos ma taka jak ja sytuacje? Hehe,zaniose index jak beda podbijac legitymacje xD buhahaha
  • Anonim

pewnie ci nie podbiją... :P

zabiorą ci indeks, wypełnią papierzyska, opierdolą i wstawia pieczątkę w legitymacji :D
  • Anonim

W zeszłym roku była lista 20-30 skreślonych studentów i o dziwo studiuje część z nich do tej pory... Mówią, że skreślą ale jak przyniesiesz to będzie OK (tylko nie mów, że zapomniałeś albo czasu nie miałeś :) ani nic o pracy w dziekanacie nie wspominaj odnośnie jego zamknięcia).
  • Anonim

:PPP

Od ilość pkt a tym samym warunków będzie zależało w jakim stopniu Cie opier***ą. Oczywiście tłumaczenie w stylu 'zapomniałem, nie miałem czasu' byłoby samobójstwem, ale male kłamstewko w stylu 'wyjechałem do Irlandii zarobić na studia' powinno załatwić sprawę :]
  • NoЯmaN™

kiedy oddają indeksy z dziekanatu i informują o ewentualnym skreśleniu?
  • Anonim

Czy zastanawiałeś się kiedyś od czego to zależy? Rok temu na przykład niektóre indeksy były do odbioru dopiero w połowie października. Pytanie zupełnie od czapy - będziesz na PW to sobie sprawdzisz, jak wszyscy zresztą.
  • 1
  • 2
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)